Bloggaajamme testasivat iWhite Instant -tuotteen

Indiedaysin bloggaajat tutustuivat iWhite Instant hampaiden kotivalkaisuun viiden päivän testijakson ajan. Lue Life of Silja, Muuttolintuja Syksyllä ja Tickle Your Fancy -blogeista kaunottarien kokemuksista ja katso ennen ja jälkeen kuvat. Muista myös osallistua kilpailuun ja voita tuotepaketti!Haaveiletko sinäkin hohtavammasta hymystä?

Osallistu kilpailuun ja olet mukana 50 euron arvoisen iWhite Instant -tuotepaketin arvonnassa!

Arvonta päättyy perjantaina 14.3.2014.

Osallistu kilpailuun!

iWhite Instant - tutkitusti tehokas koostumus

iWhite Instant on helppokäyttöinen ja turvallinen hampaiden valkaisuvalmiste, jonka avulla saat nopeasti valkoisemmat hampaat. Nopeaa tulosta syntyy jo 20 minuutin päivittäisellä käytöllä. Voit saada jopa 8 astetta valkoisemmat hampaat!

  • Valkaisee nopeasti
  • Jopa 8 astetta valkoisemmat hampaat
  • Tehokas värjäytymien poisto
  • Vahvistaa hampaita
  • Ei sisällä vetyperoksidia - turvallinen käyttää
  • Vain apteekeista!
www.iwhiteinstant.fi

LIFE OF SILJA

Kauniin hymyn omistava Silja kertoo, kuinka iWhite Instant vaikutti hänen hampaisiinsa. Lue Siljan kokemukset tuotteesta ja testijaksosta.

» Lue lisää blogista 9.3.

HAMPAIDEN VALKAISUVALMISTE
KOTIKÄYTTÖÖN - ILMAN
VETYPEROKSIDIA

iWhite Instant -valmiste on turvallinen sekä hampaille että ikenille. Nopea teho.

www.iwhiteinstant.fi

TICKLE YOUR FANCY

Ihanan Saran rusketus ja vaaleat hiukset korostavat hänen valkeana hohtavana hymyään. Katso, kuinka iWhite Instant muutti Saran ilmettä viiden päivän testijakson jälkeen.

» Lue lisää blogista 5.3.

MUUTTOLINTUJA SYKSYLLÄ

”On ihan kamalaa peitellä hymyään häpeän vuoksi!” Muuttolintuja syksyllä-blogin upea Joanna oli erittäin innokas osallistumaan iWhite Instant -testaukseen. Lue Joannan tunnelmat testijakson jälkeen.

» Lue lisää blogista 4.3.

KATSO MITÄ IWHITE INSTANT VOI
TEHDÄ SINUN HYMYLLESI!

iWhite-sovelluksen avulla voit valmiiksi selvittää, miltä hymysi voisi näyttää iWhite Instant -käsittelyn jälkeen.

www.iwhiteinstant.fi

Osallistu iWhite Instant -kilpailuun ja voit voittaa 50 € arvoisen tuotepaketin!

Täytä yhteystietosi, ja voit voittaa iWhite Instant -tuotepaketin itsellesi! Arvomme kuusi tuotepakettia osallistuneiden kesken. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Kilpailu on voimassa 24.2. - 14.3.2014.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Lue kilpailun säännöt.

Esim. Matti Möttönen
Esim. Bulevardi 44, 00120 Helsinki
Tavoittelemme voittajaa tästä numerosta
Tavoittelemme voittajaa tästä osoitteesta jos puhelin ei vastaa

ACTAVIS IWHITE INSTANT -KILPAILUN SÄÄNNÖT

1. ARVONNAN JÄRJESTÄJÄ

Indiedays Oy, Bulevardi 44 00120 Helsinki.

2. ARVONNAN ALKAMIS- JA PÄÄTTYMISPÄIVÄ

Kilpailuun voi osallistua 24.2. –14.3.2014.

3. ARVONTAAN OSALLISTUMINEN:

Actavis iWhite Instant -kilpailun voittaja arvotaan kaikkien osallistujien kesken. Osallistumalla kilpailuun, antaa osallistuja Indiedaysille luvan kontaktoida häntä (esimerkiksi ilmoittaa voitosta). Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista tai ostamista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen hyväksymistä. Sama henkilö voi osallistua kilpailuun ainoastaan kerran.

4. VOITTAJIEN VALITSEMINEN JA JULKISTAMINEN

Voittaja arvotaan kilpailun päätyttyä, 15.3.2014. Kilpailuun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla. Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse tai puhelimitse. Palkinnot toimitetaan voittajalle postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta kohtuullisen ajan kuluttua arvonnan suorittamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

5. PALKINNOT

Kilpailun palkintona on 6 kpl 50 euron arvoisia iWhite Instant -tuotepaketteja. Palkinto toimitetaan voittajalle postitse. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi. Mahdollisen veron maksaa voittaja.

6. ARVONNAN JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Indiedays Oy rajoittaa vastuunsa kilpailun palkintojen määrään.

7. SÄÄNTÖJEN MUUTTAMINEN

Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

8. ARVONNAN JULKISUUS

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistuvat myöntävät kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä sivustollaan.

9. TIETOJENKÄSITTELYPERIAATTEET

Tietojenkäsittelyperiaatteet on mainittu Indiedays Oy:n rekisteriselosteessa.

Antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti, jos olet siihen erikseen antanut luvan.