Hinnat alk. 177 €

Pariisi, esteetikkojen ja muodinystävien kaupunki

Pariisia ei suotta kutsuta kauneudenpalvojien pääkaupungiksi. Kaupungin upeat museot ovat taiteen ystävän ehtymätön aarreaitta. Kulinaristille Pariisin lukemattomat ravintolat tarjoavat unohtumattomia elämyksiä. Pariisin kuuluisien hotellien baarit ovat suosittuja illanviettopaikkoja kaupunkilaisten keskuudessa. Pariisi on myös muodin mekka. Shoppailijaa hemmotellaan niin luksusputiikeilla kuin ainutlaatuisella second hand -tarjonnalla.

Vinkkaa Pariisin suosikkikohteesi ja osallistu samalla 300€:n lahjakortin arvontaan.

Minä lennän Pariisin

Lue lisää blogista

Uinon Aino Pariisissa

Lue lisää blogista

Pariisin suosikkikohteet

Katso kartalle päivittyvät kohdevinkit!

Onko Pariisin suosikkipaikkasi jo kartalla? Katso bloggaajien ja lukijoiden vinkit ja lisää myös oma suosikkisi. Osallistut samalla 300 euron lahjakortin arvontaan. Jaa vinkkisi myös kavereillesi Facebookissa ja Twitterissä.

Kerro ystävällesi

Le bosquetin ihana illallinen

Uino
Lue lisää blogista

Niin paljon nähtävää

Karkkipäivä
Lue lisää blogista

Koe Pariisi alle satasella

Karkkipäivä
Lue lisää blogista

Lento + hotelli

PARIISI

2 vrk alk.
294 €

Varaa

Shoppailua ja sushia Pariisin tyyliin

Uino
Lue lisää blogista


Lue lisää Pariisista Aurinkomatkojen sivulta

Ensimmäisen päivän tunnelmat

Uino
Lue lisää blogista

Päivän asu Pariisissa

Uino
Lue lisää blogista

Upea hotelli keskellä Pariisia

Uino
Lue lisää blogista

Perillä ollaan

Uino
Lue lisää blogista

Lennot

PARIISI

alk. 177 €

(meno-paluu)

Varaa


Lue lisää Pariisista Aurinkomatkojen sivultaLue lisää Pariisista Aurinkomatkojen sivulta

Bonjour, mes amis

Uino
Lue lisää blogista

Ensitunnelmat Pariisista

Karkkipäivä
Lue lisää blogista

Tutustu Madeleinen kirkkoon

Katso lisää

Arvonnan säännöt

Aurinkomatkat arpoo kaikkien matkavinkkejä Berliiniin, Pariisiin ja/tai New Yorkiin ja yhteystietonsa jättäneiden osallistujien kesken kolme kolmensadan (300) euron arvoista matkalahjakorttia. Matkalahjakortin voi käyttää Aurinkomatkojen matkatuotteisiin.

Osallistumisaika on 6.3.-21.4.2013. Palkinto arvotaan 22.4.2013 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja Indiedaysin kampanjasivuilla. Aurinkomatkat varaa myös oikeuden julkaista voittajat sen omissa kanavissa.

Mikäli voittoilmoitus palautetaan virheellisen osoitteen tai muun toimitusesteen vuoksi, tämä johtaa hylkäämiseen. Voittaja vastaa kaikista voiton hyväksymiseen ja käyttämiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Kilpailuun voivat osallistua täysi-ikäiset henkilöt. Aurinkomatkat Oy:n tai Finnair-konsernin työntekijät eivät kuitenkaan voi osallistua arvontaan.

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä, jotka estävät kilpailuun osallistumisen. Järjestäjä ei vastaa kustannuksista, jotka aiheutuvat matkustajille passin tai matkavakuutuksen hankkimisesta tai muista matkalla aiheutuvista mahdollisista kuluista. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai tavaraksi tai luovuttaa toiselle henkilölle.

Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Järjestäjän ja kaikki kilpailun suunnitteluun ja toteuttamiseen osallistuneet yritykset sekä muut yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Osallistumalla tähän kilpailuun osallistuja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä sekä kilpailua ja sen palkintoa koskevia Järjestäjän päätöksiä.

Arvonnan järjestäjä

Oy Aurinkomatkat - Suntours Ltd www.aurinkomatkat.fi