GRAND OPENING!

Bik Bok avaa neljä uutta liikettä helmi-maaliskuun aikana. Tampereen Koskikeskuksen ja Turun Skanssin avajaisia juhlitaan 28.2. Lappeenranta saa oman liikkeensä 7.3. ja Hyvinkää 14.3. Avajaisviikonloppuna torstaista sunnuntaihin kaikki tuotteet -30 % normaalihinnasta. Bik bok jakaa 100 ensimmäiselle myös 10 euron lahjakortit! Tule tapaamaan Indiedaysin suosikkibloggaajia ja nappaamaan kevään kuumimmat tyylivinkit!


BLOGGAAJAT STAILAAMASSA BIKBOKIN MYYMÄLÖISSÄ AVAJAISVIIKONLOPUN LAUANTAINA KLO 11-15:
2.3 Turku Concoction/Sofia
2.3 Tampere Magicpoks
9.3 Lappeenranta Annika O.

Osallistu
BIKBOK-kilpailuun!


Valitse suosikkifarkkusi ja voit voittaa VIP-shoppailuillan sekä stailauksen ocJulian kanssa Itiksen myymälässä lauantaina 16.3. (arvo 400 euroa). Lisäksi arvomme 4 kappaletta 50 euron lahjakortteja. Seuraa ocJulian blogia, lisätietoja shoppailuillasta luvassa pian.

Magicpoks -maj

Ihana Maj saapuu sulostuttamaan Tampereen Koskikeskuksen Bik bokin avajaisia lauantaina 2.3. kello 11-15. Tule tapaamaan Maj’ta shoppailun merkeissä ja kysy kaunottaren vinkit kevään tyyliin. Hullaannu kevään muotifiiliksiin ja löydä uudet suosikkivaatteet!

Concoction/Sofia

Concoction-blogin upea Sofia on mukana Turun Skanssin Bik bokin avajaistohinoissa lauantaina 2.3. kello 11-15. Tyylitaiturilta eivät ideat lopu kesken, mitä muotiin tulee! Shoppailu tämän kaunottaren kanssa on lukijoiden asukriisien pelastus – tule paikanpäälle ja hurmaannu uuden liikkeen avajaistarjouksista!

Annika O.

Suloinen Annika O. saapuu tapaamaan lukijoitaan Lappeenrannan Bik bokin avajaisiin lauantaina 9.3. kello 11-15. Annikalla on pettämätön tyylitaju ja hän taitaa kevään kuumimmat trendit. Tule shoppailemaan Annikan kanssa ja kysy neidiltä vinkit kevään upeimpaan tyyliin.

ocJulia

Bloggaajakaunotar Julialle sopii tyyli kuin tyyli. Upeat löydöt ovat inspiraationlähde Julian uskollisille lukijoille ja uusille ihailijoille. OcJulia tulee stailaamaan Helsingin Itiksen Bik bok -liikkeessä 16.3. onnekkaan lukijakilpailun voittajan. Innostuisitko sinä 400 euron shoppailurahasta? Jos vastasit kyllä, osallistu kilpailuun!