Indiedaysin uudessa netti-tv -sarjassa tutustutaan bloggaajien johdolla ajankohtaisiin lifestyle- ja muotiaiheisiin.

Luvassa on kevään mittaan 15 huikeaa jaksoa ja hilpeää menoa,
joiden tähtinä nähdään suosittuja bloggaajia.

Yhteistyössä

Jakso 14

Selaa jakson kuvia ja katso video

1 / 0

JAKSO 14 – ASUS STREET STYLE: LAPINLAHTI

Indiedays BLOGi TV:ssä kurkataan nyt huikean katumuotikilpailun toisiin kuvauksiin! Lukijat saivat toukokuun ajan äänestää suosikkibloggaajaansa, ja kuusi tyylitaituria valittiin jännittävään finaaliin. Nyt muotikuvauksissa taitonsa näyttävät Indiedaysin Magicpoks-Maj sekä Annaliina ja Inspiration-bloggaaaja Heidi Searching for the Little Black Dress -blogista. Katso miten kuvaukset sujuivat!

ANNALIINA – ANNALIINA

Finalistit pääsivät todella haastamaan itsensä, kun Twice Helsingin kekseliäs valokuvaajakolmikko Atte Tanner, Olli Keskinen ja Lauri Laukkanen johdattivat bloggaajat valitsemiinsa kuvauspaikkoihin. Annaliina sai kirjaimellisesti työntää päänsä puskaan, kun Atte asetteli syreenipensaan kukkivia oksia bloggaajan ympärille.

Lue lisää

MAJ – MAGICPOKS

Maj ei myöskään päässyt helpolla. Lauri oli valinnut kuvauspaikakseen vanhan tammen, jonka oksille bloggaaja kiipesi poseeraamaan.

Lue lisää

HEIDI – SEARCHING FOR THE LITTLE BLACK DRESS

Heidi puolestaan pääsi tasapainoilemaan korkeissa koroissaan, kun Olli johdatteli kuvausryhmän jyrkälle kallionkielekkeelle. Tytöt suoriutuivat haasteista kuitenkin kunnialla, ja lopputulos oli upea.

Lue lisää

Jakso 13

Selaa jakson kuvia ja katso video

1 / 0

JAKSO 13 – ASUS STREET STYLE: KAAPELI

Bloggaajat mittelivät toukokuussa katumuotikuvakilpailussa siitä, kenen tyyli on säväyttävin. Lukijat saivat äänestää suosikkiaan ja kuusi tyylitaituria valittiin huikeaan finaaliin. Indiedaysin BLOGi TV pääsi seuraamaan, kun upeat finalistit poseerasivat ammattikuvaajien edessä loppukilpailua varten. Kurkkaa ketkä säteilivät muotikuvauksissa!

IINA – MOUMOU

Kameran takana tyttöjä odottivat Twice Helsingin superlahjakkaat valokuvaajat Atte Tanner, Olli Keskinen ja Lauri Laukkanen. Iina pääsi tasapainoilemaan satamalaiturin reunalle, kun Olli ikuisti bloggaajan raikkaan, turkoosina kimaltelevan asun merellisissä tunnelmissa.

Lue lisää

JUULI – PAPER PLANES

Juulin grunge-henkinen asu sai puolestaan roimasti lisää asennetta, kun Atte johdatti kuvausryhmän Helsingin Kaapelitehtaan tiiliseinien ja graffitien keskelle.

Lue lisää

KIA – KHAIJAS

Kian kirkkaanoranssi jakku sopi täydellisesti Laurin visioon: bloggaajan selkeälinjainen tyyli näytti upealta viereisen toimistorakennuksen graafisen värikkäässä miljöössä.

Lue lisää

Jakso 12

Selaa jakson kuvia ja katso video

1 / 0

JAKSO 12 – BLOGIN KULISSEISSA: AINO & ERIKA

Bloggaajien upeat tyylit, meikit ja hiukset herättävät paljon kysymyksiä monissa lukijoissa. BLOGi TV selvitti Uino-blogin Ainon ja Erika C -blogin Erikan avustuksella, miten bloggaajat onnistuvat näyttämään aina niin kauniilta. Katso uusimmasta jaksosta, mitkä ovat Ainon tyylin kulmakivet ja millainen on Erikan luottomeikki. Entä ovatko bloggaajat aina olleet näin tyylikkäitä, nuorenakin?

AINO – UINO

Päivän asu riippuu bloggaajien mukaan täysin fiiliksestä. Aino kertoo tyylinsä olevan todella vaihteleva: kaapista kun löytyy kaikkea rock-henkisistä vaatteista jakkupukuihin. Oma pukeutuminen on myös muuttunut paljon ajan myötä. Kurkkaa, mitä mieltä Aino on esimerkiksi bloginsa vanhoista kuvista!

Lue lisää

ERIKA – ERIKA C.

Myös Erika kertoo kokeilleensa kaikenlaisia muotisuuntauksia. Ajan myötä oma tyyli on kuitenkin kehittynyt varmemmaksi ja selkeämmäksi. Blogi onkin tyttöjen mukaan erinomainen tapa ilmaista omaa pukeutumista ja vaihtaa ideoita. Katso jaksosta, miten esimerkiksi asupostaus tehdään!

Lue lisää

Jakso 11

Selaa jakson kuvia ja katso video

1 / 0

JAKSO 11 – MORE DASH THAN CASH

Indiedays BLOGi TV pääsi seuraamaan, kun MouMou -blogin Iina ja Tyyliä metsästämässä - Veera suuntasivat second hand -ostoksille. Hauskaan päivään mahtui muun muassa hulluttelua sovituskopeilla, hulvaton hääseremonia ja paljon naurua. Katso uusi More Dash Than Cash -jakso ja kurkkaa kumpi neidoista säteili alttarilla!

VEERA – TYYLIÄ METSÄSTÄMÄSSÄ

Päivän tavoite oli löytää yksi arkisempi asu sekä kesäjuhliin sopiva juhlamekko. Veera yllättyi myymälän XL-tarjonnasta: isoille kooille kun oli omistettu kokonainen nurkkaus. Päivän lopuksi kassalla nähtiinkin varsin onnellinen shoppaaja.

Lue lisää

IINA – MOUMOU

Iina löysi vaatteiden lisäksi myös jotain vieläkin kiinnostavampaa: nimittäin tulevan aviomiehen. Häät eivät kuitenkaan sujuneet suunnitelmien mukaan, ja siippa saikin nopeasti rukkaset. Häämekko oli kuitenkin mieleen, mutta pienen pohdinnan jälkeen sai sekin jäädä kaupan hyllylle.

Lue lisää

Jakso 10

Selaa jakson kuvia ja katso video

1 / 0

JAKSO 10 – BLOGIN KULISSEISSA: Janne & Valtteri

NaaG – not an average Guy -blogin Janne ja Vogue Is Only Paper -Valtteri nappasivat Indiedaysin mukaan seuraamaan, miten blogien upeat asupostaukset todella tehdään. Kuvausten hulinassa selvisi myös, miten pojat päätyivät bloggaamaan ja mikä hommassa on ihaninta – sekä ikävintä. Katso uusin jakso ja nappaa hyödylliset vinkit valokuvaamiseen.

Janne – naaG – not an average Guy

Bloggaaminen on niin Jannelle kuin Valtterille enemmän kuin pelkkä harrastus. Nyt kahdeksan kuukautta seurustellut pariskunta myös tapasi toisensa blogin kautta. Kun kaksi suosittua bloggaajaa päätyy yhteen, ei puheenaiheista varmasti ole puutetta. Vai miten on?

Lue lisää

Valtteri – Vogue Is Only Paper

Upeat asukuvat vaativat enemmän kuin moni ehkä uskookaan. Pelkästään asun valintaan saattaa kulua useampi tunti. Erityisen tärkeää on kuvata asu monipuolisesti, yksityiskohtia unohtamatta. Katso Valtterin ja Jannen vinkit upeisiin kuviin!

Lue lisää

Jakso 9

Selaa jakson kuvia ja katso video

1 / 0

JAKSO 9 – MAKEOVER BY NATALIE

Indiedaysin BLOGi TV:ssä seurataan tällä kertaa Natalie Vileniä, jolle hiustaiteilija ja androgyynimalli Ville Ruuska loihti uuden lookin. Tummasta vaaleaan ja jopa punaiseen hiusväriään vaihdellut Natalie lähti mukaan muuttumisleikkiin toiveenaan löytää uusi, omalta tuntuva tyyli. Katso uusimmasta jaksosta, miten muutos onnistui ja millainen uudesta lookista tuli.

NATALIE – NATALIE VILEN

Meikissä Ville panosti Natalien silmiin. Bloggaaja myönsi käyttävänsä vain harvoin luomivärejä, joten muutosta silmämeikkiin haettiin vahvoilla varjostuksilla. Katso upea lopputulos ja nappaa vinkit omaan meikkiisi.

Lue lisää

Jakso 8

Selaa jakson kuvia ja katso video

1 / 0

JAKSO 8 – MAKEOVER by Jenni

Far from Perfect -blogin Jenni rohkaistui ja lähti mukaan Indiedaysin järjestämään muuttumisleikkiin. Bloggaaja pääsikin todellisen ammattilaisen käsittelyyn, kun kuuluisa androgyynimalli ja hiustaiteilija Ville Ruuska tarttui toimeen Helsingin Salon Noirissa. Muutos viimeisteltiin Kampin Only-liikkeen uuden malliston kesäisillä luomuksilla. Katso BLOGi TV:n uusimmasta jaksosta, millainen Jennin uudesta tyylistätuli!

JENNI – FAR FROM PERFECT

Platinanvaaleista hiuksistaan tunnettu Jenni myönsi epäröineensä hetken ennen lopullista päätöstä, mutta lopulta innokkuus voitti epävarmuuden. Vaikka tunnelmat alussa olivatkin jännittyneet, oli luotto huippukampaajaan kova. Katso millainen lopputuloksesta tuli ja innostu kokeilemaan uutta!

Lue lisää

Jakso 7

Selaa jakson kuvia ja katso video

1 / 0

JAKSO 7 – FASHION PHOTO SHOOT

Indiedays ja Inspiration bloggaajien voimin toteutettuihin muotikuvauksiin on jo päästy kurkistamaan niin mallien kuin stylistinkin näkökulmasta. Fashion Photo Shoot -sarja huipentuu nyt upeaan making of -videoon, jonka musiikista vastaa Jessica Wolf uudella Trophy Girl -sinkullaan. Kurkkaa kuvausten vauhdikkaaseen maailmaan!

CHRISTINA – CHANELEON

Kuvauspäivän tapahtumia ja fiiliksiä taltioimassa oli myös toimittaja Christina Boman Chaneleon-blogista. Lahjakkaan kirjoittajan kynä kävi tiuhaan ja muistiinpanot täyttyivät, kun yhdeksästä bloggaajasta koostuva tiimi pääsi vauhtiin. Lue hauska artikkeli ikimuistoisesta päivästä ja kurkkaa kulissien taakse.

Lue lisää

Jakso 6

Selaa jakson kuvia ja katso video

1 / 0

JAKSO 6 – EMMIN PÄIVÄ STYLISTINA

No Fashion Victims -blogin Emmi Tissari toimi stylistina Indiedaysin muotikuvauksissa. Vaikka tyylitaiturilla olikin kokemusta hommista jo ennestään, ovat kuvaustilanteet aina erilaisia ja mitä tahansa voi tapahtua. Kurkkaa BLOGi TV:n uusimmasta jaksosta, miten Emmi pärjäsi ja tutustu stailaamisen saloihin!

EMMI – NO FASHION VICTIMS

Emmi loihti kuvausten kahdelle mallille täysin erilaiset lookit. Life of Silja -blogin Siljalle stylistimme lähti rakentamaan keväisen raikasta, naisellista tyyliä. Kuvausten toisen mallin, Javs-blogin Jasminin asut puolestaan toivat mieleen rennon, boheemin festarilookin. Inspiroidu upeista asukokonaisuuksista ja katso millaiset meikit ja kampaukset tytöille valittiin!

Lue lisää Emmin blogista

Jakso 5

Selaa jakson kuvia ja katso video

1 / 0

FASHION PHOTO SHOOT by Jasmin

Javs-blogin Jasmin Valta pääsi tositoimiin, kun bloggaaja valittiin malliksi Indiedaysin muotikuvauksiin. Jasmin kertoi jännitteensä päivää etukäteen: vaikka poseeraaminen onnistuukin kavereiden seurassa, on tilanne aivan erilainen kun kameran takana seisoo täysin ventovieras tiimi. Katso BLOGi TV:n uusimmasta jaksosta, veikö jännitys voiton vai loistiko Jasmin kuvausten tähtenä.

JASMIN - JAVS

Bloginsa laadukkaista kuvista tunnettu Jasmin näytti, miten mallinhommat luonnostuvat amatööriltä. Jasmin oli kameran edessä kuin kotonaan: ehkäpä käytössä olivat vinkit, joita bloggaaja sai vieraillessaan mallitoimistolla BLOGi TV:n kolmannessa jaksossa?

Lue lisää JAVS-blogista

Jakso 4

-

Selaa jakson kuvia ja katso video

1 / 0

FASHION PHOTO SHOOT by Silja

Indiedays tuotti osana BLOGi TV:n sarjaa upeat muotikuvaukset, jotka toteutettiin täysin lahjakkaiden Indiedays ja Inspiration -bloggaajien voimin. Näin Indiedays antoi taitaville ihmisille mahdollisuuden näyttää kykynsä tapahtumassa, johon Suomessa harvoin pääsee. Katso uusimmasta jaksosta, miten Life of Silja -blogin Siljan päivä mallina sujui ja kurkkaa, ketkä muut bloggaajat olivat mukana toteuttamassa kuvauksia! Tulevissa jaksoissa pääsemme myös kurkistamaan Javs-blogin Jasminin kuvauksiin ja tutustumme No Fashion Victimsin Emmin johdolla stailaamisen saloihin.

LIFE OF SILJA - SILJA

BLOGi TV:n toisessa jaksossa mallitoimistolla vieraillut Silja pääsi nyt näyttämään taitonsa tositoimissa. Vaikka bloggaaja myönsikin jännittäneensä muotikuvauksia etukäteen, ei neidon hermostuneisuus ainakaan kameralle tallentunut. Katso, millainen tyyli Siljalle loihdittiin ja kurkkaa kulissien taakse!

Lue lisää Life of Siljan blogista

Jakso 3

Selaa jakson kuvia ja katso video

1 / 0

BLOGGAAJASTA MALLIKSI OSA 2

Tällä kertaa mallien maailmaan tutustui JAVS-blogin Jasmin. Brand-mallitoimiston Head Booker Nora Ojala kävi bloggaajan kanssa läpi muun muassa catwalk-kävelyä ja vartalonhallintaa. Monen muun alalle haluavan tavoin myös Jasmin sai kuulla, että menestys on kovan työn takana. Kurkkaa, miten Jasminin casting sujui.

JAVS - JASMIN

Ensimmäistä kertaa castingissa ollut Jasmin sai hyödyllisiä neuvoja mallin uran alkutaipaleelle sekä poseeraamiseen. Vaikka aloittelevan mallin työ kuulostaa aika rankalta, se ei bloggaajaa hätkäyttänyt. Katso, millainen fiilis bloggaajalla oli mallitoimistossa.

Lue lisää JAVS-blogista

Jakso 2

Selaa jakson kuvia ja katso video

1 / 0

BLOGGAAJASTA MALLIKSI osa 1

Kuvaustiimimme seurasi Life of Silja -blogin upean Siljan castingia Brand-mallitoimistolla. Jos mallintyö on unelmasi, on syytä unohtaa telkkarin tositv-sarjat. Katso, mitä mallilta todella vaaditaan ja nappaa Head Booker Nora Ojalan hyödylliset vinkit!!

LIFE OF SILJA - SILJA

Ensikertaa siipiään mallina kokeileva Silja kertoi jännitteensä tapaamista etukäteen. Lahjomaton mittanauha tarkisti kaunottaren tärkeät mitat ja hän joutui myös paljastamaan liikuntatottumuksensa sekä ruokavalionsa. Silja sai kuulla myös, millainen on hyvä mallihakemus. Katso, miten upea bloggaaja pärjäsi mallikokelaana!

Lue lisää Life of Siljan blogista

Jakso 1

Selaa jakson kuvia ja katso video

1 / 0

KEVÄÄN MUOTITRENDIT

Mitä sinä tekisit, jos saisit koko päivän aikaa sovittaa ihania uusia kevätvaatteita? MouMou –blogin Iinaa ja Polka Dotsin Jonnaa ei tarvinnut kahdesti käskeä kun he jo juoksivat ympäri Sellon Vero Modaa ja suuntasivat sovituskoppeihin syli täynnä vaatteita. Kameralle tallentui niin arkiasuja kuin glamouriakin, ja kuten arvata saattaa, roimasti hulluttelua. Katso tyttöjen trendikatsaus ja inspiroidu kevään muodista!

Iina - MouMou

Iina hullaantui Vero Modan kuvauksissa muun muassa ihaniin raitahousuihin. Bloggaajamme ja liikkeen mallinuken välille syntyi kuitenkin pientä kinaa - mannekiini kun oli erehtynyt vetämään jalkaansa samat pöksyt!

Lue lisää MouMoun blogista

Jonna - Polka Dots

Hempeän romanttisesta tyylistään tunnetun Jonnan sydämen veivät uuden Noisy May -merkin rokahtavat boyfriend-farkut ja moni muukin muotiherkku. Mahtaako bloggaajamme vaatekaappi saada rajumpaa lisäystä tänä keväänä?

Lue lisää Polka Dotsin blogista