Parin viikon superfood-kuuri

Ovatko superfoodit sinulle uusi vai tuttu juttu? Haastoimme neljä bloggaajaamme testaamaan superfoodeja parin viikon ajan. Lue bloggaajien fiiliksiä, ja
nappaa talteen omat lempireseptisi. Osallistu samalla
huikean tuotepaketin arvontaan kertomalla
mitä superfoodeja haluaisit
itse testata!

Vähähiilihydraattinen näkkileipä

Uusi Kuu

Kun vältellään hiilareita, on leipähimo usein kovimmillaan. Uusi Kuu -Emilia kehittikin näkkärin, joka on sallittu myös laihduttajille ja karppaajille. Tätä on pakko kokeilla!

Rukiisen oloiset siemennachot

Uusi Kuu

Emilian näkkäritaikinasta saa pienellä tuunauksella myös nachoja! Yltiöterveellisten pikkusuolaisten seuraksi sopiikin tulinen ja herkullinen avokadodippi, johon saa halutessaan kivan vivahteen kookossokerilla.

Chia-kaakaovanukas

Lisbet e.

Lisbet lähti mielenkiinnolla kokeilemaan miten lähelle makupalatyyppistä jälkiruokavanukasta superfoodeilla pääsee. Kurkkaa ihana resepti, ja herkuttele terveellisemmin!

Rehellinen vehnäpannari

Lisbet e.

Aina superfoodeillakaan ei tarvitse tähdätä maidottomaan ja gluteenittomaan ruokavalioon. Voit myös helposti lisätä peruspannarin kuitupitoisuutta psylliumilla, eikä herkku äkkiä olekaan niin syntinen!

Suklainen smoothie

MAMI GO GO

Ainekset blenderiin, kone käyntiin ja päälle pähkinöitä ja marjoja – suklainen supersmoothie on valmis! Ei ole mikään ihme, että smoothiet ovat vieneet koko Mintun perheen mennessään.

Raaka siemennäkkileipä

MAMI GO GO

Rapsakat siemennäkkärit kuivuvat alhaisella lämpötilalla uunissa yön yli. Valmistus on helppoa, ja maku on vailla vertaa. Näitä aamiaispöytään raikkaiden lisukkeiden kera ja menoks!

Herkulliset kookosletut

Just My Imagination

Janni valmisti ensimmäistä kertaa näitä superlettuja pienen epäilyksen siivittämänä. Luulot osoittautuivat kuitenkin täysin vääriksi. Testaa maidottomia, gluteenittomia lettuja, jotka on vielä höystetty lisäkuidulla – nam!

Ravitseva kookos-kaurapuuro

Just My Imagination

Kiireisen päivän aamupuuroon kannattaa ehdottomasti lisätä proteiinit, siemenet ja marjat. Kokeile Jannin reseptiä, joka sopii varsinkin urheilullisille tyypeille!

Chia-kookosvanukas

Just My Imagination

Mainio aamupala aamu-uniselle! Tämän herkun voit nimittäin tehdä käden käänteessä valmiiksi jääkaappiin odottamaan jo edellisenä iltana.

Viherpirtelö kynsien ja hiusten hyvinvointiin

Lisbet e.

Lisäämällä Opti MSM -jauhetta pirtelöösi pidät myös hiukset ja kynnet kunnossa! Nappaa ohje terveelliseen viherpirtelöön, joka myös maistuu hyvältä!

Supertuorechia-puuro

MAMI GO GO

Kaikille ei ehkä tule mieleen, että välipalapatukoita voi myös pilkkoa tuorepuuroon makua antamaan! Nappaa ohje, ja tee jo illalla seuraavan päivän superaamiainen valmiiksi odottamaan.

”Mansikkahillo”

Uusi Kuu

Mansikkahillonkin voit tehdä astetta terveellisemmin, mausta tinkimättä! Nappaa herkullinen ohje, joka tuo kesän pikkuisen lähemmäksi. Vinkki: kokeile tätä hamppupannareiden kaverina!

Hamppupannarit

Uusi Kuu

Kookoksella maustettuja pannareita, joissa on aimo annos sekä kuitua että proteiinia! Maukkaissa pannareissa vehnäjauhoakaan et tarvitse, mutta paistaminen ei kuitenkaan ole yhtä vaikeaa kuin kuuluisissa banaaniletuissa.

Hamppuproteiini-chiasmoothie

Just My Imagination

Smoothie, jossa on hyvä annos proteiinia. Tämä resepti pitää pitkään kylläisenä! Vinkki: chia-siemenet ovat terveellinen lisä myös muihin smoothieihin.

Superletut (yhdelle)

MAMI GO GO

Banaanilettuja ihanalla kookostwistillä, nam! Tällä helpolla ja nopealla herkulla voit hemmotella itseäsi kiireettöminä viikonloppuaamuina – vieläpä hyvällä omallatunnolla.

Chiapuuro

Lisbet e.

Nyt on sellainen herkkupuuro kyseessä ettei ole tottakaan! Kookosta, hunajaa ja limeä. Maku on mitä parhain, ja tässä superpuurossa on mukana myös proteiinia.

CocoVi-kilpailun säännöt

1. Järjestäjä

Func Food Finland Oy / CocoVi, PL 381, 33101 Tampere

2. Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki yli 18-vuotiaat Suomessa asuvat henkilöt pois lukien järjestäjän työntekijät. Alle 18-vuotiailla tulee olla huoltajan suostumus osallistumiseen ja palkinnon vastaanottamiseen.

3. Kilpailuaika

Kilpailuun voi osallistua 19.1–15.2.2015 välisenä aikana.

4. Kuinka osallistua kilpailuun

Kilpailuun osallistutaan kampanjasivulla http://showroom.indiedays.com/cocovi kertomalla, mitä superfood-tuotteita haluaisi kokeilla. Palkinnoksi arvotaan noin 100 euron arvoinen tuotepaketti.

5. Palkinto ja sen jakaminen

Palkintona arvotaan arvotaan noin 100 € arvoinen tuotepaketti kaikkien Indiedaysin sivuilla osallistuneiden ja tietonsa jättäneiden kesken.

6. Palkinnon luovutus / julkisuus

Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

7. Järjestäjän vastuu

Järjestäjän kollektiivinen vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa järjestäjän, kilpailun yhteistyökumppanin kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

8. Osallistuminen ilman ostopakkoa

Kilpailuun ja arvontaan osallistuminen ei vaadi ostopakkoa.

9. Arpajaisvero / vaihto

Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä virallisissa säännöissä luetelluista palkinnoista. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Palkintoja ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan.

10. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden säännönmuutoksiin.

Kilpailussa kerättyjä yhteystietoja käytetään vain palkintojen lähettämiseen. Tietoja kampanjasivujen käytöstä voidaan kerätä ja käsitellä, jotta kampanjamallia pystytään edelleen kehittämään. Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy nämä säännöt.

Osallistujan henkilökohtaisia tietoja ei luovuteta kolmannen osapuolen käyttöön ilman osallistujan hyväksyntää. Lainmukaisesti jokaisella osallistujalla on oikeus tarkastella, muuttaa tai poistaa kilpailua varten annetut henkilökohtaiset tietonsa. Tehdäkseen näin, osallistuja voi ottaa yhteyttä sähköpostiin: indiedays@indiedays.com