Osallistu Disneyn
Mahtava OZ -kilpailuun.

Voit voittaa meikkauksen!

Indiedaysin suosikkibloggaajat inspiroituivat Disneyn Mahtava Oz -elokuvan tunnelmista stailaamalla itsensä leffan päähahmojen Glindan, Evanoran ja Theodoran tyyliin. Kaunottarien maskeerausapuna toimi SM-voittaja Emma Räsänen. Kenen stailaus onnistui sinusta parhaiten? Tykkää suosikistasi ja voita Emman tekemä meikkaus tai liput Mahtava Oz -elokuvaan.

Kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan pääpalkintona Maskeerauksen SM 2012 -kilpailujen voittajan Emma Räsäsen meikkaus sekä Peggy Sage -meikkituotteita (palkinnon arvo n. 150€) AR Cosmetics Academyn tiloissa, Helsingissä. Tutustu Emman töihin osoitteessa: www.emmarasanen.com. Tämän lisäksi arvomme 2 x 2 lippua Mahtava OZ -elokuvaan.

Arvonta päättyy 2.4.2013. Osallistu!

ELOKUVATEATTEREISSA 15.3.

Varaa paikkasi

Kun sirkuksen tusinataikuri Oscar Diggs (James Franco) tempautuu tomuisesta Kansasista värikkääseen Ozin ihmemaahan, hän ajattelee jättipotin osuneen kohdalleen. Maine ja mammona vain odottavat ottajaansa. Hänen tapaamansa noidat Theodora (Mila Kunis), Evanora (Rachel Weisz) ja Glinda (Michelle Williams) eivät kuitenkaan ole aivan vakuuttuneita siitä, että Oscar on se mahtava velho, jota kaikki ovat odottaneet. Oscar joutuu vastahakoisesti oikomaan Ozia ja sen asukkaita piinaavia ongelmia sekä selvittämään, kuka on oikeasti hyvä ja paha. Oscar laittaa peliin parhaat temppunsa käyttäen hyväkseen illuusiota, älyä ja hieman jopa oikeaa magiaa, ja taikoo itsestään paitsi suuren ja mahtavan Ozin velhon, myös pikkuisen paremman ihmisen.

Evanora

Tykkää

Ainon inspiraationa toimi elokuvan tummanpuhuva ja kavala Evanora.

Lue lisää Uino-blogista Osallistu!

Glinda

Tykkää

Hyveellinen ja puhdas Glinda innoitti Sallan vaaleaa asukokonaisuutta

Lue lisää Focus on Fashion -blogista 10.3. Osallistu!

Theodora

Tykkää

Löytyykö Iinan stailauksesta Theodoran arvoituksellisuutta ja palavaa intohimoa?

Lue lisää MouMou-blogista 8.3. Osallistu!

© Disney

Kilpailusäännöt

Järjestäjä

Indiedays Oy, Bulevardi 44, 00120 Helsinki.

Osallistujat

Kilpailuun voivat osallistua kaikki 12 vuotta täyttäneet henkilöt.

Kilpailuaika

Arvonta suoritetaan 3.4.2013 ja siihen osallistuvat kaikki 2.4.2013 mennessä vastanneet.

Voittajat

Voittajat arvotaan kaikkien osallistujien kesken. Mahdollisen veron maksaa voittaja. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Palkinnot

Kilpailun pääpalkintona on Maskeerauksen SM 2012 -kilpailujen voittajan Emma Räsäsen meikkaus sekä Peggy Sage -meikkituotteita (palkinnon arvo n. 150€) AR Cosmetics Academyn tiloissa, Helsingissä. Voittajan kanssa sovitaan henkilökohtaisesti pääpalkinnon luovuttamisesta. Palkinto tulee lunastaa vuoden 2013 aikana.

Muut palkinnot

2 x 2 Finnkinon vapaalippua Disneyn Mahtava Oz- elokuvaan. Liput ovat voimassa niissä olevan voimassaoloajan mukaisesti kaikissa Finnkinon teattereissa, joissa esitetään Mahtava Oz –elokuvaa. Elokuva ikäraja K12.

Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi. Lippupalkinnot postitetaan voittajille kilpailun päätyttyä.

Henkilötiedot

Antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti, jos olet siihen erikseen antanut luvan.