Piristä kotiasi tuoksuilla

Bloggaajamme pääsivät kokeilemaan sisustamisen viimeisimmän trendin, tuoksusisustamisen saloja Gladen raikkailla ja pirteillä kodin tuoksuilla. Katso bloggaajien lempituotteet ja äänestä omaa suosikkiasi. Voit voittaa hyväntuoksuisen tuotepaketin!

Tunteita ja tuoksuja

Anna & Sebastian

Anna & Sebastian -blogin Sebastian on tuoksuintoilija. Anna kertoo, että heidän kotoaan löytyy oma tuoksu joka huoneelle. Pakettiautollakin on oma hajusteensa. Anna on kuitenkin herkkä tuoksuille. Miten käy, kun Sebastian saa käyttöönsä Gladen kodintuoksuja?

Tyylikästä tunnelmaa

At Maria's

Vaikka Maria pitää kovasti kodin ominaistuoksuista, heidän kotoaan löytyy valokuvakehyksen taakse tai kirjahyllyyn piilotettu tuoksupussi. Miten Maria onnistuu välittämään kodin tuoksun virtuaalisesti lukijoilleen?

Kaunista ja käsintehtyä

Kotiliesi

Kotiliesi -blogin Wilhelmiinan mukaan mikään ei voita puhtaan raikasta ja hyvätuoksuista kotia. Se on kuin tuulen henkäys raikkaassa sateen jälkeisessä metsässä.

Iloista ja raikasta

Värikäs elämäni

Vuoden alussa uuteen kotiin muuttanut Pipsa on vastikään intoutunut sisustamisesta. Kaikelle uudelle uteliaana on hän nyt päättänyt tutustua tuoksusisustamisen maailmaan!

Elämä maistuu makealta

Kanelia ja kardemummaa

Kanelia ja kardemummaa -bloggaaja suhtautuu tuoksusisustamiseen kaksijakoisesti. Hän on kuitenkin päättänyt päivittää mielikuvansa kodin tuoksuista Gladen hajusteilla.

Tunteita ja tuoksuja

Anna & Sebastian

Anna & Sebastian -blogin Sebastian on tuoksuintoilija. Anna kertoo, että heidän kotoaan löytyy oma tuoksu joka huoneelle. Pakettiautollakin on oma hajusteensa. Anna on kuitenkin herkkä tuoksuille. Miten käy, kun Sebastian saa käyttöönsä Gladen kodintuoksuja?

Arjen fantasiaa

Lisbet E.

Lisbetin sisustustyyli on skandinaavisen pelkistetty, joten Gladen tuotteista parhaiten hänen kotiinsa voisi kuvitella sopivan miedot ja raikkaat tuoksut. Kokeilevan sisustamisen nimissä Lisbet on kuitenkin luvannut myös kokeilla jotain eksoottisempaakin.

Sitruksen raikkaus

Refresh Cool Citrus tuo kotiisi sitrushedelmien energisen raikkauden aina kun haluat. Oust-teknologian avulla Glade Refresh poistaa pahaa hajua myös tekstiileistä. Kokeile sitä kodin sisustustekstiilien lisäksi vaikkapa treenitossujen tai -kassin raikastamiseen.

Talven tunnelmaa

Blackberry Frost ja Spiced Apple & Cinnamon ovat tuoksukynttiläperheen Limited Edition -tuoksut talveen 2013. Blackberry Frost on talvisen marjainen ja Spiced Apple & Cinnamon klassinen omenatuoksu; molemmat virittävät ihanasti talviseen juhlatunnelmaan.

Pitkäkestoinen tuoksu

Glade Discreet on sähköinen, huomaamaton ilmanraikastin, joka antaa pitkäkestoisen ja katkeamattoman tuoksun. Linjakkaan muotoilunsa ansiosta se sopii mainiosti mm. oleskelutilojen ja eteistilojen raikastamiseen. Exotic Fruits raikastaa kotisi hedelmäisellä tuoksulla. Saatavilla myös Clean Linen, joka tuo haluamiisi huoneisiin vastapestyn pyykin raikkaan tuulahduksen.

Pyykinraikasta

Glade Sense & Spray Clean Linen on pyykinraikas mieto tuoksu kun taas Relaxing Zen luo kotiisi itämaista tunnelmaa. Sense & Spray automaattinen ilmanraikastin tunnistaa liikkeen ja suihkauttaa tuoksua kun joku liikkuu tilassa. Sense & Spray lukittuu ensimmäisen suihkauksen jälkeen 20 minuutiksi ennen liikeseurannan uudelleen aktivoitumista. Näin tuoksua riittää pidempään kun laite ei suihkuta huoneen ollessa tyhjä. Halutessasi voit kuitenkin manuaalisesti suihkauttaa tuoksua huoneeseen useamminkin.

Valitse suosikkituotteesi ja osallistu kilpailuun

HUOM! Kilpailu on päättynyt 20.10.