Indiedays Blog Awards -äänestys
on nyt käynnissä

Indiedays Blog Awards -gaala lähestyy ja on aika äänestää vuoden inspiroivimpia blogeja!
Mikä on vuoden inspiroivin muotiblogi? Entä perheblogi?

Voittajat palkitaan tänä syksynä seitsemässä eri sarjassa.
Tutustu ehdokkaisiin ja äänestä suosikkisi 19.10. mennessä!

Äänestykseen osallistuneiden kesken arvotaan 5 lippupakettia Indiedays Blog Awards -juhlaan, jossa voittajat palkitaan. Juhla järjestetään lauantaina 25.10. Tivoli-yökerhossa, Helsingissä.
Tilaisuuteen on 18 vuoden ikäraja.

Inspiroivin muotiblogi

Inspiroivin kauneusblogi

Inspiroivin hyvinvointiblogi

Inspiroivin sisustusblogi

Inspiroivin ruokablogi

Inspiroivin lifestyle-blogi

Inspiroivin perheblogi

Osallistu 19.10. mennessä ja
voita liput Indiedays Blog Awards -juhlaan

Ehdokkaiden valintaan ja äänestykseen osallistuneiden kesken arvotaan 5 kahden hengen lippupakettia 25.10. järjestettävään Indiedays Blog Awards -juhlaan, jossa voittajat palkitaan.
Juhlaan on 18 vuoden ikäraja.

Äänestys on päättynyt!

Osallistumalla hyväksyt säännöt

1. ARVONNAN JÄRJESTÄJÄ

Indiedays Oy, Bulevardi 44 00120 Helsinki. Y-tunnus 2294668-1.

2. ARVONTAAN OSALLISTUMISAIKA

Kilpailuun voi osallistua 3. – 19.10.2014 välisenä aikana. Sarjojen eniten ääniä saaneet blogit palkitaan Indiedays Blog Awards -juhlassa 25.10. Helsingissä.

3. VOITTAJIEN VALITSEMINEN JA JULKISTAMINEN

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa. Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista tai ostamista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen hyväksymistä. Sama henkilö voi osallistua arvontaan ainoastaan kerran. Arvonta suoritetaan 20.10. ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti voitosta. Jos voittajaa ei tavoiteta kohtuullisessa ajassa, on arvonnan järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja. Tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen arvonnan ulkopuolelle on osallistujan vastuulla.

4. PALKINNOT

Indiedays Blog Awards -ehdokkaiden valintaan osallistuneiden sekä ehdokkaita äänestäneiden kesken jaetaan 5 kahden hengen lippupakettia 25.10. järjestettävään Indiedays Blog Awards -juhlaan, jossa voittajat palkitaan. Juhlaan on 18 vuoden ikäraja.

5. VEROT

Indiedays sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen.

6. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY

Yhteystietoja ei käytetä eikä luovuteta suoramarkkinointiin. Yhteystietoja ei myöskään luovuteta ulkopuolisten käyttöön. Arvontaan osallistuja voi lomakkeella halutessaan tilata Indiedaysin blogiuutiset, jonka tilauksen voi lopettaa milloin tahansa.

7. REKISTERISELOSTE

Indiedaysin henkilötietolainmukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa http://www.indiedays.com/item/tietoja/rekisteriseloste

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.
Indiedays Oy
Helsingissä 18.9.2014