Indiedays Blog Awards -äänestys
on nyt käynnissä

Mikä on vuoden blogiteko? Kuka on vuoden blogiuudistaja?
Mikä on sädehtivin blogi? Viihdyttävin? Fotogeneettisin?


Voittajat valitaan äänestyksellä, joka päättyy 6.4.2014.
Äänestykseen osallistuneiden kesken arvotaan ASUS Fonepad 7 ja
5 lippupakettia Indiedays Blog Awards -juhlaan, jossa voittajat palkitaan.
Juhla järjestetään lauantaina 12.4. Helsingissä. Tilaisuuteen on 18 vuoden ikäraja.

Blogiteko


Vuoden tärkein blogissa tapahtunut
keskustelun avaus tai kannanotto.
Juttu, josta syntyi ilmiö.
Voittajan palkitsee

MAMI GO GO

Minttu aloitti A Beautiful Body Project -haasteen ja julkaisi blogissaan kuvan synnytyksen jälkeisestä vartalostaan. Postaus ravisteli kauneusihanteita ja nosti esille tärkeän teeman. Haaste otettiin vastaan sadoissa blogeissa.

Karkkipäivä

Kauneusbloggaaja Sanni ei epäröi kirjoittaa henkilökohtaisistakaan aiheista. Nainen on pohtinut avoimesti tuntemuksiaan esimerkiksi rinnoistaan ja rohkaissut lukijoitaan keskustelemaan aiheesta.

Sharon

Sharon kirjoitti Boy London -vaatemerkistä ja sen antisemitestisestä taustasta. Postaus oli esimerkillinen kannanotto siihen, miten käyttämiensä vaatteiden alkuperä kannattaa kyseenalaistaa.

Fitness Führer

Yleisurheilun MM-kisojen aikaan nousi kohu kun eräs toimittaja kommentoi naisjuoksijoiden vartalonmuotoja. Fitness Führer otti vahvalla otteella kantaa asiaan ja sai taustalleen valtaisan tukijoukon.

Life of Silja

Silja matkasi Viroon lahjoittaakseen käyttämättömäksi jääneitä vaatteitaan paikallisille tytöille. Naisen epäitsekäs teko ihastutti lukijoita ja antoi uuden ulottuvuuden kierrätykselle.

Tyyliä metsästämässä

Veera otti rohkeasti kantaa ylipainoisiin ihmisiin kohdistuviin asenteisiin ja ennakkoluuloihin. Itsevarma nainen osoittaa esimerkillään, että muodokaskin nainen voi olla tyylikäs ja aktiivinen.

Pupulandia

Pupulandian Jennin postaus valokuvien tekijänoikeuksista toimi merkittävänä keskustelunavaajana bloggaajille. Kirjoituksessa valaistiin siitä, miten ja mitä kuvia saa käyttää ja mitä ei.

Blogiuudistaja


Vuoden tärkein blogiuudistaja.
Blogi, joka erottuu massasta.
Edelläkävijä, joka on luonut uutta.
Voittajan palkitsee

The Good Morning

Kaisa on luonut uuden blogigenren yhdistämällä ruuan ja reseptit nuoren naisen vauhdikkaaseen ja terveelliseen elämään.

Anna & Sebastian

Annan ja Sebastian ovat piristävä poikkeus yksilökeskeisessä blogimaailmassa. Sympaattinen pariskunta bloggaa sekä yhdessä että erikseen. He avaavat rohkeasti parisuhteensa rakkautta ja riitoja.

Characters

Antti Asplundin blogi on ainoa laatuaan Suomessa. Characters-blogissa nähdään päivittäin vaihtuva roolileikki, kun muotisuunnittelija stailaa itsensä mitä mielikuvituksekkaimpiin ja luovempiin asukokonaisuuksiin.

Far From Perfect

Jenni käsittelee blogissaan avoimesti asioita, joista moni muu vaikenee. Rohkea nainen on puhunut muun muassa biseksualisuudesta sekä siitä, miltä tuntuu, kun rakas ihminen joutuu vankilaan.

Muutakin kuin tanssia

Perinteisen blogin mallia rikkoo Muutakin kuin tanssia -blogi, jonka jokainen postaus on kuin ote runokirjasta. Tunnelmallisia tarinoita ryhdittävät kiehtovan kauniit kuvat, jotka pysäyttävät katsojan joka kerta.

Stella Harasek

Oman tiensä kulkija Stella Harasek otti rohkean edelläkävijän askeleen ja poistui naistenlehden sivuilta itsenäiseksi bloggaajksi. Sanataituri ja vakuuttava valokuvaaja luotsaa blogiaan vahvalla otteella.

Curiouser & curiouser

Nooran luoma Perjantai-Pirkko piirroshahmo ottaa nokkelasti kantaa blogimaailman kliseisiin ja ilmiöihin. Viikoittain julkaistava sarja tuo blogiin uniikin ja nokkelan säväyksen.

Fotogeneettisin


Bloggaaja, jonka kuvat pysäyttävät.
Blogi, jonka valokuvista välittyy
persoonallisuus ja tunne.
Voittajan palkitsee

Julia Toivola

Upean Julia Toivolan blogi on täynnä toinen toistaan laadukkaampia otoksia. Reissaamista rakastavan Julian mukana pääsee virtuaaliselle matkalle mitä kuvauksellisimpiin kohteisiin.

Uusi Kuu

Tyylikkään Uusi Kuu -sisustusblogin kuvat ovat laadukkaita ja ammattitaitoisia. Emilian blogissa on harmoninen sekä herkkä tunnelma ja naisen blogiin on aina ihana tulla hengähtämään kauniiden kuvien pariin.

Annaliina

Annaliina on rohkea ja persoonallinen pukeutuja, joka näyttää upealta päivästä toiseen. Kamera rakastaa tätä sädehtivää vaaleaverikköä, eikä bloggaajan kauniita ja tasokkaita kuvia voi kuin ihastella.

Maiju Saw

Tyylitajuisen sisustajan blogissa silmä lepää. Selkeä, graafinen yleisilme ja laadukkaat kuvat toivottavat lukijan tervetulleiksi maailmaan, jossa pelkistetyn skandinaavinen tunnelma kohtaa kiehtovat 2nd hand -aarteet.

Jo’s Secret

Suloisen Johannan blogi vakuuttaa raikkailla ja laadukkailla otoksilla. Etsitpä sitten treenimotivaatiota tai kauniita asukuvia, löydät niitä upeasta Jo’s Secretistä takuuvarmasti.

Fashion Worries

Hätkähdyttävän upea Fashion Worries -blogi on oikea asukuvien aarreaitta. Tumman kaunottaren tyyli on sekä itsevarma että ennakkoluuloton ja naisen laadukkaita kuvia ei voi kuin ihailla.

Alexandra’s

Alexandran pettämätöntä tyylitajua on helppo ihailla. Bloggaajan asukuvat ovat kuin suoraan muotilehden sivuilta, ja nainen saa asun kuin asun näyttämään tyrmäävän upealta.

Säteilevin


Blogiskenen sädehtivin blogi.
Bloggaaja, joka suorastaan
säteilee energiaa ja sisäisen
kauneuden hehkua!

Annika O

Ihastuttavan Annikan blogi täyttyy kauniista kuvista, joista persoonallisuus säteilee ruudun toiselle puolelle. kuvista. Nuori nainen on aina oma itsensä. Hän loistaa aurinkoista mieltä ja iloista elämänasennetta.

Ina’s lifestyle

Inan blogi on aito, positiivinen ja rehellinen. Naiseen on helppo samaistua ja hänen pirskahteleva energiansa tarttuu takuuvarmasti. Ina ei pelkää toimia keskustelunavaajana, vaan kirjoittaa kipeistäkin aiheista.

Rose Shock

Taitava ja kokeilunhaluinen tyylitaituri ei pelkää kokeilla rohkeimpiakaan lookeja ja naisen blogissa pääsee osaksi mieletöntä muuttumisleikkiä. Bloggaajan taitavat meikit ovat keränneet laajan kansainvälisen fanijoukon.

Just My Imagination

Valovoimaisen ja aina iloisen Jannin blogista välittyy naisen aito intohimo vaatteisiin ja valokuvaamiseen. Laadukkaista kuvista ja naisen trendikkäästä tyylistä inspiroituu helposti.

Karostardust

Kahden lapsen energinen äiti on oikea superpakkaus. Vasta parikymppinen nainen on ehtinyt kokea jo paljon, mutta hänen iloinen elämänasenteensa ja itsevarma sekä menevä tyylinsä ovat vertaansa vailla.

Merenhelmi

Klassisen tyylikässä Merenhelmi-blogissa lukijoita hemmotellaan laadukkailla kuvilla sekä positiivisilla postauksilla. Veeran sädehtivä persoona on valloittava sekoitus lempeyttä ja itsevarmuutta.

NataliaOona

Kuvat puhuvat puolestaan suloisen NataliaOonan kauniissa blogissa. Hyvälaatuisiin, suurikokoisiin kuviin on osattu vangita sekä upeat kuvausympäristöt että elämäniloinen ja seesteinen tunnelma.

Viihdyttävin


Blogi, jonka avaat kun haluat rentoutua.
Bloggaaja, joka saa sinut kerta
toisensa jälkeen hymyilemään.
Voittajan palkitsee

Uino

Uinon rempseä ja hyväntuulinen ote bloggaamiseen valloittaa lukijat hetkessä. Hieman pieleen menneet asukuvatkaan eivät masenna tätä pirteää kaunotarta, vaan ne julkaistaan pilke silmäkulmassa.

Mutsis on

Säkenöivä Emilia kirjoittaa monipuolisista aiheista rohkeasti ja ennakkoluulottomasti. Nainen osaa suhtautua asioihin hersyvällä huumorilla ja lukijan on helppo viihtyä blogin parissa.

Tickle Your Fancy

Hyvinvointia ja onnellisuutta huokuvan Saran rento elämänasenne saa herkästi hymyn huulille. Naisen valloittava persoona ja viihdyttävät jutut antavat energistä ja aurinkoista mieltä jokaisella lukukerralla.

But I’m a human not a sandwich

Iinan blogi on hyvän mielen maailma, joissa elämään suhtaudutaan aurinkoisella asenteella. Osaava kirjoittaja ottaa myös vakuuttavasti kantaa asioihin silloin, kun tuntee siihen tarvetta.

Rakkaudesta ruoanlaittoon

Tasokas ruokablogi houkuttelee kokeilemaan toinen toistaan ihanampia reseptejä ja herkulliset ja laadukkaat kuvat tuovat veden kielelle. Bloggaajan selkeitä ja toimivia ohjeita uskaltaa kokeilla kokemattomampikin kokki.

Colour me !

Suloisen Juulian blogi on oikea väripilkku arjen harmaudessa. Aina pirteän ja positiivisen bloggaajan tekstejä lukee ilolla ja suloisen punapään seikkailuja ja tyylikokeiluja on ihastuttava seurata.

Let’s fake it!

Teräväkynäinen Jenni käsittelee blogissaan aiheita laidasta laitaan ihastuttavan sarkastisella otteella. Naisen nokkela ja irrotteleva kirjoitustyyli vakuuttaa, ja bloggaajan pirskahtelevaan huumoriin on helppo yhtyä.

Anna äänesi suosikillesi!

Äänestys on päättynyt!

Osallistumalla hyväksyt säännöt
ÄÄNESTÄ 6.4. MENNESSÄ!

1. ARVONNAN JÄRJESTÄJÄ

Indiedays Oy, Bulevardi 44 00120 Helsinki. Y-tunnus 2294668-1.

2. ARVONTAAN OSALLISTUMISAIKA

Kilpailuun voi osallistua 13.3. – 6.4.2014 välisenä aikana.

3. INDIEDAYS BLOG AWARDS -EHDOKKUUS

Indiedays Blog Awards on kaksivaiheinen: 1. vaiheessa, 13.3–23.3.2014, kerättiin lukijoiden ehdottamat ehdokkaat, joista Indiedaysin toimitus valitsi blogit, jotka ovat vaiheessa 2. eli äänestyksessä. Äänestyksessä olevat blogit ovat Indiedaysin eettisen ohjeistuksen mukaisia ja niiden pitäjät ovat antaneet hyväksyntänsä osallistumiseen. Sarjojen eniten ääniä saaneet blogit palkitaan Inspiration Blog Awards -juhlassa 12.4. Helsingissä. Tilaisuuteen on 18 vuoden ikäraja. Osallistumalla ehdokkaiden asetteluun ja/tai äänestykseen, antaa osallistuja Indiedaysille luvan kontaktoida häntä ja esimerkiksi ilmoittaa voitosta.

4. VOITTAJIEN VALITSEMINEN JA JULKISTAMINEN

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa. Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista tai ostamista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen hyväksymistä. Sama henkilö voi osallistua arvontaan ainoastaan kerran. Arvonta suoritetaan 7.4.2014 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti voitosta. Jos voittajaa ei tavoiteta kohtuullisessa ajassa, on arvonnan järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja. Tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen arvonnan ulkopuolelle on osallistujan vastuulla.

5. PALKINNOT

Indiedays Blog Awards -ehdokkaiden valintaan ja äänestykseen osallistuneiden kesken arvotaan Asus Fonepad 7 (arvo 229 euroa) ja 5 kahden hengen lippupakettia 12.4. järjestettävään Indiedays Blog Awards -juhlaan, jossa voittajat palkitaan. Juhlaan on 18 vuoden ikäraja.

6. VEROT

Indiedays sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen.

7. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY

Yhteystietoja ei käytetä eikä luovuteta suoramarkkinointiin. Yhteystietoja ei myöskään luovuteta ulkopuolisten käyttöön. Arvontaan osallistuja voi lomakkeella halutessaan tilata Indiedaysin blogiuutiset, jonka tilauksen voi lopettaa milloin tahansa.

8. REKISTERISELOSTE

Indiedaysin henkilötietolainmukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa http://www.indiedays.com/item/tietoja/rekisteriseloste

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.
Indiedays Oy
Helsingissä 13.3.2014