INDIEDAYS BLOG AWARDS -ÄÄNESTYS
ON NYT KÄYNNISSÄ

Kuka on vuoden edelläkävijä? Kenellä on lumoavat kuvat?
Mikä blogi on luonnollisen upea tai viihdyttävin?
Entä kuka palkitaan blogitulokkaana,
ja mikä oli kiinnostavin blogikampanja?


Voittajat valitaan äänestyksellä, joka päättyy 19.4.2015.
Äänestykseen osallistuneiden kesken arvotaan 5 lippupakettia
Indiedays Blog Awards -juhlaan, jossa voittajat palkitaan.
Juhla järjestetään lauantaina 25.4. Helsingissä.
Tilaisuuteen on 18 vuoden ikäraja.

Lumoavat kuvat


Bloggaaja, jonka kuvat pysäyttävät.
Blogi, jonka valokuvista välittyy
persoonallisuus ja tunne.
Voittajan palkitsee

Mielikuvailua

Blogin maagiset kuvat saavat inspiraationsa luonnosta, muodista, saduista sekä kaikesta kauniista – lopputulos on henkeäsalpaava.

Mami Go Go

Blogin kuvista välittyy Tunne, isolla T:llä. Minttu onnistuu ikuistamaan arjen kultaiset hetket ainutlaatuisella tavalla.

Rockin' With Pix

Tähän blogiin uppoutuu, kun huikeat maisemat ja värien ilotulitus vievät huumaavaan kuvaseikkailuun. Tällä matkalla ei tule koti-ikävä.

Mikko Puttonen

Huikeat kuvat ovat kuin vasta painetun muotilehden sivuilta. Tyylikäs ja ammattimainen blogi valloittaa ja inspiroi.

Annaliina

Blogissa yhdistyy lyömätön tyylitaju ja huippulaadukkaat kuvat. Upeissa muotikuvissa on aina persoonallinen ote.

Avec Sofié

Tässä blogissa taiotaan tarinoita ja mielikuvia pienistäkin yksityiskohdista. Kuvien vahva, oma tyyli luo kodikkaan tunnelman.

Paikka Auringossa

Jos blogin kuvilla olisi tuoksu, se olisi täynnä suolaista meri-ilmaa, puhdasta villaa ja kevään ensipäiviä. Kuvat vievät maailmaan, josta jokainen joskus unelmoi.

Pupulandia

Blogin ajattoman tyylikkäät kuvat saavat katselijansa aina hyvälle tuulelle – ja tarpeen tullen pysähtymään tärkeän asian äärelle.

Mariannan

Blogin upea, tunnistettava tyyli lumoaa katsojansa kerta kerran jälkeen. Jo yhdellä vilkaisulla tiedät, se on Mariannan.

The Ootd Diary

Tästä valloittavasta blogista huokuu käsin kosketeltava tunnelma. Koruttomat, huippulaadukkaat kuvat tekevät pienestä suurta, sanoista tarinoita.

Edelläkävijä


Vuoden tärkein blogiuudistaja.
Blogi, joka erottuu massasta.
Edelläkävijä, joka on luonut uutta.

Voittajan palkitsee

Torkkuja ja nokkosia

Tämä blogi alkoi gluteenittomien reseptien jakamisella kavereille. Nyt haavissa on keittokirjan kustannussopimus. Läpimurto oli bataattiburgeri, jonka resepti syntyi halusta syödä terveellisesti, mutta herkuttelusta tinkimättä.

Ainon tarinoita treenaamisesta

Ainon blogissa otetaan rehellisesti kantaa ajankohtaisiin aiheisiin ja jaetaan monipuolisesti vinkkejä Personal Trainerin ammattitaidolla. Oman maailmansa rakentaa blogin kommenttiboksi, jossa käydään vilkasta keskustelua ja kysytään aktiivisesti neuvoa asiaan ja toiseen.

Mutsis On

Aito ja rohkea bloggaaja näyttää vahvaa esimerkkiä kaikille. Tässä blogissa asioita ei turhaan kaunistella – Mutsis On antaa rehellisen kuvauksen äidin arjesta, iloineen ja suruineen. Blogissa puhuttavat aiheet laidasta laitaan, joista mielipiteet jakautuvat puolesta ja vastaan.

Tickle Your Fancy

Jos haluat tietää ensimmäisenä uusista trendeistä tai ilmiöistä, Tickle Your Fancy on sinua varten. Bloggaajan lyömätön tyylitaju ja ehtymätön tiedonjano pitävät huippulaadukkaan sisällön aina ajan hermolla, ja jopa pari askelta sen edellä.

Rillan Koti

Hurmaava Rilla on yksi blogimaailman vanhemman sukupolven suurimmista uranuurtajista. Bloggaaja uskalsi avata aikuisen naisen arkea omilla kasvoillaan ja avoimella persoonallaan silloin, kun se monelle vielä tuntui vieraalta ja pelottavalta.

Steffit

Steffit on yksi ensimmäisiä liikunta- ja hyvinvointiblogeja, ja bloggaaja on Personal Trainerina jakanut ammattitaitoaan liittyen terveyteen, liikuntaan ja yleiseen hyvinvointiin jo pitkään. Blogi on ollut osaltaan rakentamassa pohjaa tämänhetkisen hyvinvointi-boomin suosiolle.

Karkkipäivä

Sannin loppumaton uteliaisuus ja tarve ottaa asioista todella selvää herättää blogissa kiinnostavia keskusteluja kerta toisensa jälkeen – niin rahasta, iästä, ulkonäöstä kuin ruuastakin. Blogissa pureudutaan kiperiinkin kysymyksiin ja pohditaan ajankohtaisia ilmiöitä – upeita kauneuspostauksia unohtamatta!

Plusmimmi

Suomen suosituin plussablogi näyttää, että positiivisella asenteella pääsee pitkälle. Rohkeutta ja kuplivaa persoonallisuutta huokuva blogi on jo pitkään toiminut esimerkkinä ja kannustajana seuraajilleen.

P.S. I love fashion

Linda Juhola on yksi Suomen ensimmäisistä ja edelleen yksi kuumimmista muotibloggaajista. Blogi uudistuu ammattitaitoisen bloggaajansa mukana, ja hurmaa yhä uusia yleisöjä.

Strictly Style

Yksi Suomen ensimmäisistä muotiblogeista on kehittynyt kirjoittajansa mukana. Strictly Style näyttää, ettei kiireinen perheenarki estä nauttimasta muodista ja estetiikasta – asioista, jotka tuovat kaivatun lepohetken arjen todellisten haasteiden keskelle.

Luonnollisen upea


Tässä blogissa on selittämätöntä vetovoimaa.
Blogi hurmaa ainutlaatuisuudellaan
ja koukuttaa lukijansa.

Voittajan palkitsee

Uusi Kuu

Maanläheinen bloggaaja valloittaa vahvalla, mutta mutkattomalla tyylillään. Rehellisestä blogista välittyy arvostettavan aito tunnelma – vaatimattomuus todella kaunistaa.

Vilma P.

Bloggaaja toteutti mallintöiden ja yliopisto-opintojensa ohella haaveensa aloittamalla valokuvaukseen ja hyvinvointiin keskittyvän blogin. Ei ihme, että lukijat ihailevat tätä aikaansaavaa nuorta naista – Vilma on kaunis niin sisältä kuin ulkoa.

Annika O.

Annika on kuin se lumoava naapurintyttö, joka on kaikkien kaveri. Hurjaan suosioon noussut, hymyilevä bloggaaja on onnistunut pitämään jalat maassa – blogi on aito ja helposti lähestyttävä.

Si Moda

Vaatetusalan ammattilaisen blogissa suhtaudutaan muotiin intohimoisesti. Vaatteet valikoituvat kaupan hyllystä osaavalla otteella, mutta myös muotiluomusten tekeminen itse luonnistuu lahjakkaalta bloggaajalta. Si Moda on lukijoilleen jokapäiväinen inspiraationlähde.

Elämää Venlan Silmin

Upea Venla uskoo ennen kaikkea sisäiseen hyvinvointiin. Tällä toimeliaalla bloggaajalla on jalat tiukasti maassa ja asenne kohdillaan – hyvä olo välittyy myös lukijoille ja motivoi jaksamaan.

Magicpoks

Tässä blogissa näytetään upealta niin mekossa kuin tennarissa, ja Majn tyylitaju ulottuu myös perheen pienimpiin. Tärkeintä on kuitenkin teksteistä välittyvä positiivinen, periksi antamaton asenne.

But I’m A Human Not a sandwich

Iinan aitous ja elämänilo loistavat, ja tarttuvat myös lukijaan. Tämän intohimoisesti blogiinsa suhtautuvan ilopillerin teksteistä saa aina energiaa päivään – rehellisiä ja monipuolisia keskustelunavauksia unohtamatta.

Kalastajan vaimo

Tämä norjalaisen kalastajan vaimona ja kahden söpöliinin äitinä tunnettu bloggaaja tuntuu kaunistuvan vuosi vuodelta – ehkä raikas saaristolaiselämä on kaiken avain? Johannan positiivinen luonne ja taidokkaat kirjoitukset hurmaavat ja koskettavat kerta toisensa jälkeen.

Just My Imagination

Bloggaajan lyömätön tyylitaju välittyy niin rennoista asuista kuin kodin sisustuksesta. Janni osoittaa, ettei kaiken tarvitse olla viimeisen päälle kiillotettua näyttääkseen upealta

Julia Toivola

Ihana Julia hurmaa rennolla elämänasenteellaan ja lyömättömällä huumorintajulla – tässä blogissa nauru pidentää ikää, ja Julian tapauksessa ehkä myös upeita hiuksia?

Viihdyttävin


Blogi, jonka avaat kun haluat rentoutua.
Bloggaaja, joka herättää keskustelua ja saa sinut hymyilemään synkempinäkin päivinä.

Voittajan palkitsee Indiedays

Jasminsofi

Bloggaajan tyyli kirjoittaa on hulvattoman hauska ja omaleimainen. Tekstit naurattavat, puhuttavat ja myös tarpeen tullen pysäyttävät ajattelemaan.

Colour me!

Tässä todellisessa hyvän mielen blogissa ei ikinä olla huonolla tuulella – tai siltä ainakin tuntuu. Suloinen Ia kirjoittaa blogiaan kuin jutustelisi parhaalle kaverille – pirteä meininki tarttuu!

Go 4 it vol. 2

Tätä pirskahtelevaa blogia kirjoittaa Tampereelta kesällä 2000 Tukholmaan muuttanut täydellisen garderobin metsästäjä. Minttu on ihana taivaanrannan maalari ja haihattelija, jonka mielestä aina on oikea hetki avata (vielä yksi) skumppapullo.

Life of Silja

Silja bloggaa täysin oman fiiliksen mukaan, ja blogissa jaetaankin niin elämän ylä- kuin alamäet – teksteistä huokuu välitön fiilis.

Uino

Uinon blogissa mennään eteenpäin rennolla asenteella ja huumorilla. Tämä tehopakkaus keksii mitä erilaisimpia juttuja lukijoidensa iloksi, rämäpäisistä videoista, meikkiohjeisiin ja herkullisiin leivonnaisiin.

At Maria’s

Marian blogissa viihdytään – sanan kaikessa merkityksessä. Bloggaajan viikottaiset mys-hetket ja suussa sulavat reseptivinkit luovat ihanan maailman, johon haluaa uppoutua villasukat jalassa ja viinilasi kädessä.

Annib

Tämä bloggaaja on nuoresta iästään huolimatta kypsä ja sanavalmis pakkaus. Blogissa mennään positiivisella asenteella rohkeasti kohti omia unelmia ja tavoitteita.

Focus on Fashion

Tässä blogissa käsitellään muotia ja muita aiheita omaleimaisen hauskalla otteella. Bloggaajan tapa kirjoittaa on tunnistettava, ja siksi blogi koukuttaakin lukijoita pariinsa kerta toisensa jälkeen.

Linda Manuella

Bloggaaja on suomalais-kreikkalainen ilopilleri, tunteikas nollasta-sataan tyyppi. Linda Manuella rakastaa elää hieman pintaa syvemmällä, ja blogissa saadaankin lukea mielenkiintoisista aiheista laidasta laitaan.

Vivian Valpuri

Bloggaaja ja kolumnisti Vivian ei varo sanojaan, kun on asiaa. Blogin hauska ja persoonallinen kirjoitustyyli vie mukanaan tärkeiden asioiden äärelle – sopivaa hömppä-annosta unohtamatta.

Blogitulokas


Blogi, joka on lähtenyt lennokkaaseen nousuun.
Bloggaaja, joka ansaitsee erityistä huomiota. Uusi tulokas, jossa on huimasti potentiaalia.

Voittajan palkitsee Indiedays

Lack Of Colour

Tämä tyylitajuinen bloggaaja on valloittanut yhä uusia kävijöitä mutkattomalla tyylillään ja inspiroivilla asuillaan. Millan meininkiä ei voi olla ihailematta!

Akkavalta

Kahden lapsen isä ja yhden vaimon mies julistautuu selfieiden kruunamattomaksi kuninkaaksi. Myös suositun bloggaajavaimonsa kautta pinnalle noussut blogi on täynnä ainutlaatuista huumoria ja aitoa meininkiä.

Elizavetaa

Myös One step to our lives -blogista tuttu Liisa päätti aloittaa puhtaalta pöydältä, ja näin syntyi Elizaveta. Uusi blogi valloittaa ja vie mukanaan.

Oman elämäni kuningas

Tässä blogissa kuljetaan rohkeasti omia polkuja, ja tehdään asiat omalla tavalla. Jere kirjoittaa mukaansatempaavasti elämästään ja omasta tyylistään, ripauksella miesten muotia.

Koti kaupungin laidalla

Hieman yli nelikymppisen Fridan intohimona on käsillä tekeminen ja uuden ideoiminen – kaikki sellainen, joka liittyy persoonallisen sisustustyylin luomiseen. Tähän inspiroivaan blogiin tahtoo palata yhä uudelleen.

Päästä varpaisiin

Päästä varpaisiin ilahduttaa kerta toisensa jälkeen, toinen toistaan ihanemmilla kauneusjutuilla. Oman mausteensa blogiin antaa Lilan räiskyvä persoona ja lyömätön huumorintaju.

Cheat Clean

Blogissa käsitellään hyvinvointia ja liikuntaa helposti lähestyttävällä tavalla. Tyylissä on jotain lumoavan aitoa, joka saa lukijansa palaamaan tekstien pariin yhä uudelleen.

Blond Rivets

Tätä blogia on perustamisestaan asti tuotettu vahvalla, ammattimaisella otteella. Kovan työn ansiosta bloggaaja Kira onkin saanut bloginsa myös kansainväliseen nousukiitoon.

Minna Somero

Hurmaava Minna nousi suurempien yleisöjen tietoisuuteen MyCosmossa, ja upea blogi jatkaa nousuaan. Huikeat kuvat ja monipuoliset postaukset koukuttavat lukijansa.

The Next Episode

Blogin täydellinen yhdistelmä tyyliä, taitoa ja talenttia luovat maailman, joka on kuin muotilehtien sivuilta. Katarinalla on nuoresta iästään huolimatta runsaasti ammattitaitoa ja intohimoa bloggaamiseen.

Kiinnostavin kampanja


Kampanja, joka herätti mielenkiintosi.
Blogiyhteistyö, josta sait uusia ideoita ja inspiraatiota.
Postaus, joka tarjosi kiinnostavaa tietoa.

Voittajan palkitsee Indiedays

Brand New Face - Suomen suurin mallihaku Instagramissa

Dronningholm – Perinteinen vs. Moderni

Maybelline Babylips

Olympus Muotikuvaus-workshop

Lidl Dry Aged Beef

Tjäreborg – Bloggaajat kaupunkioppaina

IBERO - BLOGGAAJAT MUUTTUMISLEIKISSÄ

Hälsans Kök - Kokeile jotain uutta

Hobbyhall stailaushaaste

XAMK - Bloggaajat kampuksella

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

ÄÄNESTÄ OMAA SUOSIKKIASI 19.4. MENNESSÄ JA VOITA LIPUT INDIEDAYS BLOG AWARDS -JUHLAAN!

Äänestäneiden kesken arvotaan 5 kahden hengen lippupakettia 25.4. järjestettävään Indiedays Blog Awards -juhlaan, jossa voittajat palkitaan.
Juhlaan on 18 vuoden ikäraja.

Äänestys on päättynyt!

Äänestys on päättynyt!

Osallistumalla hyväksyt säännöt

1. ARVONNAN JÄRJESTÄJÄ

Indiedays Oy, Fredrikinkatu 42 00100 Helsinki Y-tunnus 2294668-1.

2. ARVONTAAN OSALLISTUMISAIKA

Kilpailuun voi osallistua 10.4. – 19.4.2014 välisenä aikana.

3. VOITTAJIEN VALITSEMINEN JA JULKISTAMINEN

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa. Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista tai ostamista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen hyväksymistä. Sama henkilö voi osallistua arvontaan ainoastaan kerran. Arvonta suoritetaan 7.4.2014 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti voitosta. Jos voittajaa ei tavoiteta kohtuullisessa ajassa, on arvonnan järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja. Tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen arvonnan ulkopuolelle on osallistujan vastuulla.

4. PALKINNOT

Indiedays Blog Awards -ehdokkaiden valintaan ja äänestykseen osallistuneiden kesken arvotaan 5 kahden hengen lippupakettia 25.4. järjestettävään Indiedays Blog Awards -juhlaan, jossa voittajat palkitaan. Juhlaan on 18 vuoden ikäraja.

5. VEROT

Indiedays sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen.

6. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY

Yhteystietoja ei käytetä eikä luovuteta suoramarkkinointiin. Yhteystietoja ei myöskään luovuteta ulkopuolisten käyttöön. Arvontaan osallistuja voi lomakkeella halutessaan tilata Indiedaysin blogiuutiset, jonka tilauksen voi lopettaa milloin tahansa.

7. REKISTERISELOSTE

Indiedaysin henkilötietolainmukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa http://www.indiedays.com/item/tietoja/rekisteriseloste

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.
Indiedays Oy
Helsingissä 10.4.2014