Indiedays goes DIY!

Luodaan yksilöllistä ekologisesti!

Katso bloggaajien parhaat tee-itse -ideat asuihin ja kotiin. Indiedays viettää helmikuussa DIY-kuukautta. Pyysimme 16 suosittua bloggaajaa paljastamaan lukijoillemme parhaimmat DIY- ja tuunaus-vinkkinsä. Bloggaajien kaikki ideat kootaan tälle sivulle.

Voita upea designer-laukku

Kerro oma tee itse- tai tuunausideasi. Voit voittaa Anna Suin suunnitteleman tyylikkään Tumi-laukun, arvo 200 euroa. Osallistu tästä!

1. ARVONNAN JÄRJESTÄJÄ

Indiedays Oy, Bulevardi 44 00120 Helsinki.

2. ARVONNAN ALKAMIS- JA PÄÄTTYMISPÄIVÄ

Kilpailuun voi osallistua 6.2.–28.2.2013.

3. ARVONTAAN OSALLISTUMINEN:

DIY-kilpailuun osallistuvat henkilöt, jotka ovat jättäneet oman tee itse- tai tuunausideansa Indiedaysin DIY-brändisivulla. Osallistumalla kilpailuun, antaa osallistuja Indiedaysille luvan kontaktoida häntä (esimerkiksi ilmoittaa voitosta). Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista tai ostamista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen hyväksymistä. Sama henkilö voi osallistua kilpailuun ainoastaan kerran.

4. VOITTAJIEN VALITSEMINEN JA JULKISTAMINEN

Voittaja valitaan kampanjan päätyttyä. Kilpailuun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla. Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse tai puhelimitse. Palkinnot toimitetaan voittajille postitse. Kisan osallistujien nimimerkit voidaan kilpailun jälkeen julkaista Indiedaysin sivustolla. Jos voittajaa ei tavoiteta kohtuullisen ajan kuluttua arvonnan suorittamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

5. PALKINNOT

1 x Tumi-malliston laukku (arvo 200 €).

6. ARVONNAN JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Indiedays Oy rajoittaa vastuunsa kilpailun palkintojen määrään.

7. SÄÄNTÖJEN MUUTTAMINEN

Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

8. ARVONNAN JULKISUUS

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistuvat myöntävät kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista heidän tee itse- tai tuunausidean, osallistujien lähettämän kuvan sekä heidän nimimerkkinsä/nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

9. TIETOJENKÄSITTELYPERIAATTEET

Tietojenkäsittelyperiaatteet on mainittu Indiedays Oy:n rekisteriselosteessa osoitteessa http://www.indiedays.com/item/tietoja/rekisteriseloste.