Glam Lights
Lumoavat & Luonnolliset raidat helposti harjan avulla

Préférence Glam Lights on uusin tapa saada elegantit ja hienostuneet raidat, jotka tuovat hiuksiisi vaaleutta ja antavat niille luonnollisia vivahteita.

 • Erityismuotoiltu harja tekee levityksestä helppoa.
 • Ainutlaatuinen Glam Lights -koostumus antaa optimaalisen vaalennuksen.
 • Nutri-Ceramide-ainesosan sisältävä, hoitava shampoo tekee hiuksista silkinpehmeät.

Ombré + Color

LIUKUVÄRJÄTYT TAI –VAALENNETUT LATVAT

Liukuvärjäys syntyy värjäämällä tai vaalentamalla hiusten pituudet noin korvien korkeudelta alaspäin. Pehmennät kokonaisuuden lisäämällä väriä vielä muutamalle suortuvalle kasvojen ympärille. Varmista, että väriseosta on riittävästi hiusten niissä osioissa, joissa haluat että liukuvärjäys näkyy voimakkaammin.

Jos haluat värjätä vain latvoihin hauskan väriefektin, kiinnitä hiukset ponnarille ja dippaa latvojen kärjet väriseokseen. Näin helppoa se on!

Kokeile Féria Ombré Color Copper ja Red -sävyjä tai Féria Ombré -sarjan liukuvaalennuksia.

SPLASH LIGHTS

”MOVE OVER OMBRÉ”
KUIN VALOKEILASSA KIILTÄVÄT HIUKSET

Splashlights -lookin saat vaalentamalla latvojen sijasta hiusten keskipituudet. Näin syntyy efekti jossa hiukset jäävät kuin kiiltämään valokeilassa.

Kokeile Féria Ombré Intense 4-5 astetta vaalentavaa sävyä.

Voit kokeilla tehdä myös käänteisen ombren. Värjää tyvikasvu tummemmaksi, kampaa väriä kevyesti alaspäin ja dippaa lopuksi latvat tummemmaksi.

SOMBRÉ[SOFT+OMBRÉ]

PEHMEÄMPI LIUKUVÄRJÄYS, SUORTUVA SUORTUVALTA

LUONNOLLISEMPI, ”ULOS KASVANEET KESÄRAIDAT” –LOOK

Pehmeämmän ombré-lookin saat parhaiten vaalentamalla suortuva suortuvalta. Aloita levitys alhaalta ylöspäin eli kiinnittämällä hiusten päällimmäiset kerrokset ylös. Levittämällä värin kerroksittain syntyy epätasaisempi ja luonnollisempi liukuvärjäys.

Kokeile Féria Ombré Intense 4-5 astetta vaalentavaa liukuvaalennusta tai 2-4 astetta vaalentavia Féria Ombré -sävyjä nro 4 ja nro 1 .

GLAM LIGHTS

LUMOAVAT LUONNOLLISET VIVAHTEET

HUOMAAMATTOMAT RAIDAT, ”UNDONE” LOOK

Loistokas raidoitettu look on viettelevin asuste hiuksille. Glam Lights epätasaiset ja huomaamattomat raidat teet kätevästi pakkauksessa mukana olevan kolmiosaisen Expert Brush -harjan avulla.

 1. Täytä Expert Brush -harjan kaikki kolme osiota runsaasti väriseoksella
 2. Aloita levitys ylhäältä alaspäin. Varmista, että levität väriseosta eniten niihin paikkoihin, joissa haluat raidat esille näkyvimmin
 3. Pidä harja koko ajan pystysuunnassa, kun levität väriseosta. Vältä levittämästä suoraan tyveen.
 4. Täytä harja jokaisen harjanvedon välissä.

Lopputuloksena lumoavat luonnolliset raidat ja aistillinen, kirkkaampi väri.

Kokeile Glam Lights -tuotteita, 3 sävyä.

SUNKISSED LOOK

KESÄ TUUBISSA - KUIN AURINGON
VAALENTAMA LOOK

Säilytä kesäinen look vuoden ympäri. Casting Sunkiss Jelly on asteittain vaalentava, hiuksiin jätettävä vaalennusgeeli.

Sopii värjäämättömiin hiuksiin, täysin ilman ammoniakkia.

Vaalenna hiukset kauttaaltaan, tee raitoja tai vaalenna pelkät latvat. Toista käsittely useaan kertaan muutaman päivän välein, kunnes olet saavuttanut haluamasi lookin.

KAKSI KÄYTTÖTAPAA:

 1. Jos haluat vaalentaa koko lookin
  Levitä geeliä runsaasti kuiviin tai kosteisiin hiuksiin kämmenillä tai sormien avulla, kuten hiusgeeliä. Ota erityisesti huomioon hiukset kasvojen ympärillä. Jätä geeli hiuksiin ja anna auringon tai hiustenkuivaajan lämmön vaikuttaa, kunnes geeli on kuivunut.
 2. Luo raitoja
  Saadaksesi raitoja levitä geeliä runsaasti kuiviin hiuksiin suortuva suortuvalta sormenpäiden avulla. Voit laittaa hiukset myös korkealle ponnarille ja vetää geeliä sormilla hiuksista läpi, hiusrajasta ylöspäin. Viimeiseksi käsittele ponnari ja erityisesti sen kärki. Jätä geeli hiuksiin ja anna auringon tai hiustenkuivaajan lämmön vaikuttaa, kunnes geeli on kuivunut.

VINKKI: CASTING SUNKISS JELLY SOPII MAINIOSTI MYÖS POIKAYSTÄVÄLLE SÖÖTIN KESÄLOOKIN TEKEMISEEN!

Christophe Robin, L´Oréal Paris -hiusväriasiantuntijan vinkit

Tämän kesän kuumin look

Kevään/kesän 2014 tyylikkäimmät hiukset ovat auringon suutelemat. Täydellinen kesälook syntyy yhdistämällä lämpimän sävyiset hiukset kauniisti ruskettuneeseen ihoon ja kirkkaisiin huulin.

PS. MUISTA TÄMÄ HIUKSIA VÄRJÄTESSÄ

Väri tarttuu hiuksiin parhaiten, kun hiukset eivät ole vastapestyt. Anna siis pesun rauhassa odottaa! Parhaan lopputuloksen saat kun peset hiukset 24 tuntia ennen värjäystä tai aiemmin.

Tiesitkö että

 • Raidat tuovat valoa hiuksillesi eli raidat ovat oiva keino myös silloin, jos olet vahingossa valinnut liian tumman hiusvärin tai haluat elävöittää värisävyäsi
 • Raidoituksen lopputulokseen vaikuttavat aina kaikki aiemmat värjäykset, oma luonnollinen hiusväri sekä hiuslaatu

Mikäli raidat ovat jääneet jokseenkin näkymättömiksi, voi syy olla jokin seuraavista:

 • Raidat ovat olleet liian ohuet, jolloin ne eivät kunnolla erotu pohjaväristä
 • Raitojen vaikutusaika on ollut liian lyhyt : vaikutusaika aletaan laskea siitä kun kaikki raita-aine on levitettyhiuksiin, vaikutusaikaa ei pidä alittaa vaan päinvastoin sen voi ylittää 5 minuutilla vaalentumisen maksimoimiseksi
 • Raita-ainetta on levitetty liian vähän, jolloin aine onehtinyt kuivahtaa liian aikaisin ja vaikutus on näin ollen loppunut kesken

Järjestäjä

Indiedays Oy, Bulevardi 44, 00120 Helsinki.

Kilpailuaika

Kilpailuun voi osallistua 14.4. – 26.5.2014.

Voittaja

Voittaja arvotaan kilpailun päätyttyä. Kilpailuun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla. Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse tai puhelimitse. Palkinnot toimitetaan voittajalle postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta kohtuullisen ajan kuluttua arvonnan suorittamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

Arvontaan osallistuminen

Instrun kilpailun voittaja arvotaan kaikkien osallistujien kesken. Osallistumalla kilpailuun, antaa osallistuja Indiedaysille luvan kontaktoida häntä (esimerkiksi ilmoittaa voitosta). Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailunjärjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista tai ostamista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen hyväksymistä. Sama henkilö voi osallistua kilpailuun ainoastaan kerran.

Voittajien valitseminen ja julkistaminen

Voittaja valitaan kilpailun päätyttyä. Kilpailuun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla. Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse tai puhelimitse. Palkinnot toimitetaan voittajalle postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta kohtuullisen ajan kuluttua arvonnan suorittamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

Palkinnot

Kilpailun palkintona on 3 kpl 179 euron arvoisia lahjakortteja Instrun silmälasi- ja aurinkolasikehysvalikoimaan. Palkinto toimitetaan voittajalle postitse. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi. Mahdollisen veron maksaa voittaja.

Arvonnan järjestäjän vastuu

Indiedays Oy rajoittaa vastuunsa kilpailun palkintojen määrään.

Sääntöjen muuttaminen

Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

Arvonnan julkisuus

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistuvat myöntävät kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä sivustollaan.

Tietojenkäsittelyperiaatteet

Tietojenkäsittelyperiaatteet on mainittu Indiedays Oy:n rekisteriselosteessa.

Antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti, jos olet siihen erikseen antanut luvan.