CC-voide - Meikkivoiteen uusi ulottuvuus

UUSI Lumene CC Color Correcting Meikkivoide antaa ihollesi täydellistä peittävyyttä ja unelmien keveän meikkituloksen. Hoitavaa suomalaista puolukkaa sisältävä innovatiivinen, ihon väriä korjaava meikkivoide sulautuu kauniisti ihosi sävyyn sekä tasoittaa tehokkaasti ihon kirjavuutta ja punaisuutta. Lumene CC – koe meikkivoiteen uusi ulottuvuus.

Lumene CC Meikkivoiteen 6 kaunistavaa vaikutusta:

 1. tekee meikkivoiteen tavoin ihosta virheettömän ja sileän näköisen.
 2. auttaa peitevoiteen tavoin peittämään ihon kirjavuutta.
 3. auttaa meikinpohjustusvoiteen tavoin häivyttämään mm. näkyviä ihohuokosia.
 4. heleyttää kasvojen ihoa.
 5. pitää meikin kauniina pitkään.
 6. sisältää SPF 20 -suojakertoimen.

Lue lisää ›

CC-VOITEESSA KOLME SÄVYVAIHTOEHTOA

 1. Light (vaalealle iholle)
 2. Medium (keskivaalealle iholle)
 3. Deep (päivettyneelle iholle)

Lue lisää ›

Kaunis iho on hyvän asukuvan perusta

Myös muotibloggaajamme ihastuivat Lumenen CC Meikkivoiteeseen. Kuulas ja kaunis meikkipohja on hyvä perusta päivän tyylille. Kaunis iho lisää itsevarmuutta ja simppelin pohjan päälle on helppo alkaa rakentamaan villiäkin lookkia.

Mikä on sinun luottokosmetiikkatuotteesi? Kerro meille!

Osallistu arvontaan ja kerro, mikä on sinun luottokosmetiikkatuotteesi. Vastanneiden kesken arvotaan viisi Lumenen tuotepakettia, arvo 60 €.

NOPEA MEIKKI ÄIDIN ARKEEN

Magicpoks- ja Rillan koti-blogien kiireiset kaunottaret testaavat CC meikkivoiteen tositoimissa. Katso blogeista, onko Lumenen CC meikkivoide pelastus äidin kiireiseen aamuun ja säilyykö huoliteltu look koko päivän.

Kurkkaa blogista 21.4., mitä Magicpoks-Maj piti tuotteesta › Lue Rillan kokemukset CC-meikkivoiteesta 28.4. ›

Miten BB- ja CC-voiteet eroavat toisistaan?

Uusi Lumene CC -voide (color correcting cream) on koostumukseltaan kevyempi, mutta peittävämpi kuin Lumene Vitamin C+ Heleyttävä BB-voide. BB-voide (blemish balm) sisältää enemmän ihonhoidollisia ominaisuuksia (mm. ihon kosteutus, kirkastaminen ja ikääntymisen merkeiltä suojaaminen), kun taas CC-voiteessa on enemmän meikkivoiteille tyypillisiä ominaisuuksia (mm. ihon punoituksen ja kirjavuuden peittäminen sekä meikin pohjustaminen). Lisäksi CC-voiteesta löytyy 3 sävyvaihtoehtoa. Molemmat tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille. Parhaiten pääset kokeilemaan CC-voidetta ja muita tuotteita Lumene-myyntipisteissä.

Tutustu Lumene BB-voiteeseen ja lue käyttökokemuksia ›

Mikä on sinun luottokosmetiikkatuotteesi? Kerro meille ja osallistu arvontaan!

VINKKEJÄ KAUNIIN KASVOMEIKIN TEKOON

 • Näin käytät CC-voidetta: voit levittää CC-voiteen päivävoiteen päälle joko meikkisienellä tai sormin.
 • Meikkivoide kannattaa kiinnittää tarvittaessa kevyesti irtopuuterilla, joka varmistaa kauniin mattapinnan. Meikkipuuteri on kätevä meikin korjailuun päivän aikana.
 • Meikki näyttää kauneimmalta ihollasi, kun valitset ihotyypillesi sopivan päivävoiteen ja meikkivoiteen. Meikki- ja päivävoiteita löytyy niin rasvoittuvan kuin kuivan ihon tarpeisiin.
 • Jos pohdit kahden meikkivoidesävyn välillä, valitse aina tummempi. Kokeile sävyä leuan ja kaulan rajalle. Kokeile 2-3 sävyä, niin huomaat mikä sävyistä sulautuu parhaiten ihoosi.
 • Muista vaihdella meikkivoidettasi vuodenaikojen mukaan: keväällä ja kesällä voit käyttää kevyempää meikkivoidetta ja talvea kohti siirtyä hieman peittävämpään ja hoitavampaan meikkivoiteeseen.
 • Poskipäiden punoitusta ja couperosaa saat peitettyä parhaiten valitsemalla aavistuksen tummemman meikkivoidesävyn, jolloin pohjasävyn ero punoittavaan kohtaan pienenee.

Kauneusbloggaajamme testasivat CC-voiteen!

Muuttolintuja syksyllä-blogin Joanna tutustui Lumenen CC-meikkivoiteeseen. Joanna todisti meikkivoiteen pitävän kaikki lupauksensa ja huomasi tuotteen oivaksi pohjustukseen sekä ihon sävyn tasoittamiseen. CC-meikkivoide onkin kauneusbloggaajan mielestä loistava tuote kevyen meikin ystäville.

Myös Karkkipäivä-blogin Sanni testaa Lumenen uutuuden, lue postaus blogista 17.4.

Lue Joannan fiilikset Muuttolintuja syksyllä -blogista 16.4. › Katso meikkipostaus Karkkipäivä-blogista 17.4. ›

LUMENE CC Meikkivoiteen kuusi ominaisuutta:

 1. tekee ihosta virheettömän ja sileän näköisen (meikkivoide).
 2. auttaa peittämään ihon kirjavuutta (peitevoide).
 3. auttaa häivyttämään mm. näkyviä ihohuokosia (pohjustus).
 4. heleyttää kasvojen ihoa.
 5. pitää meikin kauniina pitkään.
 6. sisältää SPF 20 -suojakertoimen.

Mikä on sinun luottokosmetiikkatuotteesi? Kerro meille ja osallistu arvontaan!

SUOMALAISEN PUOLUKAN VOIMAA

Tiesitkö, että Lumene käyttää kosmetiikassaan Pohjolan äärioloissa kasvaneita, käsin poimittuja raaka-aineita, jotka ovat maailman vaikuttavimpia kauneuseliksiirejä?

Lumene CC-voiteen tehoaineena on suomalaisen puolukan siemenöljy, joka sisältää ihoa ravitsevia flavonoideja, kosteuttavia ainesosia ja antioksidantteja. Lisäksi puolukan sisältämä c-vitamiini auttaa kirkastamaan ihon sävyä.

Lue lisää ›

LIITY LUMENE FINLAND FaCEBOOK-FANIKSI!

Pidämme sinut ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tuoteuutuuksista.

Liity Facebook-faniksemme ›

Mikä on sinun luottokosmetiikkatuotteesi? Kerro meille ja osallistu arvontaan!

Osallistu arvontaan ja kerro, mikä on sinun luottokosmetiikkatuotteesi. Vastanneiden kesken arvotaan viisi Lumenen tuotepakettia, arvo 60 €.

LUMENEN CC-VOIDE RUOTSALAISISSA BLOGEISSA

Lue ruotsalaisbloggaaja Blondinbellan kommentit Lumene CC-voiteesta!

Siirry blogiin ›

Ruotsalaisbloggaaja Andrea Engsäll ihastui Lumene CC-voiteeseen, lue postaus!

Siirry blogiin ›

Järjestäjä

Indiedays Oy, Bulevardi 44, 00120 Helsinki.

Kilpailuaika

Arvonta suoritetaan 6.5.2013 ja siihen osallistuvat kaikki 5.5.2013 mennessä vastanneet.

Voittaja

Voittaja arvotaan kaikkien osallistujien kesken. Mahdollisen veron maksaa voittaja. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Palkinto

Palkintona on viisi Lumenen tuotepakettia, jotka arvotaan vastanneiden kesken. Yhden palkinnon arvo on 60 euroa. Palkinto toimitetaan voittajalle postitse. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi.

Henkilötietojen käsittely

Antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti, jos olet siihen erikseen antanut luvan.