Lumia 735

Ensimmäinen puhelin, joka on luotu selfieitä ja Skypen käyttöä varten. 5 megapikselin laajakulmalinssin ansiosta kuviin mahtuu entistäkin enemmän sisältöä!

Osta Lumia 735

Bloggaajat <3 Lumia 735

Lumia 735 -älypuhelin on kuin luotu bloggaajille, joille puhelimen kameran laatu on erityisen tärkeä ominaisuus. Puhelimen 5 megapikselin etukameran laajakulmalinssin ansiosta kuviin mahtuu entistäkin enemmän sisältöä. Lisäksi puhelin on kuin luotu selfieitä varten!

Postauksiin tallentuu usein yllättäviä, hauskoja asioita, jotka on tärkeä kuvata heti. Lumia 735 -älypuhelimen avulla voitkin kuvata helposti, mitä ympärilläsi ja takanasi tapahtuu. Viisi Indiedays ja Indiedays Inspiration -bloggaajaa pääsivät mukaan Indiedaysin ja Microsoftin kampanjaan testaamaan tätä bloggaajille loistavasti sopivaa älypuhelinta.

Mukana ovat

Ainon tarinoita treenaamisesta

Siirry blogiin

Inhimillinen turhamaisuus

Siirry blogiin

Karostardust
 

Siirry blogiin

Merenhelmi
 

Siirry blogiin

Natalie Vilen
 

Siirry blogiin

Voita Lumia 735

Lähde Indiedays ja Indiedays Inspiration -bloggaajien matkaan, ja näe paikat, jotka ovat heille tärkeitä. Bloggaajat kuvaavat viikottain Happy Placensa Lumia 735:n etukameralla, jonka laajakulmalinssin ansiosta kuvaan mahtuu myös paljon taustaa näkyviin. Tunnistatko, mikä paikka on kyseessä? Arvomme oikein vastanneiden kesken kolme Lumia 735 -älypuhelinta ja seitsemän MD-12-kaiutinta!

My Happy Place: Viikon arvoituskuvat

Ainon tarinoita treenaamisesta

Arvaa paikka

Inhimillinen turhamaisuus

Arvaa paikka

Karostardust
 

Arvaa paikka

Merenhelmi
 

Arvaa paikka

Natalie Vilen
 

Arvaa paikka

Osallistu kilpailuun!

Indiedays bloggaajat ottavat viikottain kuvia omasta Happy Placestaan. Tunnistatko, mikä paikka on kyseessä? Arvaa, osallistu arvontaan ja voita! Palkintona oikein arvanneiden kesken arvomme 3 Lumia 735 -puhelinta ja 12 MD-12 -kaiutinta. Kilpailu on voimassa 24.11.2014 -asti.

Lue kilpailun säännöt.

Esim. Matti Möttönen (pakollinen)
(pakollinen)
(pakollinen)
(pakollinen)

Jaa oma kuva

Mikä paikka sinulle on se Happy Place? Lähetä oma kuva ja voit voittaa Nokia MD-12 langattoman kaiuttimen.

Toimi näin:

1) Ota kameralla kuva itsestäsi puhelimen etukameralla.

2) Lisää kuva Instragramiin.

3) Lisää kuvaasi tägit #lumia735 ja #laajempinäkökulma

Lukijoiden kuvat

Järjestäjä

Indiedays Oy, Bulevardi 44, 00120 Helsinki.

Kilpailuaika

Kilpailuun voi osallistua 6.11.–24.11.2014.

Voittaja

Voittaja arvotaan kilpailun päätyttyä. Kilpailuun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla. Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse tai puhelimitse. Palkinnot toimitetaan voittajalle postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta kohtuullisen ajan kuluttua arvonnan suorittamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

Arvontaan osallistuminen

Happy Place -kilpailun voittaja arvotaan kaikkien oikein vastanneiden osallistujien kesken. Osallistumalla kilpailuun, antaa osallistuja Indiedaysille luvan kontaktoida häntä (esimerkiksi ilmoittaa voitosta). Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailunjärjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista tai ostamista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen hyväksymistä. Sama henkilö voi osallistua kilpailuun ainoastaan kerran.

Voittajien valitseminen ja julkistaminen

Voittaja valitaan kilpailun päätyttyä. Kilpailuun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla. Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse tai puhelimitse. Palkinnot toimitetaan voittajalle postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta kohtuullisen ajan kuluttua arvonnan suorittamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

Palkinnot

Kilpailun palkintona on 3 kpl Lumia 735 -älypuhelimia ja 7kpl MD-12-kaiuttimia. Palkinto toimitetaan voittajalle postitse. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi. Mahdollisen veron maksaa voittaja.

Arvonnan järjestäjän vastuu

Indiedays Oy rajoittaa vastuunsa kilpailun palkintojen määrään.

Sääntöjen muuttaminen

Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

Arvonnan julkisuus

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistuvat myöntävät kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä sivustollaan.

Tietojenkäsittelyperiaatteet

Tietojenkäsittelyperiaatteet on mainittu Indiedays Oy:n rekisteriselosteessa.

Antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti, jos olet siihen erikseen antanut luvan.