15% alennusta kaikista Marimekon takeista 9.-11.9.2011

+ Lue lisää

Tutustu Marimekon ihaniin syystakkeihin

15% alennusta kaikista Marimekon takeista 9.-11.9.2011

Marimekon syysmallisto on täynnä kauniita ja käytännöllisiä takkeja. Mustan ja harmaan rinnalla mallistossa on raikkaita värejä kuten turkoosia ja punaista. Hyödynnä Marimekon takkikampanja, jossa saat 15% alennusta ostaessasi takin Marimekon myymälästä 9.-11.9.2011 välisenä aikana.

Katso koko syksyn takkimallisto!

Leila Juonii Mirjamin kanssa

MouMou ihastui täysin Marimekon monipuoliseen syysmallistoon. Hän valitsi itselleen sekä klassisen Leila-mekon että räväkämmän Juoni-mekon. Mekkojen lisäksi MouMou hurmaantui raitaneuleeseen nimeltä Mirjami.

Indiedays valitsi omia suosikkejaan Marimekon syysmallistosta!

+ Lue lisää

Indiedays valitsi omia suosikkejaan Marimekon syysmallistosta!


Vasara-housut

Suunnittelija: Annika Rimala

Lue lisää tuotteesta!

Syksyinen Laakso ja Pomppu-mekko

Colour me ! -blogin Juulia valitsi Marimekon syysmallistosta suosikikseen Mika Piiraisen suunnitteleman Laakso-tunikan, jonka syksyiset värit sekä suloinen malli ihastuttivat. Myös Mika Piiraisen Pomppu-mekko hurmasi erikoisella mallillaan. Kaksikko muuntautui pienillä tempuilla useammaksi erinäköiseksi kokonaisuudeksi, joilla kelpaa valloittaa syksy.

Indiedays valitsi omia suosikkejaan Marimekon syysmallistosta!

+ Lue lisää

Indiedays valitsi omia suosikkejaan Marimekon syysmallistosta!


Sahi-mekko

Suunnittelija: Mika Piirainen

Lue lisää tuotteesta!

+ Lue lisää

Tutustu Marimekon syksyn mallistoon ja voita!


Tutustu herkullisiin syksyn uutuuksiin Marimekon nettisivuilla ja voit voittaa itsellesi 100 euron lahjakortin Marimekon liikkeeseen. Toimi seuraavasti:

1) Käy tutustumassa Marimekon syysmallistoon osoitteessa: http://www.marimekko.fi

2) Etsi malliston vaatteista oma suosikkisi.

3) Täytä kilpailulomake tällä sivulla ja liitä mukaan oman suosikkituotteesi nimi sekä omat tietosi.

Osallistuneiden kesken arvotaan 3 kpl 100 euron lahjakortteja Marimekon liikkeisiin. Kilpailuun voi osallistua 4.9.2011 asti. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Kaikki kentät ovat pakollisia


Indiedays valitsi omia suosikkejaan Marimekon syysmallistosta!

+ Lue lisää

Indiedays valitsi omia suosikkejaan Marimekon syysmallistosta!


Halo-paita

Suunnittelija: Mai Ohta

Lue lisää tuotteesta!

Rento Maire ja Hanki-hame

Magicpoksin Maj ihastui heti ensisilmäyksellä käytännölliseen ja kauniiseen Maire-takkiin. Mika Piiraisen suunnittelemaa Hanki-hametta oli myöskin Majn mielestä vaikea vastustaa, mutta helppo yhdistellä erilaisten yläosien kanssa. Maj kuvailisi omia stailauksiaan naisellisiksi, mutta rennoiksi.

Indiedays valitsi omia suosikkejaan Marimekon syysmallistosta!

+ Lue lisää

Indiedays valitsi omia suosikkejaan Marimekon syysmallistosta!


Sutjakka paitapusero

Suunnittelija: Noora Niinikoski

Lue lisää tuotteesta!

Marimekkoa Twistillä

Concoctionin Sofia valitsi Marimekon syysmallistosta perusvaatteita pienellä twistillä: harmaa hieman kuplamainen villakangastakki sekä musta tunika epäsymmetrisellä helmalla ihastuttivat.

Muija, Jemina sekä Mila

Ida ihastui Muija-kuosiseen Jemina-tunikaan ja Mila-neuletakkiin, jotka ovat molemmat Noora Niinikosken käsialaa. Idan oli helppo stailata ne itsensä näköisiksi luottoasusteiden avulla.

Satelliitti-Flikka

Bloggaajat pääsivät valitsemaan ja stailaamaan omia suosikkejaan Marimekon syysmallistosta. Pupulandia-blogin Jenni valitsi mallistosta kauniin Satelliitti-mekon ja hauskan Flikka-takin. Jenni halusi stailauksillaan ja valokuvillaan näyttää sekä itsestään että Marimekosta uudenlaisia puolia.

+ Lue lisää

Marimekon syysuutuudet ova täällä!

Syyssesonki alkaa päästä vauhdilla käyntiin ja syksyn uutuudet ovat jo saapuneet Marimekon liikkeisiin. Tänä vuonna syysmalliston suunnittelijoina ovat toimineet suunnittelijat Mika Piirainen, Noora Niinikoski ja Mai Ohta.Värikkäistä vaatteistaan tunnetun Marimekon syysmallistossa 2011 nähdään violetin, kirkkaanpunaisen, turkoosin ja ruosteenpunaisen ohella myös paljon mustaa ja harmaata. Uutusmallisto sisältää niin tuttua leikkisää ja värikästä Marimekkoa kuin hillittyjä tulevaisuuden klassikoitakin. Tutustu koko mallistoon Marimekon sivuilla!


Pirteät klassikot

Colour me ! -blogin Juulia yhdisteli kolme Marimekko-klassikkoa pirteän värikkääksi kokonaisuudeksi. Pinkki-musta Tasaraita-paita sai toverikseen uuden Converse ♥ Marimekko -malliston Poni-kuosiset tennarit. Tennareiden pinkki istui paidan samansävyisiin raitoihin kuin nakutettu, ja raikas sininen poimittiin rentojen shortsien väriksi. Kokonaisuutta rauhoitti musta nahkainen Olkalaukku.

Rento kokonaisuus

Concoction -blogin Sofia stailasi kolmesta Marimekko-klassikosta rennon kokonaisuuden. Muutoin mustavalkoiseen kokonaisuuteen ripauksen väriä tuovat Converse ♥ Marimekko-tennareiden kirkkaanpunaiset nauhat, ja armeijanvihreässä Olkalaukussa kulkee kaikki huolettomaan loppukesän päivään tarvittava.

Poni-kuosi ja klassikkolaukku

365 days with Ida -blogin Ida on pukeutunut Marimekkoon pikkutytöstä asti, ja onkin siksi innoissaan päästessään stailaamaan Marimekon kolme klassikkoa oman tyyliseksi asukokonaisuudeksi. Converse ♥ Marimekko -tossujen Poni-kuosi ilahdutti Idaa, sekä se, että klassikkolaukkua valmistetaan nyt myös nahkaisena!

Tasaraita on aina muodissa

+ Lue lisää

Klassikko-tasaraita on aina muotia!

Marimekon rakastetuimmista klassikkokuoseista puhuttaessa ei voida sivuuttaa Annika Rimalan suunnittelemaa Tasaraitaa. Vuonna 1968 lanseerattu raitakuosi on säilynyt vuosikymmenestä toiseen suuressa suosiossa ja perinteinen raidallinen t-paita on saanut vuosien varrella rinnalleen myös laajemman valikoiman paitoja, mekkoja, housuja, hameita ja yöpukuja – puhumattakaan niistä lukemattomista väriyhdistelmistä, joissa Tasaraitaa on valmistettu.

Tasaraita on ajankohtainen kuosi myös tänä syksynä ja tällä kertaa raitakuosi yhdistetään raikkaasti kahteen muuhun klassikkotuotteeseen: Conversen tennareihin ja perinteikkääseen Marimekon olkalaukkuun. Klassisten Tasaraita-paitojen lisäksi syksyn 2011 mallistossa on myös suloisia mekkoja ja taskuin varustettuja paitoja. Katso esimerkkiä bloggaajien luomista Marimekko-tyyleistä ja stailaa oma yhdistelmäsi – vain luovuus on rajana!

Kolme klasikkoa

Pupulandia-blogin Jenni loi kolmesta klassikosta huolettoman syysasun, jonka väripilkkuina loistivat pinkki Olkalaukku ja suloisella Poni-kuosilla koristellut Converse-tennarit. Jenni loihti syysmallistoon kuuluvasta Tasaraita-mekosta tunikan nostamalla helman rennosti lantiolle ja pukemalla alle mustat perus-leggingsit.

Mustaa ja valkoista

Magicpoksin Maj on aina ollut erityisen ihastunut Marimekon kodintekstiileihin ja astioihin. Kiinnostus Marimekon vaatteisiin on syttynyt alunperin lastenvaatteiden kautta ja myöhemmin hän on löytänyt itselleenkin vaatteita Marimekon mallistoista, niinpä hän lähti innolla mukaan tähän kampanjaan. Maj valitsi mustavalkoisen tasaraita-paidan, jossa on söpöt taskut sekä venepääntie. Maj yhdisti tasaraita-paidan mustiin shortseihin ja pelkistettyyn asuun tuo kivasti väriä pirteät Converse ♥ Marimekko-malliston tennarit. Majn Rebekka-tyttärellä on lasten tasaraita-paita ja ihana pinkin värinen trikoopipo.

Conversen ja Marimekon yhteistyö jatkuu. Uusi mallisto kaupoissa elokuussa!

+ Lue lisää

Uusi Converse ♥ Marimekko -mallisto saapuu kauppoihin elokuussa!

Conversen ja Marimekon keväällä 2011 lanseeraama yhteistyömallisto oli menestys ja se saa nyt elokuussa jatkoa, kun toinen yhteistyömallisto ilmestyy myyntiin. Uudessa mallistossa amerikkalaisen suunnittelun ikoneiksi nousseet Chuck Taylor All Star- ja Jack Purcell -tennarit saavat ylleen uudet ja räväkät Marimekko-kuosit.

Syksyn 2011 mallistoon valittujen kuvioiden takana ovat suunnittelijat Maija Isola ja Maija Louekari. Legendaarisen Unikko-kuosin lisäksi tällä kertaa ovat mukana myös perinteikäs Paprika sekä täysin uudet kuosit Kaleidoskooppi ja Poni. Converse ♥ Marimekko -malliston kenkien hintahaarukka on 110-120 euroa.

Toimi ajoissa, niin saat suosikkimallisi!

Suomessa syksyn 2011 Converse ♥ Marimekko -mallisto on saatavilla valikoiduista Marimekko-myymälöistä ja jälleenmyyjiltä elokuun alkupuolelta lähtien.

Klassikko uudistui! Perinteinen olkalaukku nyt myös nahkaisena!

+ Lue lisää

Kankainen olkalaukku sai rinnalleen nahkaisen version

Ristomatti Ratian suunnittelemat markiisikankaiset Olkalaukut ovat keikkuneet ihmisten olalla jo vuodesta 1971 asti. Pelkistetty ja käytännöllinen laukku ei ole vuosien varrella menettänyt suosiotaan, vaan pikemminkin päinvastoin. 40-vuotisjuhlan kunniaksi klassikkolaukusta on ilmestynyt syksyn 2011 mallistoon myös nahkainen versio, jota on saatavilla mustana ja ruskeana.

Olkalaukku mukana hyväntekeväisyysprojektissa

Marimekon Olkalaukku on kulkenut koululaisten mukana koulutiellä jo 40 vuotta. Marimekko ja Mannerheimin Lastensuojeluliitto toteuttavat 1.-21.8.2011 hyväntekeväisyyskampanjan, jonka aikana jokaisen myydyn markiisikankaisen Olkalaukun hinnasta lahjoitetaan 5 euroa MLL:n tukioppilastoimintaan.

MouMou valitsi Marimekon klassikoita itselleen pirteän punaisissa ja tyttömäisen pinkeissä sävyissä

MouMou tasaraitatyttönä

MouMou valitsi Marimekon klassikoita itselleen pirteän punaisissa ja tyttömäisen pinkeissä sävyissä. Hän rauhoittaa kirkkaita värejä valkoisilla farkuilla. Tyylikäs nuttura tasapainottaa sporttista Tasaraita-paitaa, kun taas ripauksen rokkia asu saa farkkujen repaleisuudesta.