Osallistu Cafe HIENO Summer Edition -kilpailuun. Voit voittaa Segafredo myespresso -laitteen sekä 10 kahvikapselipakettia.

Lisäksi arvotaan 10 Meiran tuotekassia (arvo 20 euroa). Arvonta päättyy 30.6.2013.

Katso lisätietoa Segafredo myespresso -laitteesta.

CAFE HIENON INSPIROIMAA

Cafe Hienon Summer Edition -kuosi innoitti Indiedays- ja Inspiration-bloggaajat taiteilemaan kesäisiä käsityöprojekteja. Katso bloggaajien upeat tuotokset ja äänestä suosikkiasi. Samalla osallistut upeiden tuotepalkintojen arvontaan!

naaG

Kaunis kesävarjo

Kokenut DIY-tuunaaja Janne päätti taituroida kauniin kukkavarjon kirjavasta kankaasta. Tämä projekti vaatii näppäriä sormia ja myös hieman kärsivällisyyttä.

Colour Me !

Suloiset sisustustaulut

Söpöillä sisustustauluilla saat päivitettyä kotiisi kesäistä tunnelmaa. Taulut on ensikertalaisenkin simppeli toteuttaa.

Si Moda

Leninki lapselle

Taitava ompelija Kaisa loihtii leikkisästä kuosista mekon perheen pienimmille. Mikäs sen helpompaa, jos omista vanhoista kaavoista löytyy muunneltava versio pienemmillekin prinsessoille!

Osallistu kilpailuun.

Voita Segafredo myespresso -kahvikapselilaitteen sekä 10 kahvikapselipakettia.

Osallistu kilpailuun

Rillan Koti

Lähdetään piknikille

Kukkakuosi piristää kesäisen päivän piknikillä. Rillan perhe nauttii hellepäivästä aurinkoisella alusella ja rantsukassiin saa pakattua pyyhkeet ja voiteet.

At Maria's

Viemistä vieraille

Ihastuttavasta kankaasta saa taiottua kivan leipäkorin, johon saa pullat nätisti esille kahvipöytään. Jos mietit, mitä viedä lahjaksi kesäkutsuille, tässä on ratkaisusi!

Fashion Kills Fast

Koreasti kassissa

Selenin kangaskassissa kulkevat kätevästi niin meikit kuin kalenterikin. Iloinen kuosi tuo ihanan pirteän kesäfiiliksen!

Cafe HIENO
Summer Edition

"Polkupyörällä niityn laitaan, eväät on pakattu koriin, termospullo täynnä kuumaa kahvia. Ahomansikoita syödään suoraan pellon laidasta, perhoset lentävät ympärillä. Aurinko paistaa, pääskyset lentelevät korkealla."

Kesän hienoimpiin hetkiin suunniteltu huippulaatuinen sekoitus väliamerikkalaisia ja afrikkalaisia kahvilaatuja. Valmistettu suomalaisella ammattitaidolla ja osaamisella, joiden perustana ovat kahvin paahtamisen perinteet jo vuodesta 1914.

Tervetullut tuliainen kesävierailuilla!

Jatta Pauliina

Hurmaava hellemekko

Jatta Pauliina halusi ommella Cafe Hieno Summer Edition -kankaasta hulmuhelmaisen mekon. Liehuvassa leningissä kelpaa siemailla lomapäivänä terassilla vaikkapa jääkahvia.

Järjestäjä

Indiedays Oy, Bulevardi 44, 00120 Helsinki.

Kilpailuaika

Arvonta suoritetaan 1.7.2013 ja siihen osallistuvat kaikki 31.6.2013 mennessä vastanneet.

Voittaja

Voittaja arvotaan kaikkien osallistujien kesken. Mahdollisen veron maksaa voittaja. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Palkinto

Palkintona on Segafredo myespresso -laite (arvo n. 100 €) sekä 10 kahvikapselipakettia, ja se arvotaan vastanneiden kesken. Lisäksi arvotaan 10 Meiran tuotekassia (arvo 20 euroa). Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi.

Henkilötietojen käsittely

Antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti, jos olet siihen erikseen antanut luvan.