Osallistu Cafe HIENO Winter Edition -kilpailuun äänestämällä suosikkiasi. Voit voittaa Meiran herkullisen tuotekassin!

Arvomme viisi tuotekassia (arvo 30 euroa) äänestäneiden kesken. Arvonta päättyy 1.12.2013.

Voit tutustua Meiran monipuoliseen valikomaan täällä.

CAFE HIENON innoittamaa

Cafe Hienon Winter Edition -kuosi innosti Indiedays- ja Inspiration-bloggaajia taiteilemaan käsityöprojekteja talven tunnelmissa. Katso bloggaajien upeat luomukset ja äänestä suosikkiasi. Samalla osallistut herkullisten tuotepalkintojen arvontaan!

My Second Hand Life

Näppärä säilytysratkaisu

Maiju loihtii Meiran kankaasta tyylikkäitä säilytyspussukoita ilman ompelukonetta. Tällä niksillä saat helposti sinunkin tavarasi järjestykseen!

The Freelancer's Fashion Blog

Viehkeä hame

Ulrika ompelee kauniin, 50-luvun henkisen kellohameen, joka sopii täydellisesti vaikka pikkujouluihin. Poimi myös bloggaajan kiva idea persoonallisiin ostoskasseihin!

At Maria's

Kattauksen uusi ilme

Maria piristää kattausta pöytätableteilla ja termospullolle hän tekee soman suojan. Näin saat luotua rauhallisen tunnelman ruokahetkeen.

Osallistu kilpailuun

Osallistu kilpailuun äänestämällä suosikkiasi ja voit voittaa Meiran herkullisen tuotekassin!


Tykkää suosikistasi ja voita

Kotiliesi

Ihana kahvihetki

Wilhelmiina kertoo ohjeet puisen laatikon sisävuoreen ja siinä säilytettävään lämpimään torkkupeittoon. Kauniista kankaasta syntyy myös kivat patalaput.

Piipadoo

Pannu pukeutuu

Tyylikäs kangas taipuu moneen. Piia tekee kahvipannulle suloisen myssyn ja joulukuuseen helpot ja kauniit koristeet.

Osallistu kilpailuun

Tykkää suosikistasi ja voita

Rillan koti

Koko kodin koristeet

Rillan suunnittelemia koristeita voi askarrella joulunodotuksen lomassa.

Cafe HIENO Winter Edition

"Höyryävä kahvi, lämmin keittiö, kirkas talviaamu ikkunan takana. Pakkanen piirtää huurteisia kuvia lasiin: lumihiutaleita, tähtiä, punatulkkuja, uuniomenoita ja jouluruusuja."

Meiran Cafe Hieno Winter Editionin pohjana on viileässä vuoristossa kasvaneet keskiamerikkalaiset kahvit, jotka tuovat seokseen hapokkuutta ja raikkautta. Seoksessa oleva lämpimän auringon alla kasvanut Brasilian kahvi antaa makuun pehmeyttä ja pähkinäisyyttä ja polttavan Afrikan auringon alla kasvanut Kenian kahvi kruunaa seoksen mustaherukan aromillaan.

Meiran Cafe Hieno Winter Edition onkin oiva syys- ja talviaamun lämmittäjä!

Georgi Eremenko

Suunnittelija Meiran kuosien takana

Helsinkiläinen kuvittaja ja graafinen suunnittelija Georgi Eremenko huomasi jo päiväkodissa, että piirustustaidoista oli iloa ja hyötyä elämässä. Dinosauruksia ja autoja piirtämällä sai huomiota ja paljon uusia kavereita.

Kaikessa suunnittelussa inspiraation lähteekseen Georgi listaa meren ja kesän purjehdusretket. Meiran Cafe HIENO Winter Edition -kuosin kuvioihin innoitti aamulenkki koiran kanssa.

– On kiehtovaa ajatella, että jos matkaisi veneellä kohti horisonttia, koko ajan vain eteenpäin, pääsisi vaikka maailman ympäri.

– Suunnittelusta suurin osa on ideointia ja luonnostelua, ajatusten siirtämistä paperille. Käytän luonnostelussa tavallista lyijykynää ja A4-paperia. Kun piirtää erilliselle A4-arkille luonnoslehtiön sijaan ei tarvitse pelätä sitä, että epäonnistunut luonnos pilaisi koko lehtiön. Aina voi aloittaa alusta, sivujen järjestystä voi muuttaa, luonnoksia voi ripustaa seinälle, heittää roskiin, yhdistää, jolloin syntyy kokonaan uusia ideoita, kertoo suunnittelija Meiran kuosien takana.

Georgi Eremenkon töitä voit käydä ihailemassa täällä.

My Villa May

Kahvikutsut

Hanniksen blogista saat uusia ideoita joulun ilmeen päivittämiseen. Bloggaaja loihtii joulun perinteisiä asioita ilman ompelukonetta. Ihanan helppoa!

Form Follows Function

Upea pöytäliina

Lattialle asti valuva pöytäliina antaa elegantin ilmeen Tuijan ruokasaliin. Sopisiko samantyylinen liina myös sinun ruokasaliisi?

Colour Me !

Söpöt joululahjat

Jos punavihreät paketointipaperit alkavat kyllästyttää, poimi Juulian helppo ja persoonallinen idea talteen! Tämä on helppo ensikertalaisenkin toteuttaa.

Osallistu kilpailuun

Tykkää suosikistasi ja voita

Osallistu Cafe HIENO Winter Edition -kilpailuun äänestämällä suosikkiasi. Voit voittaa Meiran herkullisen tuotekassin!

Arvomme viisi tuotekassia (arvo 30 euroa) äänestäneiden kesken. Arvonta päättyy 1.12.2013.