OBH Nordican yhdeksän minuutin Magic Style Brush -haaste

Bloggaajat saivat OBH Nordicalta haasteen stailata hiuksensa OBH Nordican Björn Axén Tools -muotoilusarjan Magic Style Brush'lla oman elämänsä kiireisessä tilanteessa. Katso, miten bloggaajat selättivät haasteen. Muista myös osallistua kilpailuun, jossa voit voittaa itsellesi tämän kätevän muotoiluharjan.

Haluatko osallistua Magic Style Brush'n arvontaan?

Osallistu kilpailuun, ja voit voittaa Magic Style Brush -muotoiluharjan omaksesi! Arvomme yhden kappaleen jokaista kokoa. Arvonta päättyy 20.12.

Arkiaamujen pelastaja
– lämpenevä muotoiluharja
Magic Style Brush

Kiireinen aamu? Bad hair day?

Ei huolta, OBH Nordican uutuus Magic Style Brush pelastaa pinteestä.

Magic Style Brush on ammattilaisten kehittämä lämpenevä muotoiluharja. Sen juju on pyöröharjamaisessa rakenteessa: tiheät ja ohuet piikit erottelevat hiukset hyvin, ja näin keraamisen pinnan lämpö jakautuu tasaisesti jokaiseen hiukseen. Hiuksista tulee kiiltävät ja muotoillut juuresta latvaan jokaisella harjan vedolla – helposti ja nopeasti.

Annika O.

Taitavan hiustenlaittajan Annikan rauhallinen koti-ilta muuttuukin yllättäen bileillaksi. Katso, miten Annika freesautui sohvalta juhlimaan alle kymmenessä minuutissa!

Lue lisää blogista

Magic style Brush 30

Magic Style Brush’n hienous on sen yksinkertaisuus. Koskaan ennen hiusten muotoileminen ei ole ollut näin helppoa. Muotoileminen tapahtuu yksinkertaiseti harjaamalla ja pyörittämällä harjaa.

Tickle your fancy

Innokas treenaaja Sara lähtee suoraan salilta rientoihin ystävien kanssa. Tämän muotoiluharjan avulla sinäkin selviät kätevästi hiustenlaitosta vaikka yhdeksässä minuutissa.

Lue lisää blogista

Colour me !

Colour me! -Juulia lähtee suoraan töistä illanviettoon, haastava tilanne siis kyseessä. Nopean hiustenlaiton jälkeen bilefiilis on taattu ja työhuolet ovat tiessään.

Lue lisää blogista

Magic style Brush 38

Muotoiluharjasta on kolme eri kokoa: halkaisijaltaan 30 mm, 38 mm ja 45 mm. Pienin koko sopii kihartamiseen ja tuomaan tuuheutta lyhyisiin hiuksiin. Isommat harjakoot sopivat pidempiin hiuksiin tuomaan kuohkeutta sekä luonnonmukaisten, pehmeiden kiharoiden tekemiseen.

Go 4 it vol. 2

Minttu viettää iltaa Sinkkuelämää katsellen popcornkulhon kanssa, kun ystävä kutsuu juhlimaan. Nyt ei ole syitä kieltäytyä. Ei aikaakaan, kun Minttu on lähtövalmis.

Lue lisää blogista 12.12.

Inhimillinen turhamaisuus

Inhimillinen turhamaisuus -Mikaela lähtee suoraan salitreenin jälkeen töihin. Tämä muotoiluharja auttaa tekemään hektisen laittautumisen lopputuloksesta onnistuneen ja töissä voi hymyillä!

Lue lisää blogista

Magic style Brush 45

Muotoiluharjan ionitoiminto vähentää hiusten sähköisyyttä ja tekee hiuksista kiiltävät. Kädensija on muotoiltu ja siinä on liukumaton perfect grip -pinta. Magic Style Brush -muotoiluharjaa käytetään kuiviin hiuksiin.

Natalia Oona

NataliaOona on tottunut sutaisemaan vaaleat hiukset aamukiireessä vanhalle tutulle ponnarille. Magic Style Brush tarjoaa helpon ja kerrassaan upean vaihtoehdon luottoponinhäntään.

Lue lisää blogista

Annib

Cheerleadingia harrastava Annib käy ahkerasti treeneissä. Rankoista harjoituksista pitäisi päästä treffeille poikaystävän kanssa. Magic Style Brush'n avulla Anni saa nopeasti hehkeän tyylin pitkiin vaaleisiin hiuksiinsa.

Lue lisää blogista

Arvontaan osallistuminen edellyttää kilpailulomakkeen täyttämistä ja lähettämistä.

ARVONNAN SUORITTAMINEN JA PALKINTOJEN LUNASTUS

Kilpailu on voimassa 4.11.-20.12.2013. Arvonta suoritetaan 21.12.2013. Voitosta sekä palkinnon lunastamisesta ilmoitetaan voittajille henkilökohtaisesti. Mikäli voittajia ei tavoiteta vuorokauden kuluessa voitosta, on Indiedaysillä oikeus arpoa tilalle uudet voittajat. Indiedaysillä on oikeus julkaista voittajien nimet ja kotipaikkakunnat eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

VEROT

Indiedays sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Yhteystietoja ei käytetä eikä luovuteta suoramarkkinointiin. Yhteystietoja ei myöskään luovuteta ulkopuolisten käyttöön. Arvontaan osallistuja voi halutessaan tilata Indiedaysin viikottaiset Blogiuutiset, jonka tilauksen voi lopettaa milloin tahansa.

REKISTERISELOSTE

Indiedaysin henkilötietolainmukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa http://www.indiedays.com/item/tietoja/rekisteriseloste.

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.
Indiedays Oy
Helsingissä 29.10.2012