#katumuotiviikot

Bloggaajat viettävät katumuotiviikkoja! Lähde mukaan julkaisemalla oma katumuotikuvasi Instagramissa, tai osallistu tykkäämällä suosikkikuvistasi Instagramissa! #katumuotiviikot @olympussuomi

Näin osallistut

1) Ota kuva kiinnostavasta ja persoonallisesta katutyylistä.
2) Jos et itse ole kuvassa, pyydä lupa kuvaamiseen ja kerro mistä on kyse
3) Julkaise kuvasi Instagramissa hashtagein #katumuotiviikot @olympussuomi

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan Olympus PEN E-PL7 -kameran sekä 25mm f1.8 KIT:n sisältäviä tuotepaketteja! Osallistua voit myös tykkäämällä suosikkikuvistasi Instagramissa.

Lue kilpailun säännöt

Rillan koti

Saatuani muutama vuosi takaperin kouraani ensimmäisen Olympuksen digijärkkärini, en ole muihin kameroihin enää koskenutkaan. Olen vannoutunut Olympusnainen. Jatkona tälle hurahdukselle, Indiedaysin ja Olympuksen katumuotikampanjassa sain lainaan Olympuksen PEN E-PL7 -kameran ja 25 mm objektiivin, tarkoituksena bongailla mielenkiintoisia tyylejä ja tuoda niitä teille tänne blogiin, sekä Instagramin puolella näytille.

Lue lisää

Annieveliina

Toissailtana mua vastaan käveli tämä nainen, mukanaan leopardikuosiin pukeutunut mies ja arvatkaa miten paljon innostuin :D En välttämättä pukis omaa poikaystävää leopardikuosiin, mutta tykkään niin paljon nähdä ihmisillä värejä ja kuosia ja mitä vaan paitsi tylsää perusmustaa tai harmaata. Otin nämä kuvat ja perään huikkasin naisen nimeä ja ikää. Marjatta 76 vuotta.

Lue lisää

Saijis

Pääsin mukaan tähän aivan mahtavaan Indiedaysin ja Olympuksen #katumuotiviikot-kampanjaan. Muistan ihailleeni viime vuonna kyseistä kampanjaa ja olikin suuri ilo olla toteuttamassa tätä tänä vuonna ♥ Eli meille bloggaajille heitettiin tehtäväksi bongailla erilaisia tyylejä ja asuja kaduilta sekä kuvata ne. Erilainen ja jännittävä kokemus!

Lue lisää

Maiju Saw

Hei! Tänään kaatuu taas yksi blogini näkymätön raja-aita, kun sohaisen katumuodin puolelle. Seuraan pukeutumisen trendejä löyhästi, mutta kuitenkin niin, että tiedän suurinpiirtein ”missä mennään”. Pidän tässä omassa keskisuuressa kaupungissani siitä, että katukuva on mukavan monipuolinen ja uudet jutut jalkautuvat (Ruotsista) nopeaan. Itse jalkauduin Vaasan keskustaan etsimään viittä tyyliä mukanani Olympuksen PEN E-PL7 -kamera.

Lue lisää

Hetkiä

Pen E-PL7 ole vain kaunis, vaan myös älykäs. Tähän pieneen pakettiin mahtuu nimittäin upeat ominaisuudet ja hauskat lisät. Minä tykkään erityisesti kameran nopeasta automaattitarkennuksesta, koska elämä 2-vuotiaan kanssa on yllätyksiä täynnä. Myös selfiet onnistuu helposti alas taittuvan LCD-näytön ansiosta, ja kuvien jakaminen nettiin puolestaan yhdysrakenteisen WiFi-ominaisuuden avulla.

Lue lisää

Diamonds and pearls

Lähdin etsimään tyylitaitureita Jyväskylän keskustasta todella jännittyneenä. Pidän kovasti toisten kuvaamisesta, mutta vieraiden ihmisten kuvattavaksi kysyminen tuntui alkuunsa pelottavalta. Parin tunnin stalkkailun jälkeen homma alkoi tuntua kuitenkin älyttömän mukavalta, ja kihisin suorastaan innosta. Ajattelin, että nyt löytyi homma, jota voisin tehdä oikeasti vaikka työkseni.

Lue lisää

All you need is White

Kameraan saa M.ZUIKO DIGITAL 25mm 1:1.8. objektiivilla suuren aukon eli oikein valovoimaisia kuvia tarjolla! Asukuvia ottaessa ei myöskään tarvinut peruutella mahdottomia matkoja, vaan hyvältä etäisyydeltä sai koko kohteen kivasti kuvaan. Testailin myös kameran automaattitoimintoa ja täytyy sanoa, että yllätyin! En kuvaa koskaan kameroiden automaattitoiminnoilla, mutta voipi olla, että tämän kameran kanssa käy toisin – niin laadukkaita kuvia sillä tuli. Ihanan valoisia ja värit toistuvat upeina!

Lue lisää

Whispers in the wind

Ette arvaakkaan kuinka vaikeaa se lopulta olikaan, mennä pyytämään tuikituntemattomilta asukuvia polvet hytisten ja sanat takkuillen, haha! Onneksi kun siinä pääsi alkuun ja oikeaan ajatusmaailmaan alkoi homma helpoittua huomattavasti, silti siihen meni kolme kokonaista päivää keskustassa seisoskellen ja rohkeutta etsien, mutta onnistumisen tunne oli lopulta aivan huikea!

Lue lisää

Elisabethlydia

Mulla itselläni on aina ollut pientä tarvetta tälläiselle pienemmälle ja hyvälaatuiselle kameralle. Olympukselle tyypillisesti PEN E-PL7 kamerallakin saa älyttömän tarkkoja kuvia. Ja kukapa ei rakastaisi kantaa kevyttä ja hyvälaatuista kameraa aina matkassa mukana? Mulla ainakin iski nyt ihan älytön kamerakuume!

Lue lisää

Mielikuvailua

Itse tein näitä katumuotikuvia räpsiessäni huomion, että tyylikkäimmät ihmiset on kaikista kiireisimpiä! Pari aivan ihanasti pukeutunutta neitosta juoksi puhuen samalla puhelimessa ja muutama vilahti bussiin ennen kuin ehdin paikalle. Sitten taas monet perus lökärilyylit katujen varsilla istuskeli tai seisoskeli...:D Katumuotikuvausvinkkinä voisinkin siis sanoa, että kannattaa olla vikkelä jaloistaan!

Lue lisää

Sisustus ja sepustus

Tässä on kyllä sellainen järjestelmäkamera, jolla kuvat onnistuu varmasti; ainakin AUTO-toiminnolla, vaikka ei olisi yhtään aikaisempaa kokemusta kuvaamisesta. Tämän kuvan otin kotona iltasella kaukolaukaisulla ja automaattitoiminnolla minusta ja ystävättärestäni. Värit toistuvat kuvassa mielestäni kauniisti ja kuva on hämmästyttävän terävä.

Lue lisää

But I'm a human not a sandwich

Olympukselle taattuun tyyliin tällä kameralla saa todella tarkkoja kuvia, ja 25mm Zuiko-objektiivi on samanlainen minkä ostin itselleni jo aiemmin keväällä. Valovoimainen, mutta ei tarvitse kävellä kilometrin päähän että saa kokonaisen ihmisen mahtumaan kuvaruutuun kerralla.

Lue lisää

Korinna

Voin rehellisesti sanoa, että viidestä eri kameramerkistä joita mulla on aikani saatossa ollut, en vaihtaisi enää pois Olympuksesta. Ikinä on ehkä vähän raju sana, mutta tekisi mieli silti sanoa, etten ikinä. Oon ollut vaan niin älyttömän tyytyväinen Olympukseen, että kuvausintokin on tällä hetkellä aivan katossa! Tää kameramerkki on kyllä ansainnut kaikki ne kehut mitä olen pari vuotta jo lukenut.

Lue lisää

Annib

Aluksi tuntui todella jännittävältä ja aika omituiseltakin kysyä kadulla täysin tuntemattomilta vastaantulijoilta, että saisinko kuvata heidän päivän asunsa, mutta heti ensimmäisten uhrieni osoittauduttua huipputyypeiksi, alkoi homma rullata ja minun teki mieli pysäyttää useampikin tyylitaituri kuvattavakseni kuin olisi ollut edes tarpeen.

Lue lisää

Siiri & Siiri

Meitä tossa palkintokamerassa viehättää etenkin sen pieni koko ja ulkonäkö muutenkin, iso järkkäri kun on vähän työläämpi raahata paikasta toiseen, eikä musta värikään miellytä silmää samalla tavalla kun kauniin valkoinen. Sen lisäksi näytön saa käännettyä kuvienottoa varten ja kuvat saa lähetettyä helposti kännykkään wifin kautta, ilman sen suurempia säätöjä.

Lue lisää

Helmihytti

Kameran ulkoisella muotoilulla on itselleni merkitystä, vaikkei se käytännön toimivuutta enempää vaakakupissa painakaan – on vaan kumminkin ihan eri asia kuvata maailmaa sellaisella omaa silmää miellyttävällä vehkeellä, joka vieläpä tuntuu hyvältä kädessä, kuin jollain nuhjuisen isolla järkäleellä, joka painaa niin että hartiatkin kipeytyvät.

Lue lisää

One life, shop it

Meikäläinen on mukana bongailemassa mielenkiintoisia tyylejä keväisiltä kaduilta. Ihan huikeaa sillä olen aiempina vuosina seuraillut tohinoita kiiluvin silmin vierestä ja miettinyt miten hauskaa olisikaan kantaa oma korsi tähän tyylikekoon. Rakastan katumuotikuvia ja tyylikkäitä ihmisiä, joten heitin kameran olalleni ja lähdin intoa puhkuen suuri hymy huulillani bongailemaan silmääni säväyttäviä tyylejä.

Lue lisää

#katumuotiviikot

Hanki oma look: Mikä on oma PEN-tyylisi?

  • PEN E-PL7

    Alk. 499,90€

  • PEN E-PL6

    Alk. 399,90€

  • PEN E-PL5

    Alk. 379,90€

Ilmaise itseäsi

PEN E-PL7 -kameran avulla hienot selfiet onnistuvat aina – ja todella helposti. Alas taittuvalla LCD-näytöllä varmistat, etteivät sormet jää kuvaan. Monet muut pikkuseikat varmistavat, että kuvat ovat selkeitä ja kauniita!

JAA KUVASI KAVEREIDEN KANSSA

Kun saat kuvattua parhaat poseeraukset PEN E-PL7 -kameralla, voit jakaa ne ystäviesi kanssa välittömästi Wi-Fi-yhteydellä. Et tarvitse hankalia johtoja – siirrät vain kuvat mobiililaitteellesi ja julkaiset ne sillä. Siinä kaikki!

PEN E-PL7: Näkemisen arvoinen

Seuraa meitä

Olympus #katumuotiviikot -kilpailun säännöt

1. ARVONNAN JÄRJESTÄJÄ

Indiedays Oy, Fredrikinkatu 42 00100 Helsinki.

2. ARVONNAN ALKAMIS- JA PÄÄTTYMISPÄIVÄ

Kilpailuun voi osallistua 20.5.–22.6.2015.

3. ARVONTAAN OSALLISTUMINEN:

Olympus #katumuotiviikot -kilpailun voittajat arvotaan kaikkien niiden kesken, jotka ovat osallistuneet kilpailuun Instagramissa joko lisäämällä katumuotikuvan hashtagein #katumuotiviikot @olympussuomi, tai tykkäämällä kisan hashtageilla merkittyjä kuvia. Kuvan julkaisija Osallistumalla kilpailuun, antaa osallistuja Indiedaysille luvan kontaktoida häntä (esimerkiksi ilmoittaa voitosta). Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista tai ostamista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen hyväksymistä.

4. VOITTAJIEN VALITSEMINEN JA JULKISTAMINEN

Voittaja arvotaan kilpailun päätyttyä, 22.6.2015. Kilpailuun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla. Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse tai puhelimitse. Palkinnot toimitetaan voittajalle postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta kohtuullisen ajan kuluttua arvonnan suorittamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

5. PALKINNOT

Kilpailun palkintona arvotaan tuotepaketteja, jotka sisältävät Olympuksen PEN E-PL7 -kameran ja 25mm f1.8 KITin. Palkinto toimitetaan voittajalle postitse. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi. Mahdollisen veron maksaa voittaja.

6. ARVONNAN JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Indiedays Oy rajoittaa vastuunsa kilpailun palkintojen määrään.

7. SÄÄNTÖJEN MUUTTAMINEN

Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

8. ARVONNAN JULKISUUS

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistuvat myöntävät kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä sivustollaan.

9. TIETOJENKÄSITTELYPERIAATTEET

Tietojenkäsittelyperiaatteet on mainittu Indiedays Oy:n rekisteriselosteessa osoitteessa http://www.indiedays.com/item/tietoja/rekisteriseloste.