Liity Ostohyvitys.fi käyttäjäksi ja ala kerätä bonusta verkko-ostoksistasi. Lisäksi saat ensimmäisestä ostoksestasi bonukset tuplana.


Mikä Ostohyvitys.fi on?

Ostohyvitys.fi TOP 3 edut:

 1. Saat bonusta verkko-ostoksistasi yli 400 suomalaisessa ja ulkomaisessa verkkokaupassa
 2. Saat keräämäsi bonukset suoraan käteisenä pankkitilillesi
 3. Ilmainen liittyä ja käyttää

95% käyttäjistä suosittelisi palvelua kavereilleen


Liity yli 35 000 tyytyväisen käyttäjämme joukkoon!

Kokemuksia

”Ostohyvitys.fi -sivustoon perehdyttyäni huomasin, että heidän listoiltaan löytyvät lähes kaikki suosikkiverkkokauppani. Aiemmin olen suhtautunut vähän varauksella kaikenlaisiin alennuksiin ja bonuksiin, mutta tämä palvelu muutti käsityksiäni! Ostohyvityksen kautta tilaaminen kerryttää huomattavaa hyötyä itselleni.”

Salla - Focus on Fashion

Liity ilmaiseksi

Näin saat rahaa takaisin ostoksistasi

 • 1. Liity käyttäjäksi

  Tee kuten tuhannet muut ja liity ilmaiseksi Ostohyvitys.fi käyttäjäksi

 • 2. Tee ostoksia

  Klikkaa haluamaasi verkkokauppaan Ostohyvitys.fi kautta ja tee ostoksesi normaalisti.

 • 3. Saa rahaa takaisin

  Saat osan ostostesi hinnasta
  takaisin käteisenä pankkitilillesi.

Liity ilmaiseksi

Ilmainen Kismet

Indiedaysin kautta rekisteröityville

Liity Ostohyvitys.fi käyttäjäksi ja ala kerätä bonusta verkko-ostoksistasi. Lisäksi saat ensimmäisestä ostoksestasi bonukset tuplana.

Kokemuksia


”Ostohyvitys -palvelu on tosi hyödyllinen kaikille paljon verkossa shoppaileville, sillä sen avulla säästää rahaa!”

Janni - Just my imagination

Bonuksesi ensimmäisestä ostoksesta esimerkiksi:

 1. Nelly 23% 11,5%
 2. Yves Rocher 20%10%
 3. Boozt14%7%
 4. Spartoo 15%7,5%
 5. Asos 10%5%

Säästöä shoppailemalla

”Ostohyvitys.fi-sivusto on ilmainen palvelu, jonka kautta ostaessa saa ostoksistaan rahaa takaisin tililleen. Sivuston kautta voi shoppailla yli 400(!) suomalaisessa ja ulkomaalaisessa nettikaupassa. Bonukset saa tililleen rekisteröitymällä sivustolle ja siirtymällä sitten haluamaansa verkkokauppaan Ostohyvitys-palvelun kautta. Videolla testaamani Nellyn lisäksi sivustolta löytyvät mm. kenkätaivas Spartoo, vanha brittirakkauteni Asos, jumalattoman tuotevalikoiman omaava Zalando sekä monia suosikkikosmetiikkatuotteitani myyvä Yves Rocher. Bonusta voi keräillä myös lennoista ja hotelleista, ja koska lomamatkat maksavat yleensä vähintäänkin kolmenumeroisia summia, bonustakin kertyy roimasti. Bonus maksetaan rahana tilille, joten sen voi luonnollisesti käyttää aivan miten itse tahtoo.”
”Kaikki Indiedaysin kampanjasivuston kautta Ostohyvitys-sivustolle liittyneet saavat ensimmäisestä ostoksestaan tuplabonukset eli kaksinkertaisesti rahaa takaisin! Lisäksi monet muodin verkkokaupat tarjoavat tavallista korkeampaa bonusta kampanja-aikana tehdyistä ostoksista. Rekisteröidy siis tämän sivuston kautta palveluun ja klikkaile ostohyvitykset kätevästi omalle tilillesi. Kampanja-aika kestää 31.5.2013 asti.”
Iina - MouMou

Liity Ostohyvitys.fi käyttäjäksi


PS Nyt saat liittyessäsi ilmaisen Kismet-patukan

Ostohyvitys.fi käyttäjänä voit kerätä bonusta ostoksistasi esimerkiksi näistä verkkokaupoista:

Ostohyvityksen etiketti

Me Ostohyvityksessä haluamme tarjota sinulle mahdollisimman hyviä bonuksia verkko-ostoksistasi. Näin ollen olemme luoneet lyhyen etiketin, jota haluamme kaikkien käyttäjiemme noudattavan - näin voimme tarjota hyviä bonuksia ostoksista myös jatkossa.

Ostohyvityksen etiketti:

1. Palveluumme liittyminen ja palvelumme käyttö on täysin ilmaista.
2. Ansaitsemasi bonukset hyväksytään verkkokauppiaan hyväksyttyä ostoksesi. Jos palautat verkkokaupasta ostamasi tuotteet tai peruutat tilauksesi, et luonnollisesti ansaitse myöskään bonusta ostoksistasi.
3. Tilitämme keräämäsi bonukset suoraan pankkitilillesi. Voit pyytää bonusten tilitystä aina 15 euron tilitysrajan täytyttyä.

Tässä etikettimme, jossa on kerrottu tärkeimmät asiat. Täydelliset käyttöehtomme löytyvät alta, voit lukea ne tai liittyä suoraan palveluun.

Sopimus käyttäjätilistä

1. Johdanto

Tämä sopimus on laillinen dokumentti, joka määrittää oikeutesi ja velvollisuutesi sekä Ostohyvitys.fi:n (“me”, “meitä” tai “Ostohyvitys.fi”) oikeudet ja velvollisuudet liittyen tähän verkkosivustoon ja palveluun (“Ostohyvitys.fi:n Palvelu”), jota tarjoamme sen kautta. Sinun täytyy lukea ja ymmärtää tämän sopimuksen sisältö kokonaisuudessaan ennen kuin voit rekisteröityä Ostohyvitys.fi:n Palveluun. Rekisteröitymällä hyväksyt, että teet samalla ajanhetkellä kanssamme sopimuksen tämän sopimuksen mukaisilla ehdoilla. Olet tietoinen siitä, että tämä Sopimus voi muuttua aika ajoin alla olevan kohdan 16 mukaisesti. Henkilöt, jotka rekisteröityvät Ostohyvitys.fi:n Palveluun, luovat samalla “Käyttäjätilin” ja heistä tulee “Käyttäjiä”.

2. Ostohyvitys.fi:n Palvelu

Ostohyvitys.fi:n Palvelu mahdollistaa sen, että “Käyttäjät” saavat Mainostajilta rahaa takaisin (englanniksi cashback) komissiona tietyistä rekisteröityneistä (englanniksi tracked) ostoksista, joita he ovat tehneet Mainostajilta. Jotta Käyttäjä saisi Mainostajalta rahaa takaisin, täytyy Mainostajan vahvistaa, että Käyttäjän ostos on rekisteröitynyt, aito, ei keinotekoinen ja onnistunut loppuun asti: eli Käyttäjä on maksanut Mainostajalle ostoksensa ja Käyttäjä on vastaanottanut ostoksensa, eikä Käyttäjä ole reklamoinut Mainostajalle ostoksesta reklamointiajan puitteissa. Edellä mainittu loppuun asti suoritettu ostos on “Vaatimukset Täyttävä Tapahtuma”. Joskus tämä tapahtuu heti. Useimmiten verkkokauppiaat prosessoivat ostotapahtumat vasta kun ostamiesi tuotteiden palautusaika on umpeutunut. Tässä voi kestää jopa yli 30 päivää. Lisäksi Ostohyvitys.fi:n on pitänyt vastaanottaa Mainostajalta komissio täysimääräisenä “Vaatimukset Täyttävästä Tapahtumasta”, jotta Ostohyvitys.fi maksaisi rahaa takaisin Käyttäjälle. Emme kuitenkaan ota vastuuta, jos kauppiaan järjestelmät eivät raportoi tietoja myynnistä meille.

Määrittely – Takaisin Maksettava Raha (englanniksi cashback) on se rahasumma, jonka Käyttäjä saa tehtyään “Vaatimukset Täyttävän Tapahtuman” oikein Ostohyvitys:fin kautta.

Määrittely – Rekisteröitynyt Tapahtuma on esimerkiksi ostos, joka on tehty Ostohyvitys.fi-sivuston kautta oikein ja josta olemme saaneet ilmoituksen Mainostajalta. Rekisteröitynyt Tapahtuma on tilassa, jossa ei ole vielä takeita siitä, että Käyttäjälle maksettaisiin kyseisestä tapahtumasta rahaa takaisin.

3. Käyttäjätilin hankkiminen

Sinun täytyy olla vähintään 16 vuotta vanha saadaksesi Käyttäjätilin. Yhdellä henkilöllä voi olla vain yksi Käyttäjätili Ostohyvitys.fi:n Palvelussa. Voit olla minkä tahansa maan kansalainen, jotta voit rekisteröityä Ostohyvitys.fi:hin. Mikäli sinulla on Yhdysvaltain kansalaisuus, et kuitenkaan valitettavasti voi rekisteröityä Ostohyvitys.fi:hin. Sinun täytyy rekisteröityä Palveluun niin, että annat oikeat ja ajantasaiset tiedot itsestäsi – mukaan lukien oikean nimesi, osoitteesi ja kaikki muut pyydetyt tiedot. Jos sinulta pyydetään, ja annat, pankkitilitietosi tai muut tilitietosi, johon haluat vastaanottaa maksuja (sinun Maksutapasi), sinun a) täytyy vakuuttaa, että olet oikeutettu ja pysyt täysin oikeutettuna käyttämään kyseistä Maksutapaa, ja sinä b) vahvistat, että haluat vastaanottaa rahaa takaisin juuri kyseisen Maksutavan kautta. Sinun täytyy pitää tama tieto ajan tasalla Käyttäjätilisi kautta. Huomaathan, että sinun Maksutapasi (kuten esimerkiksi suomalainen pankkitili tai Paypal) voi sisältää tiettyjä sääntöjä maksimi- ja minimimaksuista, joita voit vastaanottaa kyseisen Maksutavan kautta.

Tärkeää: Sinun täytyy pitää aina kulloisenakin ajan hetkenä Ostohyvitys.fi:n Palvelussa oleva sähköpostiosoitteesi ajantasaisena ja että pystyt käyttämään täysin kyseistä sähköpostia – lähetämme sinne tärkeitä viestejä. Jos vaihdat sähköpostiosoitettasi, niin sinun täytyy muuttaa Ostohyvitys.fi:n Palvelussa Käyttäjätililläsi oleva sähköpostiosoite.

4. Takaisin Maksettava Raha (Cashback)

Käyttäjän onnistuneesti tehtyä Vaatimukset Täyttävän Tapahtuman, ja sen jälkeen kun olemme vastaanottaneet Mainostajalta juuri sitä vastaavan Takaisin Maksettavan Rahan, siirrämme Takaisin Maksettavan Rahan Käyttäjälle hänen valitsemansa Maksutavan kautta. Ostohyvitys.fi pidättää aina itsellään oikeuden päättää, minkä osuuden Mainostajalta vastaanottamastaan Takaisin Maksettavasta Rahasta Ostohyvitys.fi siirtää edelleen Käyttäjälle. Takaisin maksettava raha on täysimääräisesti Ostohyvitys.fi:n omistuksessa, eikä Käyttäjällä ole siihen mitään oikeuksia ennen kuin takaisinmaksettava raha on siirretty Käyttäjän pankkitilille. Pidätämme oikeuden periä Käyttäjän pankkitille maksetut rahat, mikäli toteamme Käyttäjän rikkoneen tätä sopimusta. Huomaathan, että on olemassa paljon erilaisia tilanteita, joissa tapahtuma Mainostajan palvelussa ei ole Vaatimukset Täyttävä Tapahtuma tai joista ei synny Takaisin Maksettavaa Rahaa. On olemassa erilaisia tilanteita, joissa Takaisin Maksettavaa Rahaa ei makseta Käyttäjälle, vaan se menetetään Ostohyvitys.fi:lle täysimääräisesti ja peruuttamattomasti, kuten esimerkiksi:

 1. Mainostajalta vastaanottamamme Takaisin Maksettava Raha -maksu ei liity mihinkään Vaatimukset Täyttävään Tapahtumaan eikä se liity Käyttäjätiliin (kuten tilanteessa, jossa Käyttäjä ei ole kirjautuneena Ostohyvitys.fi:n Palveluun tehdessään kyseessä olevaa ostosta)
 2. Tapahtuma, johon Takaisin Maksettava Raha liittyy, peruutetaan siihen ryhtymisen jälkeen (joko joihinkin ostoksiin liittyvän palautusoikeuden puitteissa tai muuten)
 3. Takaisin Maksettava Raha tulee Käyttäjälle tai Käyttäjätilille, joka:
  1. on peruutettu tämän Sopimuksen kohdan 8 mukaisesti;
  2. liittyy mihinkään petolliseen toimintaan tai tämän Sopimuksen rikkomiseen millään tavoin;
  3. on käytössä tai jota käytetään ostosten tekemiseen minkään toisen henkilön puolesta tai eduksi
  4. Takaisin Maksettava Raha on Käyttäjätilillä, tai on osoitettavissa Käyttäjätilille, jota ei ole käytetty yli 12 kuukauteen.

5. Älyllinen Omaisuus

Lataamalla tai sisällyttämällä mitään materiaalia Ostohyvitys.fi:n Palveluun Käyttäjä myöntää:

 1. meille ei-eksklusiivisen lisenssin (mukaan lukien oikeuden myöntää alilisenssejä) käyttää, jäljentää ja jaella kyseistä materiaalia Ostohyvitys.fi:n Palvelun kautta sekä kaikkien muiden interaktiivisten palveluiden kautta, joita me tai alilisensoimamme henkilöt käyttävät Ostohyvitys.fi:n Palvelun (tai Ostohyvitys.fi:n Palveluun perustuvan palvelun) tuottamisessa; ja
 2. muille Käyttäjille (meidän kauttamme, yllä mainittuun lisenssiin perustuen) ei-eksklusiivisen, henkilökohtaisen, ei-siirrettävän oikeuden katsoa relevanttia materiaalia.

Tiedostat ja ymmärrät, että kaikki sisältö, tavaramerkkioikeudet ja muu mahdollinen älyllinen omaisuus Ostohyvitys.fi:n Palvelussa ja siihen liittyen (mukaan lukien materiaali, jonka tuottamiseen on osallistunut Käyttäjiä tai Mainostajia) on meidän omistuksessa tai on lisensoitu meille. Verkkosivustoilta on helppoa kopioida materiaalia, mutta tämä ei tarkoita sitä, että se on laillista. Tämän vuoksi kukaan ei saa kopioida, jakaa, näyttää julkisesti tai luoda johdannaispalvelua Ostohyvitys.fi:n Palvelusta tai mistään materiaalista, joka on Ostohyvitys.fi:n Palvelussa, mikäli emme ole erikseen kirjallisesti etukäteen antaneet lupaa tähän.

6. Yksityisyyskäytäntö

Yksityisyyskäytäntömme on osa tätä Sopimusta ja solmimalla kanssamme tämän sopimuksen annat samalla suostumuksesi tavalle, jolla käsittelemme henkilökohtaista dataasi yksityisyyskäytäntöämme noudattaen. Koska Internet on maailmanlaajuinen tietoverkko, pyydämme sinua huomioimaan, että Ostohyvitys.fi:hin sisältöä laittamalla kyseinen sisältö voi olla Internetin käyttäjien ulottuvilla ja nähtävissä heille ympäri maailman.

7. Meidän roolimme

Ostohyvitys.fi ei ole missään määrin osallisena tai osapuolena missään tapahtumissa Mainostajien kanssa eikä se ole myyjä tai toimittaja millekään tuotteille tai palveluille, joita Mainostajat tarjoavat. Tämän vuoksi meitä eivät koske mitkään lain velvoitteet, jotka pätevät näiden tuotteiden tai palveluiden myyjiin.

Yllä mainitun perusteella meillä ei ole mahdollisuutta vaikuttaa tai ottaa mitään vastuuta:

 1. Mainostajien tarjoamien palveluiden tai tuotteiden laadusta, turvallisuudesta tai laillisuudesta; tai
 2. siitä, pystyykö Mainostaja toimittamaan ja toimittaako mitään palveluita tai tuotteita.

Käyttäjien tulee noudattaa vähintään yhtä suurta varovaisuutta ryhtyessään tapahtumiin Mainostajien kanssa kuin he noudattaisivat ryhtyessään samanlaisiin tapahtumiin fyysisessä kaupassa tai Internetin ulkopuolella. Lain sallimissa rajoissa, vapautat meidät, työntekijämme ja muut mahdolliset yhteistyökumppanimme kaikista vastuista, jotka perustuvat tai ovat yhteydessä mihinkään tapahtumiin Mainostajien kanssa, sisältäen (ilman rajoituksia) kaikki vaateet ja reklamaatiot liittyen toteutumattomiin tai toteutuneisiin tapahtumiin Mainostajien kanssa, tai tavaroiden tai palveluiden myytäväksi tai toimitettavaksi tarjoamiseen sekä tavaroiden tai palveluiden toteutuneisiin myynteihin tai toimituksiin, liittyen mihinkään tapahtumaan Mainostajien kanssa.

8. Väärinkäyttö

Me (Ostohyvitys.fi) pidätämme yksipuolisen oikeuden jäädyttää tai päättää jokaisen Käyttäjän pääsyn Ostohyvitys.fi:n Palveluun tai sen osaan, jos näkemyksemme mukaan kyseessä oleva Käyttäjä tai Käyttäjätili rikkoo tämän Sopimuksen mitään kohtaa. Yksittäisen Käyttäjän Tiliä saa käyttää vain ostoksien tai muiden tapahtumien tekemiseen kyseisen Käyttäjän itsensä puolesta, eikä kenenkään muun henkilön tai henkilöiden puolesta tai eduksi. Käyttäjät eivät saa ryhtyä tai yrittää ryhtyä mihinkään tapahtumiin minkään Mainostajan kanssa tai hankkia Takaisin Maksettavaa Rahaa (a) antamalla jonkun toisen henkilötiedot tai käyttämällä maksutapaa, johon ei ole oikeutta, (b) pettämällä tai epäreilusti hyväksikäyttämällä Mainostajan tarjoomaa, tai (c) rikkomalla mitään ehtoja tai säädöksiä, jotka Ostohyvitys.fi tai Mainostaja on asettanut kyseiselle tapahtumalle. Jokaisen Käyttäjän velvollisuus on varmistaa, että mikään sisältö, jonka hän on lisännyt tai liittyy hänen Tiliinsä:

 1. ei ole halventavaa, loukkaavaa tai vastenmielistä, tai ole luonteeltaan epäsoveliasta tai uhkaavaa;
 2. ei ole tarkoitettu tai todennäköisesti aiheuta tarpeetonta ärtymystä, haittaa tai huolta millekään henkilölle;
 3. ei sisällä mitään tietokonevirusta, macrovirusta, troijalaista hevosta, matoa tai mitään muuta, joka on suunniteltu sekaantumaan, keskeyttämään tai häiritsemään tietokoneen normaalia toimintaa tai salaa kaappaamaan, käyttää ilman oikeuksia tai ottaa haltuunsa mitään järjestelmää, tietoa tai henkilötietoa;
 4. ei ole vastoin tai riko mitään soveltuvaa lakia tai säädöstä (sisältäen, mutta ei rajoittuen seuraaviin, kuluttajansuojalait, posti- tai etämyynti, epäreilu kilpailu, syrjintä, virheellinen markkinointi, tekijänoikeus, tavaramerkki ja yksityisyys);
 5. ei riko minkään oikeushenkilön tai organisaation oikeuksia (sisältäen kaikki oikeudet tai odotukset liittyen yksityisyyteen);
 6. sisällön ollessa tai muodostaessa palautteen Mainostajasta, on täsmällistä ja reilua; ja
 7. ei mainosta mitään tavaraa tai hyödykettä.

Jos näet tai koet Ostohyvitys.fi:n Palvelussa mitään sellaista, joka näyttää rikkovan tai poikkeavan mistään yllä olevista vaatimuksista, niin pyydämme sinua ilmoittamaan siitä meille.

Jokainen Käyttäjä tiedostaa, että meillä on oikeus, mutta ei velvollisuutta, poistaa mikä tahansa materiaali, joka näyttää – perustuen kolmansilta osapuolilta tai muilta Käyttäjiltä saamaamme tietoon perustuen – rikkovan tätä Sopimusta.

9. Yhteydenotot kolmansilta osapuolilta

Jos kukaan ottaa meihin yhteyttä liittyen materiaaliin tai tapahtumiin, jotka ovat jotenkin kytköksissä sinuun tai Käyttäjätiliisi, niin tällöin sovit kanssamme:

 1. antavasi kaiken tiedon ja avun, jota voimme tarvita vastataksemme kyseiseen yhteydenottoon; ja
 2. että vastaat nopeasti (yhden viikon sisällä) ja tarkasti viestiin, jos päätämme välittää yhteydenoton sinulle, jotta saisimme siihen sinulta vastauksen.

10. Lisäpalvelut

Me tai yhteistyökumppanimme voivat aika ajoin tarjota uusia tai lisäpalveluita Ostohyvitys.fi:n Palvelun kautta. Näiden palveluiden käyttösi voi olla lisäehtojen ja säädösten alaista ja sinun täytyy hyväksyä kyseiset lisäehdot ja säädökset. Ilmoitamme näistä lisäehdoista ja säädöksistä Ostohyvitys.fi:n Palvelussa soveltuvalla tavalla, jonka me itse päätämme, kun suostut käyttämään kyseisiä lisäpalveluita. Jos rikot lisäpalveluiden oleellisia lisäehtoja, niin rikot samalla tätä Sopimusta.

11. Ostohyvitys.fi:n Palvelun toiminta

Me pidätämme aina oikeuden poistaa, muokata tai jäädyttää osia Ostohyvitys.fi:n Palvelusta tai Ostohyvitys.fi:n Palvelun kokonaan. Tämä voi tapahtua laillisista, turvallisuuteen, teknisiin tai kaupallisiin asioihin liittyvistä syistä. Pyrimme, mutta emme lupaa tai takaa, antamaan ennakkoilmoituksen 30 päivää ennen ryhtymistämme tämän kaltaiseen toimeen paitsi niissä tilanteissa, joissa aikaisemmat toimet ovat tarpeellisia turvallisuussyistä tai johtuen teknisistä vaikeuksista, jotka muutoin vaikuttaisivat negatiivisesti Ostohyvitys.fi:n Palveluun. Ostohyvitys.fi:n Palvelu voi myös aika ajoin olla tavoittamattomissa niin, että sitä ei voi käyttää, johtuen teknisistä vaikeuksista Ostohyvitys.fi:n Palvelussa tai yleisemmin Internetissä; pyrimme kuitenkin ratkaisemaan tällaiset vaikeudet käyttäen kohtuullista osaamista ja huolellisuutta, olettaen että voimme vaikuttaa kyseisiin vaikeuksiin. Kuitenkin pyydämme huomioimaan, että emme takaa Ostohyvitys.fi:n Palvelun jatkuvaa käytettävyyttä tai pääsyä mihinkään siinä esiintyvään sisältöön.

Edellä mainitusta huolimatta pyrimme varmistumaan siitä, että mahdolliset suunnitellut ajankohdat, jolloin Ostohyvitys.fi:n Palvelu ei ole käytettävissä ja joista ilmoitamme sinulle käyttäessäsi Ostohyvitys.fi:n Palvelua kyseessä olevana ajankohtana, pidetään minimissään.

Turvallisuus- tai muista syistä johtuen voimme vaatia sinua vaihtamaan salasanasi tai muun tiedon, jota tarvitaan kirjautuessa Ostohyvitys.fi:n Palveluun; kuitenkin, emme koskaan kysy salasanaasi sähköpostitse, puhelimitse, tai millään muulla tavoin kuin www.Ostohyvitys.fi-sivuston kautta. Sinä olet yksin vastuussa siitä, että pidät salasanasi ja kaikki muut mahdolliset tunnistautumistietosi luottamuksellisina.

12. Vastuu

 1. Pyrimme siihen, että tarjoamme Ostohyvitys.fi:n Palvelun kohtuullisella osaamisella ja huolellisuudella tavoitteena täyttää meidän määritelmämme Ostohyvitys.fi:n Palvelulle, mutta emme voi emmekä takaa, että Ostohyvitys.fi:n Palvelu täyttää sinun odotuksesi tai vaatimuksesi.
 2. Ostohyvitys.fi on vastuussa vain siltä osin kuin tähän Sopimukseen on kirjattu, mutta sillä ei ole mitään muuta sitoumusta, velvollisuutta tai vastuuta missään määrin sopimuksellisesti, vahinkoon liittyen (sisältäen huolimattomuuden, laillisen velvoitteen rikkomisen ja minkä tahansa muun vahingon) tai muutoin.
 3. Ostohyvitys.fi ei ole vastuussa henkilökohtaisesta vammasta tai kuolemasta, joka on aiheutunut huolimattomuudestamme.
 4. Ottaen aina huomioon alla olevan ali-Kohdan e. rajoitukset on Ostohyvitys.fi vastuussa vain suorista tappioista tai vahingoista sopimuksellisesti, vahingonkorvausvaateissa (sisältäen huolimattomuuden, laillisen velvoitteen rikkomisen ja minkä tahansa muun vahingon) tai muutoin, ja näiden aiheutuessa Ostohyvitys.fi:n, sen työntekijöiden, edustajien tai alihankkijoiden toimista tai toimien puutteesta. Ostohyvitys.fi:n yhteenlaskettu vastuu minään peräkkäisenä 12 kuukauden ajanjaksona, joista ensimmäisen katsotaan alkavan päivänä jona hankit Käyttäjätilisi, rajoittuu maksimissaan siihen määrän, joka on Takaisin Maksettavana Rahana siirretty Käyttäjälle kyseiseltä 12 kuukauden ajanjaksolta.
 5. Emme ole vastuussa sinulle tai kenellekään toiselle oikeushenkilölle sopimuksellisesti, vahinkoon liittyen (sisältäen huolimattomuuden, laillisen velvoitteen rikkomisen ja minkä tahansa muun vahingon) tai muutoin:
  1. mistään tulojen tai liiketoiminnan menetyksistä, tappioista, odotettujen säästöjen menettämisestä tai voittojen pienentymisestä, tai
  2. mistään epäsuorasta, erityisestä tai seuraamuksellisesta vahingosta, kustannuksista tai vahingonkorvausvaateista, vaikka kyseiset vaateet aiheutuisivat tai nousisivat Ostohyvitys.fi:n Palvelun toimittamattomuudesta tai toimittamisesta myöhässä, tämän Sopimuksen noudattamatta jättämisestä muutoin tai muulla tavoin.
  3. Muutoin kuin erikseen muualla tässä Sopimuksessa on todettu, kaikki esitykset, takuut, ehdot ja muut säädökset (sekä eksplisiittiset että implisiittiset juontuen laista, asetuksista tai muusta) rajataan erikseen tämän Sopimuksen ulkopuolelle paitsi petostapauksissa tai kun laki ei salli sellaista rajausta tehtävän.
  4. Selkeyden vuoksi, Ostohyvitys.fi ei ole vastuussa sinulle tai millekään toiselle henkilölle liittyen sisältöön, jonka Käyttäjät ovat tuottaneet tai osallistuneet sen tuottamiseen, liittyen tapahtumiin (tai ei-tapahtumiin) Mainostajien kanssa, tai liittyen mihinkään toimeen tai yhteydenpitoon koskien sellaista sisältöä tai tapahtumia.
  5. Tämän Kohdan 12 ehdot jäävät voimaan, vaikka tämä Sopimus muutoin päättyisi tai päätettäisiin.

13. Korvaukset

Sinä korvaat Ostohyvitys.fi:lle kaikki vastuut, korvausvaatimukset ja kulut, jotka voivat aiheutua tai olla yhteydessä (a) mihinkään tämän Sopimuksen rikkomukseen sinun toimestasi tai Käyttäjätilisi kautta, tai (b) mihinkään tapahtumaan minkään Mainostajan kanssa.

14. Siirtäminen

Me pidätämme yksipuolisen oikeuden siirtää tämä Sopimus osittain tai kokonaan kolmannelle osapuolelle, ja määrätä tai antaa aliurakoitsijan tehtäväksi mitkä tahansa tai kaikki oikeutemme ja velvollisuutemme, jotka ovat tämän Sopimuksen alaisia. Voimme myös siirtää sopimuksen niin, että tässä Sopimuksessa sinulle annetut takuut voivat vähentyä. Et saa siirtää tai lopettaa tätä Sopimusta tai siirtää aliurakoitsijalle mitään tämän Sopimuksen alaisista oikeuksistasi tai velvollisuuksistasi ilman Ostohyvitys.fi:n antamaa etukäteistä kirjallista suostumusta.

15. Päättäminen

Käyttäjä voi koska tahansa lopettaa Ostohyvitys.fi:n Palvelun käytön. Ostohyvitys.fi voi koska tahansa päättää tämän Sopimuksen yksipuolisesti, jos se katsoo Käyttäjän toimivan millään tavoin ja missä määrin tahansa vastoin Ostohyvitys.fi:n liiketoiminnallisia tai muita etuja. Päättäminen tulee heti voimaan ja Käyttäjä menettää tällöin Käyttäjätilillensä mahdollisesti kerryttämänsä Takaisin Maksettavan Rahan peruuttamattomasti ja kokonaisuudessaan Ostohyvitys.fi:lle. Ostohyvitys.fi:llä on tällöin myös oikeus estää Käyttäjän kirjautuminen Ostohyvitys.fi:n Palveluun jatkossa.

16. Koko Sopimus

Tämän Sopimuksen tarkoituksena on sisältää koko sopimuksesi meidän kanssamme liittyen Ostohyvitys.fi:n Palveluun; meidän mielestämme se on reilu ja kohtuullinen. Se korvaa kaikki aikaisemmat sopimukset ja ymmärrykset kanssasi liittyen Ostohyvitys.fi:n Palveluun, paitsi minkään tekemäsi petoksen tai antamasi epärehellisen tiedonannon osalta.

17. Muutokset tähän Sopimukseen

Me pidätämme oikeuden muuttaa tätä Sopimusta aika ajoin ja laittaa uusi versio esille Ostohyvitys.fi:n Palveluun. Kun muutamme tätä Sopimusta laitamme uuden version esille Ostohyvitys.fi:n Palveluun ja uusi versio näistä ehdoista ja säädöksistä tulee heti voimaan ja säätelee siitä hetkestä lähtien Ostohyvitys.fi:n Palvelua ja sinun suhdettasi meihin:

 1. Jos mikään muutoksista on tehty tämän Sopimuksen operatiivisiin kohtiin ja muutos voi vaikuttaa sinuun negatiivisesti, niin sinulla on kolme kalenteripäivää aikaa reagoida uuden version esille laittamisesta; jos et halua, että olet uuden Sopimuksen alainen, voit ilmoittaa siitä meille tämän kolmen kalenteripäivän aikana ja tämän jälkeen sinun tulee lopettaa Ostohyvitys.fi:n Palvelun käyttö kokonaan.
 2. Jos muutokset eivät ole tämän Sopimuksen operatiivisissa kohdissa tai eivät voi vaikuttaa sinuun negatiivisesti (sisältäen ilman rajoitteita esimerkiksi muutokset yhteystietoihin tai jo tähän Sopimukseen sisältyvien kohtien muokkaukset), niiin muutokset tulevat aina voimaan heti uuden version lisäämisestä sivustolle lähtien (tai muuna myöhäisempänä ajankohtana, jonka voimme esittää kyseessä olevassa uudessa versiossa Sopimuksesta).

18. Yleistä

Siinä tapauksessa, että mitään tämän Sopimuksen kohdista ei pidetä lainvoimaisena tai sovellettavana, niin tämä Sopimus jää muilta osin voimaan ja sovellettavaksi. Sinä ja Ostohyvitys.fi ovat itsenäisiä toimijoita, eikä tämän Sopimuksen tarkoituksena ole luoda eikä se luo mitään edustusta, kumppanuutta, yhteisyritystä tai työntekijä-työnantaja-suhdetta osapuolten välille. Jos emme jossain tilanteessa vastaa tai toimi mitenkään liittyen sinun tai muiden tekemiin sopimusrikkomuksiin, niin tämä ei poista oikeuttamme toimia liittyen seuraaviin tai samanlaisiin rikkomuksiin jatkossa.

19. Sovellettava laki

 1. Tämä sopimus ja suhteemme sinuun ja jokaiseen Käyttäjään ovat Suomen lakien alaisia.
 2. Sinä ja me olemme molemmat Suomen toimivaltaisen oikeuden alaisia liittyen tästä Sopimuksesta nouseviin kiistoihin.

20. Tämän Sopimuksen säilyttäminen

Emme erikseen arkistoi yksittäisiä Sopimuksia, joihin Käyttäjät ryhtyvät rekisteröityessään Ostohyvitys.fi:n Palveluun. Voit katsoa sen osoitteesta www.ostohyvitys.fi. Pyydämme sinua tekemään pysyvän kopion tästä Sopimuksesta tulostamalla ja/tai tallentamalla ladattu kopio siitä omalle tietokoneellesi. Sopimus on olemassa vain suomeksi.

Yhteystiedot

Me olemme Suomen Ostohyvitys Oy ja osoitteemme yhteydenpitoa ja kyselyitä varten on verkkopalvelu Ostohyvitys.fi sekä asiakaspalvelusähköposti asiakaspalvelu@ostohyvitys.fi. Pyydämme huomioimaan, että kaikki yhteydenotot (mukaan lukien viralliset ilmoitukset), jotka ovat tämän Sopimuksen alaisia, tulee lähettää ja vastaanottaa sähköpostitse. Tätä tarkoitusta varten sinun tulee lähettää viestisi yhteydenottolomakkeemme kautta tai osoitteeseen asiakaspalvelu@ostohyvitys.fi ja me lähetämme viestimme sinulle siihen sähköpostiosoitteeseen, jota ilmoitat käyttäväsi rekisteröityessäsi Käyttäjäksi, ja jota olet voinut muuttaa sen jälkeen muokkaamalla Käyttäjätililläsi olevia tietoja.