Herää luonnollisesti

iPhonella ohjattavan Wake-Up Light -herätysvalon avulla

Luonnollisen auringonnousun innoittama valon ja äänen ainutlaatuinen yhdistelmä herättää luonnollisesti. Ohjaa Wake-Up Light -herätysvaloa iPhonella. Voit määrittää herätykset ja toistaa musiikkia sovelluksen avulla. iPhonen voi myös ladata telakassa.

Lue lisää Wake-Up Light -herätysvalosta. Osallistu kilpailuun!

Onko sinulla vaikeuksia herätä?

Kerro oma tarinasi ja voita Philips
Wake-Up Light herätysvalo.

Kerro oma tarinasi ja voita iPhonella toimiva Philips Wake-up Light (arvo 189 euroa). Viisinkertaista mahdollisuutesi osallistumalla kampanjassa mukana olevien bloggaajien kilpailuihin. MouMou-, Rillan koti-, Go 4 it vol. 2- ja Char & the city -blogeissa jaetaan kussakin yksi Philips Wake-up Light -herätysvalo (arvo 109 euroa).

*Lähde: Philips Wake-up Light, Make Me A Morning Person Survey, 2011 (1000 vastaajaa Suomessa.)

"92 % Philips Wake Up-Lightin käyttäjistä on sitä mieltä, että se helpottaa sängystä nousemista."

Lue lisää MouMou-blogista

Philips Wake-Up Experiment

Ihmiskoekaniini. 30 päivää.
30 äärimmäistä herätystapaa

ARVONNAN SÄÄNNÖT, PHILIPS WAKE-UP LIGHT-KISA

Indiedays Oy:n sivulla (Indiedays.com) voi osallistua ” PHILIPS WAKE-UP LIGHT” -kisaan.

Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

1. ARVONNAN JÄRJESTÄJÄ

Indiedays Oy, Bulevardi 44 00120 Helsinki.

2. ARVONNAN ALKAMIS- JA PÄÄTTYMISPÄIVÄ

Kilpailuun voi osallistua 25.11.–15.1.2013.

3. ARVONTAAN OSALLISTUMINEN:

Lukijoiden säästövinkit -kisaan osallistuvat henkilöt, jotka ovat jättäneet oman heräämistarinansa blogeissa julkaistun kampanjapostaukse kommentteihin tai PHILIPS WAKE-UP LIGHT-brändisivulla. Osallistumalla kilpailuun, antaa osallistuja Indiedaysille luvan kontaktoida häntä (esimerkiksi ilmoittaa voitosta). Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt.

Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista, ostamista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen hyväksymistä. Sama henkilö voi osallistua kilpailuun ainoastaan kaksi kertaa, yhdessä blogissa ja brändisivulla.

4. VOITTAJIEN VALITSEMINEN JA JULKISTAMINEN

Voittajien arvonta suoritetaan kampanjan päätyttyä. Kilpailuun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse tai puhelimitse. Palkinnot toimitetaan voittajille postitse. Kisan voittajien nimimerkit voidaan kilpailun jälkeen julkaista blogeissa sekä brändisivulla.

Jos voittajaa ei tavoiteta kohtuullisen ajan kuluttua arvonnan suorittamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.

5. PALKINNOT

4 x Philips Wake-Up light (arvo 109 €) ja 1 x Philips Wake-Up light (arvo 189 €).

6. ARVONNAN JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Indiedays Oy rajoittaa vastuunsa kilpailun palkintojen määrään.

7. SÄÄNTÖJEN MUUTTAMINEN

Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

8. ARVONNAN JULKISUUS

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistuvat myöntävät arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimimerkkinsä/nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

9. TIETOJENKÄSITTELYPERIAATTEET

Tietojenkäsittelyperiaatteet on mainittu Indiedays Oy:n rekisteriselosteessa osoitteessa http://www.indiedays.com/item/tietoja/rekisteriseloste.

Onko sinulla vaikeuksia herätä?

Kerro oma tarinasi ja voita Philips Wake-Up Light -herätysvalo.

Kerro oma tarinasi ja voita iPhonella toimiva Philips Wake-up Light (arvo 189 euroa). Viisinkertaista mahdollisuutesi osallistumalla kampanjassa mukana olevien bloggaajien kilpailuihin. MouMou-, Rillan koti-, Go 4 it vol. 2- ja Char & the city -blogeissa jaetaan kussakin yksi Philips Wake-up Light -herätysvalo (arvo 109 euroa).

Katso kilpailun säännöt