Katso bloggaajien muodonmuutokset

Prodigy ja Indiedays järjestivät
bloggaajille muodonmuutospäivän, jossa
kaunottaret saivat uudet upeat Prodigy-lookit.

Tutustu värjäysten lopputuloksiin ja lue lisää blogeista.

 • Ennen

 • Mami Go Go

  Tässä on hiusväri, jolla erotut joukosta! Mintun tyvi värjättiin Prodigyn sävyllä 4.0 ja latvat sävyllä 7.40. Katso, kuinka ihanan vivahteikas lopputulos!

  Lue lisää
 • Jälkeen

 • Ennen

 • But I'm a human not a sandwich

  Prodigyn sävy 10.0 tuo esiin Iinan luonnollisen värin. Lopputuloksena freesi look – tämän kevään ehdoton ykköstrendi!

  Lue lisää
 • Jälkeen

 • Ennen

 • Stop for a minute

  Suloisen Sofin hiuksiin loihdittiin upeaa kiiltoa Prodigyn sävyllä 6.32. Hienostunut väri saa kaunottaren sädehtimään!

  Lue lisää
 • Jälkeen

Tunnelmia Prodigy-kuvausten kulisseista

 • Uuden sukupolven L’Oréal Paris -hiusväri, joka antaa täydellisen luonnolliselta näyttävän värin.

  • Mikroöljyt auttavat levittämään miljoonia pigmenttejä hiuskuituun.
  • Äärettömästi sävyvivahteita, aivan kuin luonnollisessakin hiusvärissä.
  • Peittää harmaat.
  • Silkinpehmeä tunne.
  • Saatavana 17 sävyä.

Katso bloggaajien värjäysvinkit

Prodigy -testiryhmän säännöt

1. Järjestäjä

L’Oréal Finland Oy , PL 39, 02201 ESPOO (jäljempänä järjestäjä)

2. Osallistumiskelpoisuus

Testiryhmään voivat osallistua kaikki yli 18-vuotiaat Suomessa asuvat henkilöt pois lukien järjestäjän työntekijät. Alle 18-vuotiailla tulee olla huoltajan suostumus osallistumiseen ja palkinnon vastaanottamiseen.

3. Ilmoittautumisaika

Testiryhmään voi hakeutua 30.3. –3.5.2015 välisenä aikana

Testiryhmään valitaan 250 hakijaa, joille ilmoitetaan testiryhmään pääsystä henkilökohtaisesti 2 viikon sisällä.

4. Kuinka osallistua testiryhmähakuun ja testiryhmään

Prodigy -testiryhmään haku tapahtuu täyttämällä hakulomake. Testiryhmään valitaan 250 ilmoittautujaa. Testaajalle lähetetään tuote kotiin kokeiltavaksi maksutta ja häntä pyydetään antamaan palautetta tuotteesta. Postitamme testattavat Prodigy -hiusvärit 7.5.2015 mennessä. Tuotteiden mukaan lähetetään palautelomake ja palautekirjekuori. Osallistumalla testiryhmään osallistuja antaa järjestäjälle luvan julkaista lainauksina käyttökokemuksiaan tuotteesta yhdistettynä etunimeen, ikään ja paikkakuntaan, jolta osallistuja on kotoisin.

5. Testattavan tuotteen arvo / luovutus / julkisuus

Testattavan tuotteen arvo on n 13,50 €. Tuote lähetetään testiryhmään ilmoittautuneelle postitse. Osallistujien antamia henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman lupaa.

6. Palkinto / luovutus / julkisuus

Testikokemuksistaan palautetta jättäneiden kesken arvotaan 10 kpl 30 €:n arvoisia L´Oréal Paris -tuotepaketteja. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajien nimet voidaan julkaista myös kampanjan sivuilla. Osallistujien antamia henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman lupaa.

7. Järjestäjän vastuu

Järjestäjän kollektiivinen vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa järjestäjän, kilpailun yhteistyökumppanin kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

8. Arpajaisvero / vaihto

Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä virallisissa säännöissä luetellusta palkinnosta. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan.

9. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Osallistumalla tähän testiryhmään osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden säännönmuutoksiin.

10. Kilpailussa kerättyjä yhteystietoja käytetään vain tuotteiden tai palkintojen lähettämiseen.

Tietoja kampanjasivujen käytöstä voidaan kerätä ja käsitellä, jotta kampanjamallia pystytään edelleen kehittämään. Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy nämä säännöt.

Osallistujan henkilökohtaisia tietoja ei luovuteta kolmannen osapuolen käyttöön ilman osallistujan hyväksyntää. Lainmukaisesti jokaisella osallistujalla on oikeus tarkastella, muuttaa tai poistaa kilpailua varten annetut henkilökohtaiset tietonsa. Tehdäkseen näin, osallistuja voi ottaa yhteyttä sähköpostiin: lorealparis@loreal.com