Paljon enemmän
kuin älykäs

Samsung GALAXY S III vie mukanaan. Se ihastuttaa pienillä asioilla, kuten pysymällä päällä, kun sitä katsellaan, ja pysymällä kärryillä läheisten tekemisistä. Laite on suunniteltu ihmisiä varten, ja se vie älykkyyden seuraavalle tasolle. Se täyttää tarpeesi ajattelemalla ja toimimalla samalla tavalla kuin sinä.

Tekniikan tulisi olla yksinkertaista, ystävällistä ja hauskaa - rajoittamatta käyttäjän toimintaa. Uskomme, että kauniin ulkokuoren ja loppuun asti ajatellun sisällön yhdistelmä saa ihmiset pitämään matkapuhelimistamme. Nyt olemme tehneet matkapuhelimen, joka pitää ihmisistä.

Samsung
GALAXY S III on

Tarkkaavainen
Avulias
Kaunis
Tehokas
Nopea
Inhimillinen
Sosiaalinen
Yksinkertainen

Kerro oma Android-sovellussuosikkisi Polka Dots-, Uino ja Are you feeling fashionable -blogien kommenttiosiossa. Bloggaajat valitsevat kukin kaksi ehdokasta äänestykseen, joista lukijat saavat äänestävät suosikkiaan 18.12. alkaen. Kaikkien sovellusta ehdottaneiden ja omaa suosikkiaan äänestäneiden kesken arvotaan Samsung Galaxy S III-puhelin.

Instagramin avulla voit helposti ja nopeasti muokata sekä jakaa kuviasi.

Lataa sovellus täältä

Spotify on jokaisen musiikin ystävän ykkössovellus. Spotify tarjoaa käyttäjälleen kuunneltavaksi yli kymmenen miljoonaa kappaletta, joista voi muokata mieleisiään soittolistoja.

Lataa sovellus täältä

Trip Advisor tuo käyttäjien hotelli- ja ravintola-arvostelut puhelimeesi. Voit tarkistaa käyttäjäarvostelut vaikka viime hetkellä ravintolan ovella.

Lataa sovellus täältä

Foursquaren avulla käyttäjät voivat kirjata sijaintinsa ja kerätä pisteitä ja tarjouksia toiminnastaan. Satelliitti paikantaa verkossa olevan älypuhelimen sijainnin, jonka perusteella sovellus suosittelee lähistöllä sijaitsevia paikkoja.

Lataa sovellus täältä

Eat.fi -sovellus auttaa löytämään parhaat kahvilat ja ravintolat puhelimesi paikannusominaisuuksia hyödyntäen.

Lataa sovellus täältä