Bloggaajat ihastuivat Lumia 720:n

Indiedaysin suosikkibloggaajat saivat Sonera-kampanjan myötä itselleen omat Nokia Lumia 720:t. Tutustu puhelimeen yhdessä naaG-blogin Jannen, Annika O.:n ja Muuttolintuja syksyllä -blogin Joannan kanssa ja katso, mikä bloggaajista puhelimessa on parasta. Kerro sinun suosikkiominaisuutesi ja osallistu Nokia Lumia 720 -puhelimen arvontaan!

Nokia Lumia 720

Nokia Lumia 720:n tyylikäs ulkoasu kääntää päitä. Lisäksi siinä on erinomaiset etu- ja takakamerat, Gorilla Glass 2 -lasilla suojattu erittäin herkkä 4,3 tuuman kosketusnäyttö sekä yhdestä kappaleesta valmistettu pienikokoinen ja kevyt runko. Tähän Lumiaan voit myös hankkia värillisen kuoren, joka mahdollistaa langattoman latauksen. Lumia 720:ssä on myös microSD-muistikorttituki, kestävä akku ja ilmainen karttasovellus sekä musiikin suoratoistopalvelu. Tämä älypuhelin ei tarjoa vain kauniita kuoria.
Pidä itsellesi tärkeimmät ihmiset ja asiat entistä lähempänä

Tee puhelimestasi itsesi näköinen

Siirrä Live Tile -ruutuja, muokkaa niiden kokoa ja muokkaa värimaailmaa mieltymystesi mukaan.

Lumia 720 Soneran verkkokaupassa
 • naaG:

  Kaunis Nokia Lumia 720

  Naag-blogin Janne ihastui puhelimen tyylikkääseen ja moderniin muotoiluun. Lumia 720:tä löytyy useissa ihanissa väreissä, mistä voi valita mieleisensä. Lisäksi saatavilla on upeita vaihtokuoria.

  Lue lisää blogista 10.6.
 • Osallistu kilpailuun.

  Voita Nokia Lumia 720!

  Valitse älypuhelimen kaksi tärkeintä ominaisuutta. Voit voittaa Nokia Lumia 720 älypuhelimen.

  Osallistu tästä!
 • Annika O:

  Laadukas kamera

  Hyvä kamera on Annikalle yksi puhelimen tärkeimpiä ominaisuuksia. Nokia Lumia 720:ssa sekä etu- että takakameran laatu on enemmän kuin kohdillaan.

  Lue lisää blogista 17.6.

Aloitusnäyttö

Windows Phonen aloitusnäytöstä näet aina itsellesi tärkeimmät tiedot, olipa sitten kyseessä parhaan kaverisi lähettämä tekstiviesti, seuraavan kokouksesi ajankohta, uusimmat tarjoukset tai mikä tahansa muu kohde, jonka haluat aloitusnäyttöön kiinnittää.

Live Tile -ruudut

Näiden kätevien pikkuruutujen ansiosta saat automaattisesti päivityksiä oman maailmasi asioista.

Live App -sovellukset

Näiden kätevien sovellusten avulla saat aloitusnäyttöön näkyviin haluamasi tiedot.

Fiilistele Lumia 720 -puhelinta
 • Muuttolintuja syksyllä:

  Tärkeimmät ystävät aloitusnäytöllä

  Muuttolintuja syksyllä -blogin Joanna pitää parhaisiin ystäviinsä yhteyttä päivittäin. Lumiasta läheisimmät kaverit löytyvät heti aloitusnäytöltä, joten heihin on todella helppo pitää yhteyttä.

  Lue lisää blogista 6.6.
 • Osallistu kilpailuun.

  Voita Nokia Lumia 720!

  Valitse älypuhelimen kaksi tärkeintä ominaisuutta. Voit voittaa Nokia Lumia 720 älypuhelimen.

  Osallistu tästä!
 • naaG:

  Tyylitaiturin menossa mukana

  Lumia 720 on Jannelle juuri sopivan kokoinen ja kevyt puhelin, joka kulkee kätevästi laukussa, taskussa tai kädessä. Kun aamuruuhkassa kävelee Lumia yhdessä ja höyryävä kahvi toisessa kourassa, näyttää varmasti trendikkäältä!

  Lue lisää blogista 10.6.

Ihmiset

Windows Phonella yhteydenpito itsellesi tärkeimpiin ihmisiin on todella helppoa. Vain muutamalla napsautuksella voit aloittaa keskusteluita (puhelut, teksti-, pika- ja sähköpostiviestit ja jopa Skype-keskustelut ja -puhelut), tarkistaa yhteisöpalvelusyötteet, luoda yhteystietoryhmiä ja käyttää monia muita toimintoja.

Ihmiset-toiminto

Ihmiset-toiminto ei ole pelkkä osoitekirja: sieltä näet myös kavereidesi uusimmat julkaisut, tweetit sekä valokuvat ja siellä voit myös liittyä keskusteluihin.

Tutustu Lumia 720 -puhelimeen
 • Annika O:

  Laajat kuvanmuokkausmahdolliset

  Luova studio -kuvankäsittelyohjelma tarjoaa runsaasti erilaisia tehosteita, jotka ovat kännykällä ahkerasti kuvia räpsivälle Annikalle hyödyllisiä. Innokas kuvaaja voi laajentaa muokkausmahdollisuuksiaan lisäsovelluksilla.

  Lue lisää blogista 17.6.
 • Osallistu kilpailuun.

  Voita Nokia Lumia 720!

  Valitse älypuhelimen kaksi tärkeintä ominaisuutta. Voit voittaa Nokia Lumia 720 älypuhelimen.

  Osallistu tästä!
 • Muuttolintuja syksyllä:

  Lähialueen keikat kartalle

  Joanna etsii Nokia Musiikin avulla lähimmät keikat, missä ikinä liikkuukaan. Isojen areenoiden lisäksi myös ne pienemmät keikkapaikat löytyvät Lumiasta nopeasti.

  Lue lisää blogista 6.6.

Valokuvat + kamera

Ota valokuva, korjaile sitä ja jaa se sitten teksti- tai sähköpostiviestissä, yhteisöpalvelussa tai NFC-yhteydellä – poistumatta kamerasovelluksesta. Lisäksi voit varmuuskopioida kaikki ottamasi valokuvat SkyDriveen, joten kuvasi pysyvät aina tallessa pilvessä.

Kamerasovellukset

Kaupasta saatavilla aivan uudenlaisilla kamerasovelluksilla voit vapauttaa luovuutesi suoraan kameran etsimessä.

Lumia 720 Soneran verkkokaupassa
 • Annika O:

  Kuvat jakoon

  Annika jakaa kuvia lukijoilleen Itsdagramin avulla, joka toimii samalla tavoin kuin monille tuttu Instagram. Sen avulla saa lisättyä kuvia Instagram-feediin ja tarkkailtua muiden sovelluksen käyttäjien kuvia.

  Lue lisää blogista 17.6.
 • Osallistu kilpailuun.

  Voita Nokia Lumia 720!

  Valitse älypuhelimen kaksi tärkeintä ominaisuutta. Voit voittaa Nokia Lumia 720 älypuhelimen.

  Osallistu tästä!
 • naaG:

  Selkeä käyttöjärjestelmä

  Nokia Lumia 720:n Windows 8 -käyttöjärjestelmä on Jannen mieleen. Aloitusnäkymän saa myös muokattua näppärästi omaan tyyliin sopivaksi.

  Lue lisää blogista 10.6.Musiikki + videot

Musiikki + videot -toiminnossa voit kuunnella biisejä, katsoa videoita, tilata podcasteja sekä nauttia Smart DJ -soittolistoista, jotka perustuvat pitämääsi musiikkiin. Kun teet myös Xbox Music Pass -tilauksen, voit ladata tai suoratoistaa puhelimeesi miljoonia kappaleita rajoituksetta. Tietysti voit myös synkronoida iTunes-kirjastosi puhelimeen.

Fiilistele Lumia 720 -puhelinta

Osallistu kilpailuun.

Voita Nokia Lumia 720!

Valitse älypuhelimen kaksi tärkeintä ominaisuutta. Voit voittaa Nokia Lumia 720 älypuhelimen.

Bing-haku

Tykkäätkö sushista? Etkö tykkää pihviravintoloista? Puhelin voi oppia tuntemaan pitämäsi ja vieroksumasi asiat – tämän avulla hakutoiminto voi ehdottaa sinulla ruoka- ja juomapaikkoja, kauppoja tai nähtävyyksiä, joista saatat pitää. Saat myös ehdotuksia paikallisista tarjouksista asioista, joista pidät. Kun yhdistät paikallishaun Facebookiin, saat ehdotuksia myös sen perusteella, mistä kaverisi pitävät. Lisäksi voit lukea arvosteluita, tarkistaa aukioloaikoja ja hyödyntää monia muitakin tietoja.

Lisää Bingiltä

Bing-haku tarjoaa nyt elokuvia, suosittuja uutisia, paikallisia tarjouksia ja paljon muuta (tietenkin haluamiesi hakutulosten lisäksi).

Tutustu Lumia 720 -puhelimeen
 • Muuttolintuja syksyllä:

  Omat ryhmät

  Nokia Lumia 720:stä voi seuloa yhteystiedoista erilaisia tärkeitä ryhmiä, kuten lapsuudenystävät tai vaikka bloggaajakaverit. Joannakin pystyy nyt skrollaamaan nopeasti Lumiastaan mitä tietyille ystäväpiireille tapahtuu ja kuuluu sosiaalisissa medioissa.

  Lue lisää blogista 6.6.
 • Sovellukset & Pelit

  Luova studio

  Muokkaa kuvia tällä nopealla ja helpolla kuvankäsittelyohjelmalla.

  Lue lisää sovelluksesta
 • Musiikki

  Nokia Musiikki

  Löydä musiikin maailma ja lähialueen keikat Nokia Musiikin avulla. Tarjolla on mittava määrä verkosta kuunneltavaa musiikkia.

  Lue lisää sovelluksesta

Sovellukset + pelit

Windows Phone -kauppa

Tarjolla on yli 100 000 sovellusta (ja määrä kasvaa jatkuvasti), joista joka ikinen on Microsoftin sertifioima – ja siten vapaa viruksista ja haittaohjelmista. Lisäksi saat juuri sinulle räätälöityjä sovellusehdotuksia.

Pelit-toiminto

Pelit-toiminto on oma henkilökohtainen peliluolasi. Lisäksi siellä voit muokata avatariasi, olla yhteydessä Xbox-kavereihisi ja tarkistaa, miten pisteesi ja saavutuksesi pärjäävät muiden vastaaville.

Lumia 720 Soneran verkkokaupassa


Sähköposti + viesti

Sähköposti

Voit halutessasi käyttää useita sähköpostitilejä yhdessä linkitetyssä sähköpostitilissä sekä tarkastella merkittyjä, kiireellisiä tai lukemattomia viestejä omissa näkymissään.

Viestit

Voit käydä samaa keskustelua saumattomasti teksti- tai keskusteluviesteillä. Voit myös voit liittää viesteihin valokuvia, äänimuistiinpanoja, sijaintisi ja paljon muuta.

Lumia 720 Soneran verkkokaupassa

Arvonnan järjestäjä

Indiedays Oy, jäljempänä "Indiedays".

Arvonta

Kisassa arvotaan yksi Nokia Lumia 720 -älypuhelin.

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Indiedaysin henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa. Arvontaan osallistumisen ikäraja on 18. Kaikki automatisoidut keinot osallistua ovat kiellettyjä. Epäillystä vilpistä tai huijausyrityksestä osallistuja menettää osallistumiskelpoisuutensa, ja Indiedaysillä on oikeus poistaa epäilyn kohde kilpailusta ilman erillistä ilmoitusta tai varoitusta.

Osallistumisaika

Kilpailun osallistumisaika on 3.–30.6.2013 klo 23.59 asti. Indiedays ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista.

Palkinto

1 kpl Nokia Lumia 720. Palkinnon arvo on noin 380 euroa.

Arvontoihin osallistuminen

Arvontaan osallistuminen edellyttää kilpailulomakkeen täyttämistä ja lähettämistä. Kaikkiin arvontoihin osallistutaan Indiedaysin sivuilla osoitteessa http://showroom.indiedays.com/sonera/

Arvonnan suorittaminen ja palkintojen lunastus

Arvonta suoritetaan 1.7.2013. Voitosta sekä palkinnon lunastamisesta ilmoitetaan voittajille henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa voitosta, on Indiedaysillä oikeus arpoa tilalle uusi voittaja. Palkinnot toimitetaan postitse 2 viikon sisällä kisan päättymisestä. Indiedaysillä on oikeus julkaista voittajien nimet ja kotipaikkakunnat eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Verot

Indiedays sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen


Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Arvontaan osallistujille saa lähettää tietoa Indiedaysin ja sen yhteistyökumppaneiden palveluista, eduista ja tarjouksista (kun ilmoittautuja on antanut tähän luvan). Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

Rekisteriseloste

Indiedaysin henkilötietolainmukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa http://www.indiedays.com/item/tietoja/rekisteriseloste.


Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

Indiedays Oy

Helsingissä 30.5.2012