Säästän pienillä teoilla. Säästötilille voi siirtää rahaa vähän kerrallaan, esimerkiksi rahat jotka normaalisti menisivät pieniin huvitteluihin. Pienistä säästöistä syntyy lopulta mukava vararahasto. Esimerkiksi kun jätän limpparin ostamatta tai myyn ylimääräisiä vaatteita ja tavaroita kirppiksellä, säästöä kertyy kuin huomaamatta.

Kiireisenä perheenäitinä minulle on tärkeää, että pankkiasioita pystyy hoitamaan milloin vain. Juuri uudistuneessa, entistä helppokäyttöisemmässä S-Pankin verkkopankissa voin asioida vuorokauden ajasta riippumatta. Verkkopankin kautta voin lähettää myös viestejä S-Pankin Asiakaspalveluun, jos jonkin omaan pankkiasiakkuuteeni liittyvä asia askarruttaa.

Toiveenani on päästä kukkaron herraksi ja tulla taitavaksi säästäjäksi. Pääsen säästämisessä hyvään alkuun kun teen realistisen säästämissuunnitelman. Suunnitelmaa tehdessä kannattaa miettiä tavoitteet, aikataulu ja listaamalla omia tuloja ja menoja sekä kartoittaa, kuinka suuren osan tuloistaan pystyy laittamaan sivuun ilman, että se aiheuttaa suuria muutoksia normaaliin arkeen. Suunnitelman laatimisessa minua auttaa S-Pankin asiantuntija.

Tavoitteenani on tehdä minulle säästösuunnitelma ja seurata, miten säästäminen sujuu. Siirrän säästötilille vähän kerrallaan rahaa, esimerkiksi rahat jotka normaalisti menisivät pieniin vapaa-ajan menoihin. Oiva apuri on S-Pankin verkkopankista löytyvä tulojen ja menojen seuranta -työkalu sekä maksuton saldoviesti, jonka voin tilata kätevästi sähköpostiini.

S-Pankki, arjen kumppani jo viiden vuoden ajan

Päivittäinen raha on tärkeää. S-Pankissa on koti jokapäiväisille vitosille, kympeille ja kaksikymppisille, joita käytetään arjen pieniin asioihin - leffalippuihin, ravintoloihin ja ruokaostoksiin.

Tämän päivittäisen rahaliikenteen järkevällä hoitamisella saadaan aikaan paljon. Pienistä asioista voi saada ison ilon.

Näin viisivuotissynttäreittensä aikaan S-Pankki haluaa nostaa esiin arjen raha-asiat ja rohkaista ihmisiä puhumaan niistä avoimemmin.

Jokaisen suomalaisen arki ja sen sujuvuus on tärkeää, ja siksi rahasta aletaan nyt puhua uudella tavalla, entistä avoimemmin ja vapaammin. Se on tervetullutta uutta rahakulttuuria.

Kerro säästövinkkisi ja voita 100 € S-ryhmän lahjakortti

Seuraa Ainon, Majn, Veeran ja Iinan blogeja ja sitä, miten heidän säästämisensä etenee. Bloggaajien postauksissa avautuu lukijakilpailuja, joissa sinä voit kertoa parhaan säästövinkkisi. Kerro niksisi kommentteina blogissa ja voit voittaa 100 euron S-ryhmän lahjakortin. Jokaisessa blogissa arvotaan yksi lahjakortti.

Lukijakilpailut avautuvat blogeissa:

Aino 29.10
Maj 5.11
Veera 12.11
Iina 15.11

Tutustu arvonnan sääntöihin täältä.

Lukijoiden säästövinkkejä

Palkkapäivänä maksan kaikki laskut, syön ravintoloissa ja shoppailen mutta laitan tilistäni syrjään aina 30 euroa säästöpossuun. Nyt jouluna aion viedä possun pankkiin ja ostaa säästöilläni lahjat perheelleni.

Aikku19

Laitan aina lompakosta pienet kolikot (5-50 snt) säästörasiaan. Sinne kertyy muutamassa kuukaudessa useita kymppejä rahaa, eikä kolikoiden katoamista edes oikeastaan huomaa.

Pilvi

Seuraa meitä:

Arvonnan säännöt, Säästövinkki-kisa

Indiedays Oy:n sivulla voi osallistua ”Lukijoiden säästövinkit” -kisaan.

Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

1. Arvonnan järjestäjä

S-Pankki Oy, PL 77, 00088 S-RYHMÄ.

2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä

Kilpailuun voi osallistua 29.10.–22.11.2012.

3. Arvontaan osallistuminen:

Lukijoiden säästövinkit -kisaan osallistuvat henkilöt, jotka ovat jättäneet oman säästövinkkinsä säästämisaiheiseen postaukseen Indiedaysin blogeissa ajalla 29.10.–22.11.2012. Kommenteissaan osallistujat antavat yhteystietonsa bloggaajalle. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt.

Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista, ostamista tai muun pankin toimialaan kuuluvan sopimuksen solmimista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen hyväksymistä. Sama henkilö voi osallistua kilpailuun ainoastaan yhden kerran riippumatta kommenttien määrästä.

4. Voittajien valitseminen ja julkistaminen

Voittajien arvonta suoritetaan viikoilla 45, 46 ja 47 bloggaajien toimesta. Kilpailuun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse ja blogissa. Palkintolahjakortit toimitetaan voittajille postitse. Kisan voittajien nimimerkit julkaistaan kilpailun jälkeen blogeissa sekä S-Pankin Facebook-sivulla.

5. Palkinnot

Säästövinkkinsä jättäneiden kesken arvotaan neljä S-ryhmän lahjakorttia. (4 x 100 euroa).

6. Arvonnan järjestäjän vastuu

S-Pankki Oy rajoittaa vastuunsa kilpailun palkintojen määrään.

7. Sääntöjen muuttaminen

Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

8. Arvonnan julkisuus

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistuvat myöntävät arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimimerkkinsä/nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

9. Tietojenkäsittelyperiaatteet

Tietojenkäsittelyperiaatteet on mainittu S-Pankki Oy:n rekisteriselosteessa osoitteessa www.s-pankki.fi.