Kuusi bloggaajaamme matkaavat kevään aikana kohti urheilutavoitteitaan Lidlin Sportyfeel-tuotteita apuna käyttäen. Hyppää mukaan, seuraa kunnon kehitystä ja osallistu tuotepakettien arvontaan!

Osallistu kilpailuun

Hetkiä

Harjoittelu alkoi heti, mutta kaikessa rauhassa. Olin päättänyt olla ottamatta liian suuria harppauksia, ja välttämällä näin ollen kaikki mahdolliset takapakit. Aloin kävellä säännöllisesti, seuraavaksi otin mukaan sauvat ja sitten aloin tehdä juoksun ja kävelyn yhdistelmäharjoituksia. Jokin kuitenkin alkoi mättää.

Lue lisää

Bloggy moments

Nyt se on ohi. Lauantaina rymysimme työkaverini/taisteluparini kanssa Helsingin Kaisaniemessä järjestetyssä Tough Viking - esteratajuoksussa, johon huhtikuussa ilmoitin täällä blogin puolella osallistuvani Lidlin Sportyfeel -tuotteiden ja valmennuksen tukemana.

Lue lisää

Heijastuspinta

Huh huh, nyt se on ajettu! Pirkan Pyöräilyn 2015 Klassikko on nyt ajettu. 134 kilometriä hikeä, kramppeja ja taistelua, mutta hyvässä seurassa satojen, jopa tuhansien muiden pyöräilijöiden ympäröimänä maaliin oli mukava ajaa. Tätä varten on koko kevät treenattu, osana yhteistyökampanjaa Indiedaysin ja Lidlin Sportyfeelin kanssa.

Lue lisää

Annib

Viime sunnuntaina juostiin Helsingissä Naisten Kymppi, johon minäkin osallistuin isosiskoni kanssa. Olen ollut tämän kevään mukana Indiedaysin ja Lidlin yhteistyökampanjassa, jonka tiimoilta asetin huhtikuun alussa itselleni tavoitteeksi juosta 10 kilometriä ja tehdä 10 siistiä leuanvetoa edelliseen viikonloppuun mennessä.

Lue lisää

Kaikki Mitä Olen

Kampanjan aikana olen treffannut useampaan kertaan juoksuexperttiä Maijaa ja Maija laati minulle myös juoksuharrastusta tukevan kuntosaliohjelman. Aikaisemmat Maijan tekemät saliohjelmat ovat edelleen käytössä ja liikuntaa tulee myös pesisharkkojen ja pelien muodossa, ainut mitä tarvisi lisää on aika!

Lue lisää

Annib

Ja hommahan etenee! Ei ehkä ihan niin vauhdikkaasti kuin olisin toivonut, mutta pienin askelin mennään kuitenkin koko ajan eteenpäin. Lähtötilanteeni juoksun suhteen oli se, että hölkkäsin säännöllisen epäsäännöllisesti (lähinnä aamuisin n. 2-4 kertaa viikossa) koiramme kanssa lähimaastossa. Nyt aamulenkkien kaveriksi on vakiutunut aina kerran tai kaksi kertaa viikossa juostava pidempi lenkki, jonka olen käynyt usein juoksemassa äitini kanssa Waidsee-tekojärven ympäri kiertävällä lenkkipolulla.

Lue lisää

Bloggy moments

Treeniohjelman saatuani treenifiilikset nousivat vielä aivan uusiin sfääreihin! Salitreeneissä tulee tehtyä paljon uusia ja kroppaa kuormittavia liikkeitä, joista palautuakseni käytän Sportyfeel WheyPro+ -heraproteiinijauhetta. Se on ravintosisällöltään todella kilpailukykyinen muihin markkinoilla oleviin palautusjuomajauheisiin verrattuna! WheyPro+ sisältää jopa vähemmän rasvaa ja sokeria kuin aiemmin käyttämäni heraproteiini, ja proteiinipitoisuudeltaan se eroaa vain 0,1g verran aiemmasta. Täydellistä!

Lue lisää

Kaikki Mitä Olen

Kerroinkin jo aikaisemmin olevani mukana Indiedaysin ja Lidlin Sportyfeel kampanjassa ja tässä vähän väliaikatietoja siitä missä ollaan menossa. Tavoitteena minulla on siis juosta tuo läheinen järvi ympäri ja lenkin pituudeksi tulee reilut 13 kilometria. Juoksemiseen sain kipinän aikaisemman Sportyfeel kampanjan myötä ja vaikka tuo matka tuntuu varmasti monille tosi lyhyeltä, on se minulle iso juttu, sillä olen aikaisemmin aina inhonnut juoksemista.

Lue lisää

Hetkia

Kaksi ja puoli viikkoa treenejä takana. Kunto alkaa kohentua ja matka pidentyä. Kymmenen kilometrin juoksuun on kuitenkin vielä pitkä matka ja pitkä aikakin, joten erittäin rauhassa on liikkeelle lähdetty.

Lue lisää

Pesänrakennus

Treenaaminen pt:n kanssa on kyllä ollut hienoa. Olen saanut joka kerta parempia tuloksia, kuin yksinäni ja puristettua itsestäni jokaisen hikipisaran irti!

Ton vatsatautiviikon aikana mietin välillä, että tekeekö mulla enää ikinä mieli ruokaa! Mutta kyllä se ruoka taas maistuu tosi hyvin. Noista Lidlin urheiluravinteista suosikiksi on muodostunut Chunky Chocolate ja helposti mukaan otettavat maitopohjaiset valmiit palkkarit.

Lue lisää

Heijastuspinta

Olen nyt treenaillut tavoitteellisesti noin kuukauden, mutta välissä on tullut sairasteltua flunssaa ja kiroiltua räntäsateita. En siis ole päässyt lenkille ihan niin usein, kun olin aikonut, mutta personal trainerini Olli vakuuttaa minulle, että aikaa on silti aivan riittävästi. Paras treenikuukausi on vasta edessä.

Lue lisää

Kaikki Mitä Olen

Kerroinkin aikaisemmin, että juoksu ei ole koskaan ollut mun juttu, ennen kuin nyt edellisen Sportyfeel-kampanjan aikana löysin sen ja hurahdin täysin. En kuitenkaan ole mikään kestävyysjuoksija, vaan minun lenkkini ovat olleet sellaisia noin 45 minuutin pittaisia, mitkä on ollut helppo kiireisen arjen keskellä myös toteuttaa. Juoksussa minulla on nytkin ollut ongelma, että juoksen liian lujaa ja väsyn sitten nopeasti. Sen vuoksi pitäisi opetella juoksemaan rauhallisemmin ja se onnistuu parhaiten seuraamalla sykkeitä.

Lue lisää

Pesänrakennus

Nyt mä en voi enää mokata tätä! Mulla on kaikki tuki ja mahikset, mitä vaan tällainen tavistreenaaja voi toivoa. Pääsin nimittäin ihan mahtavaan Sportyfeel- tiimiin mukaan! Nyt mulla on käytössä personal trainerin apua treenien suorittamisessa, Sportyfeel-urheiluravinteita kaappi täynnä, Lidlin Deli - tuoremarjoja terveellisiin välipaloihin ja ihan mahtava tsemppi!

Lue lisää

Heijastuspinta

Nyt haluaisinkin julkistaa teille yhden isoista tavoittestani tälle kesälle: Aion osallistua Pirkan pyöräilyn Näsijärven kiertävälle ympäriajolle 7. 6. Klassikko-rundin pituus on 134 kilometriä, ja tähän siis tähtään. Kirjoitan kevään ja alkukesän mittaan treenitunnelmiani ja fiiliksiäni tätä tavoitetta kohti edetessäni. Tiesin jo viime kesän lopulla, että haluan treenta tuohon ympäriajoon, ja olinkin onnekas, että pääsin saamaan lisäpotkua treeneilleni Indiedaysin ja Lidlin yhteistyökamppiksesta, jossa seurataan bloggaajien treenitavoitteiden toteutumista.

Lue lisää

Bloggy Moments

Sain työkaveriltani haasteen lähteä hänen kanssaan 5.9. Kaisaniemessä järjestettävään Tough Viking-esteratakilpailuun. Kisassa ylitetään toinen toistaan haastavampia esteitä, jotka ovat sijoiteltuna 12km matkalle. Esteissä vaaditaan monenlaista taitoa, kestävyyttä ja voimaa, joten ihan suoraan kotisohvan pohjalta en uskalla kilpailuun lähteä. Tämän projektin tukena saan kunnian käyttää Lidl Sportyfeel-tuotteitaLidlin ja Indiedaysin yhteisen kampanjan myötä, missä olen mukana!

Lue lisää

Annib

Maratoonariksi minusta ei (ainakaan vielä) ole, mutta ajattelin, että Helsingissä 24.5. järjestettävä Naisten Kymppi voisi sen sijaan olla minulle hyvinkin realistinen tavoite. En ole nimittäin tietääkseni koskaan juossut yhtäjaksoisesti niinkään pitkää matkaa. 1. Tavoitteeni on siis juosta 10 kilometriä toukokuussa 2015. Koska olen luonteeltani kunnianhimoinen, varsinkin kun puhutaan urheilullisista tavoitteista, en tyytynyt vain yhteen tavoitteeseen vaan asetin itselleni myös toisen eri osa-aluetta mittaavan tavoitteen. 2. Tavoitteeni on tehdä 10 siistiä leuanvetoa putkeen toukokuun 24. päivään mennessä.

Lue lisää

Hetkiä

Kevään tulo saa suomalaiset heräämään, tekemään suunnitelmia ja asettamaan tavoitteita tulevalle kesälle. Olen aina ollut huono tekemään uuden vuoden lupauksia keskitalven pakkasten aikaan, kun ulkona on pimeää ja kylmää, mutta onneksi jo kevään ensimmäiset aurinkoiset päivä saavat koko olemuksen hymyilemään. Tästä syystä on siis paljon luontevampaa luoda suunnitelmia ja tavoitteita näin kevään tullen, kun luontokin on mukana tsemppaamassa kohti päämäärää.

Lue lisää

Lue myös muiden bloggaajien kokemuksia Sportyfeel-tuotteista osana kuntoprojektiaan

Anna & Sebastian

Olin jumahtanut aktiivisesta liikkujasta sohvamöhköksi. Nyt kahdeksan viikon intensiivisen treenaamisen ja kurinalaisen syömisen jälkeen olo on kyllä kieltämättä aika erilainen.

Lue lisää

Värikäs Elämäni

Koin saavani tästä juuri sen mitä kaipasin - mukavan potkun persauksiin ja pari kivaa Sportyfeel tuotetta, jotka jäävät käyttöön.

Lue lisää

Are you feeling fashionable?

Asetin tavoitteekseni juurikin niiden terveellisten elämäntapojen opettelun, mutta mulle tärkeimpänä tavoitteena oli laihtuminen. Olin onnistunut lihomaan ihan vahingossa tosi paljon, joten tavoitteena on vanhoihin lempivaatteisiin mahtuminen ja tyytyväisyys omaan vartaloon.

Lue lisää

Kaikki Mitä Olen

Tämä kampanja on ollut kokonaisuudessaan todella mukava ja motivoiva. Se, että tuloksista ja treenijutuista kirjoittaa myös julkisesti on ollut hyvä kannustin. Olen aina rakastanut liikuntaa, mutta lasten jälkeen se on ollut asia, josta olen itse luopunut kun olen ajatellut etten ehdi.

Lue lisää

Kaikki Mitä Olen

”Itsellä tavoitteena oli lihasmassan kasvattaminen, ne terveellisemmät elämäntavat ja yksinkertaisesti parempi olo. Kuinka siis itsekuri on pitänyt?”

Lue lisää

Isot Protein+-proteiini-patukat, 60 g tai 61 g

Makuina: Chunky Chocolate, Strawberry & White Chocolate, Crispy Caramel, Fine Licorice (60 g), Strawberry Rasberry Chocolate tai Double Chocolate (61 g). Näissä patukoissa on runsaasti proteiinia. Nappaa välipalaksi tai nauti treenin jälkeen. Useita makuja, myös gluteeniton ja laktoositon vaihtoehto.

Pienet Protein+
-proteiinipatukat, 35 g

Makuina: Strawberry & White Chocolate tai Apple Cinnamon. Pienempi vaihtoehto välipalaksi. Sujauta reppuun tai käsilaukkuun ja nappaa lisäenergiaa tarpeen tullen. Patukoissa runsaasti proteiinia, joka auttaa hillitsemään nälän tunnetta.

Are you feeling fashionable?

Kuukauden jälkeen on silmä tottunut arvioimaan ruoka-aineita grammamääräisesti, ja vaaka on jätetty pois ruoanlaiton yhteydestä. Haasteeseen Nadja lähti heti alusta asti täysin panoksin!

Lue lisää

Värikäs Elämäni

”Kuukausi on nyt "laihdutuskuuria" takana ja olo on mainio”, kertoo Pipsa. Alkuväsymyksistä on selviydytty, ja tulokset näyttävät erittäin hyviltä.

Lue lisää

L-karnitiinijuoma, 500 ml

L-karnitiinia sisältävä raikas juoma dieetin tueksi. Ei sisällä rasvaa, hiilihydraatteja, laktoosia tai gluteenia. Kaksi herkullista makua.

Whey pro+
-proteiinijuomajauhe, 600 g

Makuina: Chocolate tai Strawberry Laadukas proteiinijauhe sekoittuu hyvin mihin tahansa nesteeseen. Sopii päivittäiseksi proteiini-lisäksi urheilijoille täydentämään monipuolista ruokavaliota ja kasvanutta proteiniinin tarvetta. Lisää proteiinipitoisuutta myös leivonnaisiin korvaamalla osa jauhoista proteiinijauheella. Pakkauksesta saa n. 20 annosta, à 30 g. Mukana mittalusikka.

Anna & Sebastian

Miten kuntokuuri sujui Thaimaan reissun aikana? Miten haaste on lähtenyt käyntiin? Kurkkaa Annan fiiliksiä postauksesta!

Lue lisää

Kaikki Mitä Olen

Bloggaajan tavoitteena on terveellisten elämäntapojen sisäistäminen. Perusruokavalio on kunnossa, sen sijaan välipaloja tuli lisätä paljon. Miten se ensimmäinen Personal Trainer -tapaaminen sitten menikään?

Lue lisää

Are you feeling fashionable?

Kiireisessä päivärytmissä syöminen saattaa usein jäädä. Nadjalla kulkeekin nykyään aina muutama Sportyfeel-patukka laukussa, jottei nälkä pääse yllättämään!

Lue lisää

Värikäs Elämäni

Värikäs Elämäni -Pipsa otti Sportyfeel tuotteet osaksi kolmen kuukauden laihdutuskuuria. Kurkkaa, mistä puhuttiin ensimmäisellä Personal Trainer -kerralla!

Lue lisää

Anna & Sebastian

Anna & Sebastian -blogin Anna lähti mukaan Sportyfeelin kuntokuurille. Kurkkaa miten käynti Personal Trainerilla sujui!

Lue lisää

Miksi minun kannattaisi ottaa Sportyfeel -tuotteet osaksi treeniäni?

  • oikeat tuotteet ja ravinteet osana monipuolista ruokavaliota auttavat jaksamaan pidempään ja pitävät sinut virkeänä
  • ihakset saavat tarvitsemansa ravinteet, joten ne eivät väsy yhtä nopeasti ja saat yhdestä harjoituskerrasta enemmän irti
  • kovempi treeni -> nopeampi kehitys
  • palautuminen nopeutuu, eivätkä lihakset ole niin kipeät treenin jälkeen

Urheiluravinteetkin voivat
olla hyvänmakuisia

Tuotevalikoiman jokainen tuote on kehitetty huolella ja olemme panostaneet tuotekehityksessä erityisesti niiden hyvään makuun. Olemme kehittäneet tuotteisiimme onnistuneen reseptin, jossa urheilijoiden erityistarpeet ja hyvä maku kohtaavat. Sportyfeel-tuoteryhmällä haluamme tavoittaa siis myös ne asiakkaat, jotka ovat pysytelleet lisäravinteista kaukana niiden maun takia. Sportyfeel-tuotteet sopivat erityisesti täydentämään aktiiviliikkujan ruokavaliota. Tuoteperheestä löytyy kuitenkin myös proteiinipitoisia välipalavaihtoehtoja heille, jotka haluavat muuten vain täydentää ruokavaliotaan tai korvata joitakin ravintoon liittyviä epäterveellisiä valintojaan paremmalla vaihtoehdolla.

Valikoimassa paljon
kotimaisia tuotteita

Suurin osa Sportyfeel-tuotteista valmistetaan ja pakataan Suomessa. Kotimaista tuotantoa ovat esimerkiksi palautus- ja proteiinijuomajauheet, maitopohjaiset proteiinijuomat, L-karnitiinijuoma, urheilujuomajauhe sekä laktoosittomat proteiinipatukat. Muut tuotteet valmistetaan Keski-Euroopassa tai Ruotsissa.

Uutta! Kätevät annospussit

Sportyfeel-tuotesarja tuo mukanaan markkinoille laajan valikoiman erilaisia kerta-annospusseja. Etenkin palautusjuomajauhe- sekä proteiinijuomajauheannospussit ovat odotettuja uutuuksia. Nyt sinun ei enää tarvitse ostaa isoa purkkia kerralla, jos haluat kokeilla jotakin uutta makua. Kerta-annospussit kulkevat helposti mukanasi töihin, matkalle, mökille tai treenipaikkaan, johon et tarvitse mukaasi kokonaista treenikassia. Jauheen voit oman makusi mukaan sekoittaa joko veden, maidon tai mehun sekaan. Kätevää! Juuri oikea annostus yhdessä pussissa ja heti valmis nautittavaksi!

Isot Protein+-proteiini-patukat, 60 g tai 61 g

Makuina: Chunky Chocolate, Strawberry & White Chocolate, Crispy Caramel, Fine Licorice (60 g), Strawberry Rasberry Chocolate tai Double Chocolate (61 g). Näissä patukoissa on runsaasti proteiinia. Nappaa välipalaksi tai nauti treenin jälkeen. Useita makuja, myös gluteeniton ja laktoositon vaihtoehto.

Pienet Protein+
-proteiinipatukat, 35 g

Makuina: Strawberry & White Chocolate tai Apple Cinnamon. Pienempi vaihtoehto välipalaksi. Sujauta reppuun tai käsilaukkuun ja nappaa lisäenergiaa tarpeen tullen. Patukoissa runsaasti proteiinia, joka auttaa hillitsemään nälän tunnetta.

Delicious Protein
-proteiinipatukat, 35 g

Makuina: Blueberry Yogurt Dream, Rasberry Red Currant White Chocolate, Creamy Caramel tai Chocolate ‘n’ Nuts. Haukkaa ennen treeniä antamaan energiaa tai taltuta makean himo. Maukkaat patukat sisältävät tiamiinia ja B6-vitamiinia sekä runsaasti proteiinia.

Delicious Protein
-proteiinivanukasjauhe, 30 g

Makuina: Chocolate, Strawberry & White Chocolate, Mango Peach tai Cafe Latte. Oletko kyllästynyt syömään proteiinirahkaa? Vaihtelua välipaloihin saat Sportyfeel-proteiinivanukasjauheilla. Sekoita kerta-annospussin sisältö veteen tai maitoon, anna jähmettyä pari minuuttia ja herkullinen vanukas on valmis. Tuotteet ovat gluteenittomia.

Kätevät kerta-annospussit

Proteiinijuoma 30 g, palautus-juoma 70 g tai urheilujuoma 45 g. Kätevän kokonsa ansiosta helppo ottaa mukaan minne tahansa! Ota mukaan treenikassiin, töihin, mökille tai matkalle. Proteiini- ja palautusjuomajauheet voi sekoittaa veteen, maitoon tai mehuun. Oikea annostus valmiina, joten et tarvitse mittalusikkaa.

Maitopohjainen Recovery-proteiinijuoma, 330 ml

Makuina: Chocolate, Vanilla, Strawberry tai Blueberry. Maustettu maitojuoma, johon on lisätty sopivassasuhteessa proteiinia ja hiilihydraatteja. Juoma sisältää myös D-vitamiinia, kalsiumia sekä riboflaviinia ja B12-vitamiinia. Juoman hiilihydraatit auttavat kehoa palautumaan ja proteiinit taas vahvistavat lihaksiasi. Herkullinen maku ja heti valmis nautittavaksi.

L-karnitiinijuoma, 500 ml

L-karnitiinia sisältävä raikas juoma dieetin tueksi. Ei sisällä rasvaa, hiilihydraatteja, laktoosia tai gluteenia. Kaksi herkullista makua.

Whey pro+
-proteiinijuomajauhe, 600 g

Makuina: Chocolate tai Strawberry Laadukas proteiinijauhe sekoittuu hyvin mihin tahansa nesteeseen. Sopii päivittäiseksi proteiini-lisäksi urheilijoille täydentämään monipuolista ruokavaliota ja kasvanutta proteiniinin tarvetta. Lisää proteiinipitoisuutta myös leivonnaisiin korvaamalla osa jauhoista proteiinijauheella. Pakkauksesta saa n. 20 annosta, à 30 g. Mukana mittalusikka.

Reco pro+
-proteiinijuomajauhe, 700 g

Makuina: Chocolate tai Strawberry. Palautusjuomajauhe sisältää hiilihydraatteja sekä proteiinia ja on rikastettu kreatiinilla. Se soveltuu kovatehoista harjoittelua suorittaville aikuisille, sillä tuotteen sisältämä kreatiini auttaa palautumaan rankastakin treenistä nopeammin. Valmis palautusjuoma on gluteeniton ja vähälaktoosinen. Pakkaus sisältää n. 10 annosta, à 70 g. Mukana mittalusikka.

Urheilujuomajauhe, 450 g

Makuna: LemonSopii nautittavaksi erityisesti ennen treeniä tai sen aikana. Treenin aikana nautittuna juoma täydentää hiilihydraattivarastoja, estää verensokeria laskemasta ja ylläpitää nestetasapainoa parantaen suorituskykyä kestävyys-harjoittelun aikana. Pakkauksesta saa n. 10 annosta, à 70 g. Mukana mittalusikka.

Tickle Your Fancy

Sara on bloggaaja ja opiskelija, jonka elämässä riittää kiirettä. Liikuntaan koukuttunut bloggaaja löytää kuitenkin aina aikaa treenille, jolloin myös hyville urheiluravinteille on kova kysyntä.

Lue lisää

Miksi minun kannattaisi ottaa Sportyfeel -tuotteet osaksi treeniäni?

  • oikeat tuotteet ja ravinteet osana monipuolista ruokavaliota auttavat jaksamaan pidempään ja pitävät sinut virkeänä
  • ihakset saavat tarvitsemansa ravinteet, joten ne eivät väsy yhtä nopeasti ja saat yhdestä harjoituskerrasta enemmän irti
  • kovempi treeni -> nopeampi kehitys
  • palautuminen nopeutuu, eivätkä lihakset ole niin kipeät treenin jälkeen

Ainon tarinoita treenaamisesta

Aino on personal trainer ja ryhmäliikuntaohjaaja, jonka intohimoja ovat liikunta, hyvinvointi ja ravitsemus. Työkseen urheilevalle bloggaajalle laadukkaat urheiluravinteet ovatkin erityisen tärkeitä, ja niitä tulee nautittua päivittäin.

Lue lisää

Mami Go Go

Kaksi pientä lasta pitää Mami Go Go -blogin Mintun kiireisenä. Hän pyrkii kuitenkin urheilemaan mahdollisimman paljon ja syömään terveellisesti, sillä ne tuovat hyvän olon. Kiireisen arjen keskellä Sportyfeel-proteiinipatukat tulevat tarpeeseen.

Lue lisää

Urheiluravinteetkin voivat
olla hyvänmakuisia

Tuotevalikoiman jokainen tuote on kehitetty huolella ja olemme panostaneet tuotekehityksessä erityisesti niiden hyvään makuun. Olemme kehittäneet tuotteisiimme onnistuneen reseptin, jossa urheilijoiden erityistarpeet ja hyvä maku kohtaavat. Sportyfeel-tuoteryhmällä haluamme tavoittaa siis myös ne asiakkaat, jotka ovat pysytelleet lisäravinteista kaukana niiden maun takia. Sportyfeel-tuotteet sopivat erityisesti täydentämään aktiiviliikkujan ruokavaliota. Tuoteperheestä löytyy kuitenkin myös proteiinipitoisia välipalavaihtoehtoja heille, jotka haluavat muuten vain täydentää ruokavaliotaan tai korvata joitakin ravintoon liittyviä epäterveellisiä valintojaan paremmalla vaihtoehdolla.

Valikoimassa paljon
kotimaisia tuotteita

Suurin osa Sportyfeel-tuotteista valmistetaan ja pakataan Suomessa. Kotimaista tuotantoa ovat esimerkiksi palautus- ja proteiinijuomajauheet, maitopohjaiset proteiinijuomat, L-karnitiinijuoma, urheilujuomajauhe sekä laktoosittomat proteiinipatukat. Muut tuotteet valmistetaan Keski-Euroopassa tai Ruotsissa.

Uutta! Kätevät annospussit

Sportyfeel-tuotesarja tuo mukanaan markkinoille laajan valikoiman erilaisia kerta-annospusseja. Etenkin palautusjuomajauhe- sekä proteiinijuomajauheannospussit ovat odotettuja uutuuksia. Nyt sinun ei enää tarvitse ostaa isoa purkkia kerralla, jos haluat kokeilla jotakin uutta makua. Kerta-annospussit kulkevat helposti mukanasi töihin, matkalle, mökille tai treenipaikkaan, johon et tarvitse mukaasi kokonaista treenikassia. Jauheen voit oman makusi mukaan sekoittaa joko veden, maidon tai mehun sekaan. Kätevää! Juuri oikea annostus yhdessä pussissa ja heti valmis nautittavaksi!

All you need is white

Pienen vauvan äitinä Satun oma aika jää usein vähille. Hän yrittää kuitenkin käydä uimassa säännöllisesti, ja vaunujen kanssa tulee lenkkeiltyä pari kertaa päivässä. Sportyfeel-tuotteet antavatkin energiaa uinnin jälkeen ja toimivat erinomaisina välipaloina kiireisen arjen keskellä.

Lue lisää

Merenhelmi

Terveelliset elämäntavat on Merenhelmi -blogin Veeran sydäntä lähellä. Myös opiskelu vie paljon bloggaajan aikaa, joten hyvät ja kätevät välipalat ovat usein tarpeen.

Lue lisää

Isot Protein+-proteiini-patukat, 60 g tai 61 g

Makuina: Chunky Chocolate, Strawberry & White Chocolate, Crispy Caramel, Fine Licorice (60 g), Strawberry Rasberry Chocolate tai Double Chocolate (61 g). Näissä patukoissa on runsaasti proteiinia. Nappaa välipalaksi tai nauti treenin jälkeen. Useita makuja, myös gluteeniton ja laktoositon vaihtoehto.

Pienet Protein+
-proteiinipatukat, 35 g

Makuina: Strawberry & White Chocolate tai Apple Cinnamon. Pienempi vaihtoehto välipalaksi. Sujauta reppuun tai käsilaukkuun ja nappaa lisäenergiaa tarpeen tullen. Patukoissa runsaasti proteiinia, joka auttaa hillitsemään nälän tunnetta.

Delicious Protein
-proteiinipatukat, 35 g

Makuina: Blueberry Yogurt Dream, Rasberry Red Currant White Chocolate, Creamy Caramel tai Chocolate ‘n’ Nuts. Haukkaa ennen treeniä antamaan energiaa tai taltuta makean himo. Maukkaat patukat sisältävät tiamiinia ja B6-vitamiinia sekä runsaasti proteiinia.

Delicious Protein
-proteiinivanukasjauhe, 30 g

Makuina: Chocolate, Strawberry & White Chocolate, Mango Peach tai Cafe Latte. Oletko kyllästynyt syömään proteiinirahkaa? Vaihtelua välipaloihin saat Sportyfeel-proteiinivanukasjauheilla. Sekoita kerta-annospussin sisältö veteen tai maitoon, anna jähmettyä pari minuuttia ja herkullinen vanukas on valmis. Tuotteet ovat gluteenittomia.

Sisustus ja sepustus

Sisustus ja Sepustus -blogin Soilella on meneillään ”jouluksi kuntoon” -projekti, jossa Lidlin Sportyfeel-sarjan proteiinipatukat ja palautusjuomat ovat tärkeässä roolissa.

Lue lisää

Hetkiä

Hetkiä-blogin Katriina on pienen tytön äiti, jolle koko perheen kokonaisvaltainen hyvinvointi on tärkeää. Hyvät ravintoarvot omaavat Sportyfeel-tuotteet helpottavat aktiivisen Katriinan arkea.

Lue lisää

Kätevät kerta-annospussit

Proteiinijuoma 30 g, palautus-juoma 70 g tai urheilujuoma 45 g. Kätevän kokonsa ansiosta helppo ottaa mukaan minne tahansa! Ota mukaan treenikassiin, töihin, mökille tai matkalle. Proteiini- ja palautusjuomajauheet voi sekoittaa veteen, maitoon tai mehuun. Oikea annostus valmiina, joten et tarvitse mittalusikkaa.

Maitopohjainen Recovery-proteiinijuoma, 330 ml

Makuina: Chocolate, Vanilla, Strawberry tai Blueberry. Maustettu maitojuoma, johon on lisätty sopivassasuhteessa proteiinia ja hiilihydraatteja. Juoma sisältää myös D-vitamiinia, kalsiumia sekä riboflaviinia ja B12-vitamiinia. Juoman hiilihydraatit auttavat kehoa palautumaan ja proteiinit taas vahvistavat lihaksiasi. Herkullinen maku ja heti valmis nautittavaksi.

L-karnitiinijuoma, 500 ml

L-karnitiinia sisältävä raikas juoma dieetin tueksi. Ei sisällä rasvaa, hiilihydraatteja, laktoosia tai gluteenia. Kaksi herkullista makua.

Whey pro+
-proteiinijuomajauhe, 600 g

Makuina: Chocolate tai Strawberry Laadukas proteiinijauhe sekoittuu hyvin mihin tahansa nesteeseen. Sopii päivittäiseksi proteiini-lisäksi urheilijoille täydentämään monipuolista ruokavaliota ja kasvanutta proteiniinin tarvetta. Lisää proteiinipitoisuutta myös leivonnaisiin korvaamalla osa jauhoista proteiinijauheella. Pakkauksesta saa n. 20 annosta, à 30 g. Mukana mittalusikka.

Annib

Paljon liikkuvalle Annille urheiluravinnetuotteet ovat tuttuja. Lidlin Sportyfeel-sarjan tuotteet ovat hyvän makuisia ja helppo napata treeniä ennen tai sen jälkeen!

Lue lisää

Reco pro+
-proteiinijuomajauhe, 700 g

Makuina: Chocolate tai Strawberry. Palautusjuomajauhe sisältää hiilihydraatteja sekä proteiinia ja on rikastettu kreatiinilla. Se soveltuu kovatehoista harjoittelua suorittaville aikuisille, sillä tuotteen sisältämä kreatiini auttaa palautumaan rankastakin treenistä nopeammin. Valmis palautusjuoma on gluteeniton ja vähälaktoosinen. Pakkaus sisältää n. 10 annosta, à 70 g. Mukana mittalusikka.

Urheilujuomajauhe, 450 g

Makuna: LemonSopii nautittavaksi erityisesti ennen treeniä tai sen aikana. Treenin aikana nautittuna juoma täydentää hiilihydraattivarastoja, estää verensokeria laskemasta ja ylläpitää nestetasapainoa parantaen suorituskykyä kestävyys-harjoittelun aikana. Pakkauksesta saa n. 10 annosta, à 70 g. Mukana mittalusikka.

Kohta kunnossa

Jennan blogissa treenataan ja edetään kohti unelmakroppaa kiireisen päivätyön ohella. Palautusjuoma nautitaan joka treenin jälkeen ja proteiinipatukat ovat monesti pelastaneet, kun aika ei riitäkään ruuanlaittoon.

Lue lisää

The Moment

The Moment -blogia kirjoittavan Lauran päivät kuluvat työharjoittelussa, minkä jälkeen vuorossa ovat treenit. Kätevät ja ravintoarvoiltaan laadukkaat välipalat ovatkin äärimmäisen tärkeitä, jotta hän jaksaa koko päivän.

Lue lisää

Saijis

Saijis-blogin parikymppinen Saija rakastaa shoppailua ja terveellisiä aamupaloja. Sportyfeel-proteiinipatukat helpottavat kiireisen nuoren naisen elämää, sillä niitä on helppo kantaa mukana laukussa ja nauttia välipalaksi missä vaan.

Lue lisää

Lidl Sportyfeel -kilpailun säännöt

1. Järjestäjä

Lidl Suomi Ky, PL 115, FI-01611 Vantaa (jäljempänä järjestäjä)

2. Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki yli 18-vuotiaat Suomessa asuvat henkilöt pois lukien järjestäjän työntekijät. Alle 18-vuotiailla tulee olla huoltajan suostumus osallistumiseen ja palkinnon vastaanottamiseen.

3. Kilpailuaika

Kilpailuun voi osallistua 8.4–30.5.2015 välisenä aikana.

4. Kuinka osallistua kilpailuun

Kilpailuun osallistutaan kampanjasivulla http://showroom.indiedays.com/sportyfeel tykkäämällä suosikkituotteesta, jota haluaisi kokeilla. Kaikkien lomakkeiden täyttäneiden kesken arvotaan 5 (viisi) kappaletta 30 euron arvoisia Sportyfeel-tuotepaketteja.

5. Palkinto ja sen jakaminen

Palkintona arvotaan arvotaan 5 kappaletta 30 € arvoisia tuotepaketteja kaikkien Indiedaysin sivuilla äänestäneiden ja tietonsa jättäneiden kesken.

6. Palkinnon luovutus / julkisuus

Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

7. Järjestäjän vastuu

Järjestäjän kollektiivinen vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa järjestäjän, kilpailun yhteistyökumppanin kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

8. Osallistuminen ilman ostopakkoa

Kilpailuun ja arvontaan osallistuminen ei vaadi ostopakkoa.

9. Arpajaisvero / vaihto

Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä virallisissa säännöissä luetelluista palkinnoista. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Palkintoja ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan.

10. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden säännönmuutoksiin.

Kilpailussa kerättyjä yhteystietoja käytetään vain palkintojen lähettämiseen. Tietoja kampanjasivujen käytöstä voidaan kerätä ja käsitellä, jotta kampanjamallia pystytään edelleen kehittämään. Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy nämä säännöt.

Osallistujan henkilökohtaisia tietoja ei luovuteta kolmannen osapuolen käyttöön ilman osallistujan hyväksyntää. Lainmukaisesti jokaisella osallistujalla on oikeus tarkastella, muuttaa tai poistaa kilpailua varten annetut henkilökohtaiset tietonsa. Tehdäkseen näin, osallistuja voi ottaa yhteyttä sähköpostiin: indiedays@indiedays.com