Valitse oma suosikki juhlien pelastajaksi ja voita se itsellesi! Arvomme 20 taskukokoista juhlien pelastajaa. Arvonnan pääpalkintona ylellinen MICHAEL KORSin musta Brooke Medium Tote -laukku (arvo 350 €), jolla kuljetat arvotavarasi niin arjessa kuin juhlan kynnyksellä.

Bloggaajamme pääsevät kevään mittaan kokeilemaan terveyteen liittyviä juhlien pelastajia. Pysy bloggaajien tuotekokemusten matkassa seuraamalla tälle sivulle nostettavia postauksia.

Voi hyvin juhlissa!

Viritä itsesi juhlatunnelmaan ja jätä arkihuolet taaksesi. Juhlapöytien notkuessa herkkuja, himottavan upeiden, mutta ah niin epämukavien kenkien odotellessa jalkaan pääsyä ja loistokkaan mekon pingottavan kankaan uhkaillessa on hyvä kuitenkin olla valmistautunut tulevaan:

 1. Sujauta laukkuusi kätevän kokoinen NogasinGO: hedelmän makuisten purutablettien alfagalaktosidaasi-entsyymi vähentää tehokkaasti vatsan turvotusta ennen ateriaa nautittuna.
 2. Asettele viereen yhtä kätevän kokoinen LactraseGO, jonka sisältämä laktaasi-purutabletti vapauttaa laktoosia kaihtavan juhlaväen herkuttelemaan huoletta.
 3. Nappaa mukaan myös kätevät Wondermin rakonestolaastarit, jotka saattavat mahdollistaa tanssiaskeleet kengillä kuin kengillä ja poistavat huolet myös iholla olevien juhlavaatteiden karkeista saumoista.
 4. Ikimuistoisten juhlien päätteeksi voi olla vaikea saada unenpäästä kiinni. Pidä mukanasi Melarest Travel Mint: sen sisältämä melatoniini helpottaa nukahtamista, nyt mintun makuisena purutablettina.

Kaikki tuotteet saatavilla apteekista.

La Dolce Vita

Lue lisää

A piece of inspiration

Lue lisää

Casa Blanco

Lue lisää

Under my umbrella

Lue lisää

Optimismia ja energiaa

Lue lisää

Ennin kengissä

Lue lisää

Salla's Life

Lue lisää

Kahvakuula kainalossa

Lue lisää

Kiss my food

Lue lisää

Aeska

Lue lisää

Good Mood Mondays

Lue lisää

princess syndrom

Lue lisää

Hattaraa

Lue lisää

Satueria

Lue lisää

Mustetahroja

Lue lisää

Kun juhlapöydät notkuvat herkkuja, on sallittua nautiskella

Juhlissa et voi ehkä valita, mitä syöt ja lopputuloksena saattaa olla kiusallinen vatsan turvotus. Nogasin GO on tehokas ja helppokäyttöinen ruoansulatusentsyymi. Se sisältää luontaista alfagalaktosidaasi- entsyymiä. Entsyymin on tutkimuksissa todettu vähentävän vatsakipua, turvotusta ja ilmavaivoja. Nogasin-valmisteen avulla voit nauttia monipuolisesta ja terveellisestä ruokavaliosta ilman ikäviä ruoansulatusvaivoja. Nogasin GO toimii ennaltaehkäisevästi ennen kuin ikäviä oireita on syntynyt, ja siksi se tulee ottaa ennen ateriaa.

Nogasin GO sopii päivittäiseen ja myös pitkäaikaiseen käyttöön. Nogasin otetaan ennen ateriaa, sillä sen sisältämä alfagalaktosidaasi-entsyymi toimii vatsavaivoja ennaltaehkäisevästi. Nogasin GO -purutabletti on helppo nauttia ilman vettä. Se on kätevä ja helppo kuljettaa mukana niin arkena kuin juhlissa.

Saatavilla apteekista. Lisätietoa osoitteessa www.nogasin.fi

Täsmäapu laktoosi-intolerantikolle

Moni jäätelöannoksesta tai kermakakusta haaveileva joutuu juhlissa kieltäytymään herkusta. Laktoosi-intolerantikko saa vatsavaivoja maitotuotteiden sisältämästä laktoosista. Maitotuotteita ei kuitenkaan tarvitse vältellä, sillä apteekeissa myytävä Lactrase-laktaasientsyymivalmiste on helppo, tehokas ja turvallinen apu vatsa- ja suolisto-oireiden ennaltaehkäisyyn.

Lactrase GO -purutabletti on helppo nauttia ilman vettä. Pidä kätevänkokoinen Lactrase GO aina mukanasi matkoilla, ravintoloissa, kahviloissa ja juhlissa. Ota 1–2 purutablettia ennen kuin syöt maitotuotteita ja nauti huoletta. Alkuperäinen Lactrase-laktaasientyymi on tuonut avun suomalaisten laktoosivaivoihin jo 25 vuoden ajan!

Saatavilla apteekista. Lisätietoa osoitteessa www.lactrase.fi

Juhlahumuun on houkuttelevaa sujauttaa jalkaan kauniit kengät, mutta mitenkäs mukavuus?

Wonderm® Blister Defence on ihonvärinen, uudelleen kiinnittyvä, pehmeä ja joustava silikonisidos rakkojen ja hiertymien ehkäisyyn ja hoitoon. Alun perin sidosteknologia kehitettiin ammattiurheilijoiden tarpeisiin suojaamaan kovan rasituksen kohteeksi joutuvaa ihoa kehon eri alueilla.

Wonderm-sidoksen silikonipinta kiinnittyy ihoon pehmeästi mutta napakasti. Sidos irtoaa kivuttomasti eikä vahingoita herkkääkään ihoa.

Runsas rei’itys tekee sidoksesta hengittävän. Lycra®-pinta antaa sidokselle silkkimäisen tunnun ja ehkäisee sen rullautumisen. Wonderm-sidos joustaa sekä pituus- että leveyssuunnassa. Sidos on suihkunkestävä, ja se voi olla paikoillaan useita päiviä.

Saatavilla apteekista. Lisätietoa osoitteessa www.wonderm.fi

Lomasta halutaan nauttia täysillä

Kun loma koittaa, halutaan nauttia siitä täysin rinnoin ja viettää yöt mukavasti leväten. Erityisesti usean aikavyöhykkeen yli matkustettaessa nukahtamisvaikeudet ovat yleisiä. Joillakin nukahtamisvaikeuksia aiheuttaa myös vieraassa ympäristössä nukkuminen tai aktiivisuus ilta-aikaan. Käsilaukkuun mahtuva Melarest Travel Mint sopii hyvin myös mökillä ja kyläpaikassa käytettäväksi. Hyvänmakuinen ja suussa hajoava tabletti on helppo ottaa ilman vettä.

Melatoniini on etenkin aivojen käpyrauhasesta erittyvä hormoni, joka osallistuu uni-valverytmin säätelyyn. Melatoniinin eritys lisääntyy pimeässä ja sillä on unettava vaikutus. Tämän vuoksi se helpottaa nukahtamista ja auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Lisäksi se auttaa lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Tuote sopii sekä satunnaiseen että jatkuvaan käyttöön.

Melarest Travel Mint sisältää 1 mg melatoniinia yhdessä tabletissa. Mintun makuiset, hammasystävälliset suussa hajoavat tabletit ovat helposti mukana pidettävässä taskupakkauksessa. Melarest Travel Mintin sisältämä melatoniini imeytyy nopeasti ja helpottaa nukahtamista.

Saatavilla apteekista. Lisätietoa osoitteessa www.melarest.fi

Kilpailun säännöt:

Kilpailun osallistumisaika on 15. maaliskuuta–7.kesäkuuta 2015.

Osallistujien kesken arvotaan 20 tuotepalkintoa sekä pääpalkintona MICHAEL KORS Brooke Medium Tote -laukku (arvo 350 €). Arvonta suoritetaan 8.6.2015. Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

Arvontaan sovelletaan lisäksi seuraavia sääntöjä:

 1. Arvontaan eivät voi osallistua Oy Verman Ab:n työntekijät eivätkä muiden tämän kampanjan suunnitteluun tai toteutukseen osallistuvien yritysten työntekijät.
 2. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumiseen.
 3. Sama henkilö voi osallistua arvontaan vain kerran.
 4. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden (2) viikon kuluessa arvonnasta, arvonnan järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja.
 5. Voittajan tulee palkintoa lunastaessaan todistaa pyydettäessä henkilöllisyytensä.
 6. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.
 7. Arvonnan järjestäjä vastaa arpajaisveron suorittamisesta.
 8. Voittajien nimet (Etunimi, S., Paikkakunta) voidaan julkaista Arvonnan järjestäjän online-kanavissa.
 9. Palkinto toimitetaan kohtuullisessa ajassa siitä, kun voittaja on tavoitettu. Toimituksesta sovitaan voittajan kanssa.
 10. Voittaja vastaa palkinnon noutamisesta itselleen aiheutuvista kuluista sekä kaikista muista voiton hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.
 11. Voittaja vapauttaa Arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.
 12. Osallistumalla arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja arvonnan järjestäjän kilpailua koskevia päätöksiä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden tehdä muutoksia arvonnan sääntöihin ja toteutukseen.
 13. Arvontaan osallistuneiden yhteystietoja käytetään vain arvonnan suorittamisessa. Yhteystietoja ei säilytetä arvonnan suorittamisen jälkeen eikä niitä hyödynnetä muihin tarkoituksiin.