Bloggaajamme pääsivät kokeilemaan matkailijan terveyteen liittyviä tuotteita. Pysy bloggaajien tuotekokemusten matkassa seuraamalla tälle sivulle nostettavia postauksia.

Lukijakilpailun voittaja on nyt valittu, onnea Minkki!

Voi hyvin matkalla!

  1. Nauti lomastasi ilman huolia ja pakkaa mukaan maitohappobakteerit, melatoniinit, rakkolaastarit ja aurinkokapselit.
  2. Valmistaudu turvalliseen auringonottoon aloittamalla aurinkokapseleiden nauttiminen ennen matkaa. Jatka kuuria matkan jälkeen ja rusketuksesi säilyy kauniina pitkään.
  3. Ennaltaehkäise rakkojen muodostuminen uudelleen kiinnitettävän Wonderm Blister Defence -rakkosuojan avulla. Urheile ja nauti nähtävyyksistä ilman huolta rakoista!
  4. Nuku hyvin ja nauti lomastasi virkeänä. Melatoniini auttaa lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Nauti lomastasi ilman jet lagia!
  5. Relaa ja voi hyvin matkalla! Rela-maitohappobakteeria voit ottaa kuurina matkasi aikana ja se sopii myös päivittäiseen käyttöön. Relaa ja voi hyvin!

Bioteekin
Aurinkokapselit

Auringonoton yhteydessä käytettävä Bioteekin aurinkokapseli sisältää luontaisia karotenoideja öljypalmun hedelmistä. Beetakaroteenin (A-vitamiinin lähde) lisäksi öljypalmun hedelmissä on paljon alfakaroteenia, jonka merkitys auringossa oleskeltaessa on vielä tärkeämpi kuin beetakaroteenin yksinään. Muut valmisteen ainesosat edistävät iholla muodostuvan D-vitamiinin normaalia aineenvaihduntaa. Valmisteen avulla on mahdollista saavuttaa kauniimpi ja pitkäkestoisempi rusketus. Haluatko itse todeta Aurinkokapselien tehon? Ilmoittaudu testiryhmään täällä!

Rela Tabs -maitohappobakteeri

Rela Tabsin sisältämä Lactobacillus reuteri on yksi maailman tutkituimmista maitohappobakteereista. Hyvänmakuinen Rela Tabs sopii käytettäväksi päivittäin koko perheelle ja kuureina matkoilla. Rela-tuotesarjasta löytyy jokaiselle sopiva tuote. Voit valita miedon sitruksen tai kesäisen mansikan makuiset Rela Tabsit. Vain yksi hyvänmakuinen purutabletti päivässä riittää. Lisätietoja www.rela.fi. Tuotteet ovat saatavilla apteekeissa. Relaa ja voi hyvin matkalla!

Sisustus & Sepustus

Lue lisää blogista

MiniFITNESS

Lue lisää blogista

Melarest®
Melatoniini 1 mg

Melarestin sisältämä melatoniini on elimistön oma ns. yöhormoni, joka lievittää aikaeron aiheuttamia yksilöllisiä vaikutuksia. Se on hyvä apu erityisesti jet lagiin. Kotiin palattua melatoniini voi auttaa pääsemään illalla nukkumaan ja kääntämään sisäinen kello takaisin tavalliseen vuorokausirytmiin. Nuku hyvin, ja nauti lomastasi virkeänä!

Wonderm® Blister Defence

Wonderm® Blister Defence on ihonvärinen, uudelleen kiinnittyvä, pehmeä ja joustava silikonisidos rakkojen sekä hiertymien ehkäisyyn ja hoitoon. Alun perin sidosteknologia kehitettiin ammattiurheilijoiden tarpeisiin suojaamaan kovan rasituksen kohteeksi joutuvaa ihoa kehon eri alueilla. Wonderm-sidoksen silikonipinta kiinnittyy ihoon pehmeästi mutta napakasti. Lycra®-pinta antaa sidokselle silkkimäisen tunnun ja ehkäisee sen rullautumisen. Sidos on suihkunkestävä, ja se voi olla paikoillaan useita päiviä.

Pieniä Unelmia

Lue lisää blogista

XL Elämää

Lue lisää blogista

Take me down

Lue lisää blogista

Henna Nyman

Lue lisää blogista

Siiri & Siiri

Lue lisää blogista

Little bit vain

Lue lisää blogista

Minna Rosé

Lue lisää blogista

Anu Kiiveri

Lue lisää blogista

Ennin kengissä

Lue lisää blogista

Go 4 it vol. 2

Lue lisää blogista

Lumo lifestyle

Lue lisää blogista

Kaksi yhden hinnalla

Lue lisää blogista

Heijastuspinta

Lue lisää blogista

Nessan elämää

Lue lisää blogista

Heinässä heiluvassa

Lue lisää blogista

Maryn blogi

Lue lisää blogista

Under my umbrella

Lue lisää blogista

On my way by Ilona

Lue lisää blogista

Retromoderni

Lue lisää blogista

She likes to laugh

Lue lisää blogista

Hanging in my closet

Lue lisää blogista

Järjestäjä

Indiedays Oy, Bulevardi 44, 00120 Helsinki.

Kilpailuaika

Kilpailuun voi osallistua 11.4. – 6.6.2014.

Voittaja

Voittaja arvotaan kaikkien osallistujien kesken. Arpajaisveron maksaa Indiedays Oy. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Arvontaan osallistuminen

Vermanin kilpailun voittaja arvotaan kaikkien osallistujien kesken. Osallistumalla kilpailuun, antaa osallistuja Indiedaysille luvan kontaktoida häntä (esimerkiksi ilmoittaa voitosta). Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailunjärjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista tai ostamista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen hyväksymistä. Sama henkilö voi osallistua kilpailuun ainoastaan kerran.

Voittajien valitseminen ja julkistaminen

Voittaja valitaan kilpailun päätyttyä. Kilpailuun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla. Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse tai puhelimitse. Palkinnot toimitetaan voittajalle postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta kohtuullisen ajan kuluttua arvonnan suorittamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

Palkinnot

Kilpailun palkintona on Olympus TOUGH TG-830 iHS Adventure kit – kamera. Palkinto toimitetaan voittajalle postitse. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi. Mahdollisen veron maksaa voittaja.

Arvonnan järjestäjän vastuu

Indiedays Oy rajoittaa vastuunsa kilpailun palkintojen määrään.

Sääntöjen muuttaminen

Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

Arvonnan julkisuus

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistuvat myöntävät kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä sivustollaan.

Tietojenkäsittelyperiaatteet

Tietojenkäsittelyperiaatteet on mainittu Indiedays Oy:n rekisteriselosteessa.

Antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti, jos olet siihen erikseen antanut luvan.